Auto huren Groot Brittanie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Verenigd Koninkrijk

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Verenigd Koninkrijk:

4.9 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Snel, makkelijk en goedkoop geboekt via happycar
Huurauto beoordeling van Melinda G.- 18 jul. 2015 22:47
(4.5 tot 5 )
Ik ben niet zo goed met internet maar het boeken van de auto ging makkelijk, zeer blij ermee
Huurauto beoordeling van Lisa P.- 19 jul. 2015 15:37
(4.4 tot 5 )
Ik wist niet zeker of ik op mijn bestemming een auto kon huren maar gelukkig ging dat via happycar, ik kom zeker terug
Huurauto beoordeling van Linda V.- 21 jul. 2015 14:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Groot Brittanie

Londen

Wanneer u Groot-Brittannië bezoekt denkt u al snel aan Londen. Vanaf de luchthaven van Londen, Heathrow Airport, kunt u eenvoudig uw reis door Groot-Brittannië beginnen. Londen is een indrukwekkende stad met veel cultuur. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Big Ben, wat een onderdeel is van Palace of Westminster. Het Palace of Westminster, ook wel bekend als Houses of Parliament, is gevestigd in de wijk Westminster. Het Palace of Westminster is een zeer mooi gebouw en ook zeker de moeite waar om te bezichtigen. Vanuit hier kunt u met uw huurauto naar de Tower Bridge die dateert naar het jaar 1894. Het is een zeer bekende en adembenemende brug. In totaal heeft het 8 jaar geduurd om deze brug te bouwen en heeft dit en 81.000 ton beton gekost.

Londen kent een groot aantal theaters. De theaters staan er om bekend dat voorstellingen er erg lang draaien, zo draait The Mousetrap al sinds 1952. De prijzen van de kaartjes zijn zeer variërend, dit hangt onder andere af van de zitplaats en de musical zelf. Daarnaast is Londen een zeer grote winkelstad en heeft het verschillende grote warenhuizen. Dit is echter nog lang niet alles. Londen kent verschillende grote winkelstraten zoals; Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Ook de bekende Camden Market is zeker aan te raden om met uw huurauto te bezichtigen.

Naast Londen zijn er in het Verenigd Koninkrijk ook nog vele andere steden die u kunt bezoeken.

 

Birmingham

In de West Midlands van Engeland ligt de op een naar grootste stad van het land, Birmingham. De stad heeft ongeveer 2,6 miljoen inwoners en was het centrum van de Britse metaalindustrie en van de “Black Country”, zo genoemd vanwege de vele rook van de fabrieksschoorstenen ten tijde van de industriële revolutie. Tegenwoordig is Brimingham een moderne stad met Futuristische hoogbouw. Mocht u willen weten hoe de stad er tijdens de industriele revolutie uitzag, dan is een bezoekje aan het “Black Country Museum” zeker aan te raden.


Glasgow

Glasgow is ook een van de steden die u zeker wilt zien in het Verenigd Koninkrijk. Deze stad was er al in de tijd van de Romeinen en is in de tijd van de middeleeuwen uitgegroeid tot een belangrijke handelsstad. Wanneer u in Glasgow bent kunt u de prachtige kathedraal bezoeken. Deze is 200 jaar oud, des al niet te min zeer de moeite waard. Ook kunt u in Glasgow het beste winkelen van heel Groot-Brittannië, op Londen na. Daarnaast zou u zich ook kunnen wagen in het nachtleven.


Manchester

Wie Manchester zegt zal zich al snel afvragen of het over Manchester United of Manchester City gaat. Dit is uiteraard geheel terecht. De stad leeft namelijk op voetbal. De twee clubs acteren met veel regelmaat op het hoogste niveau van Europa en zijn, zoals vaker voorkomt tussen twee clubs uit dezelfde stad, uiteraard aardsrivalen. Al zal het voetbal overheersen wanneer u naar Manchester komt, het is toch niet het enige wat de stad te bieden heeft. Manchester wordt gezien als een compacte stad met de “Good Vibrations” van de BeeGees die er nog hangen. Daarnaast heeft het ook een historische binnenstad, waar u prima kunt winkelen


Belfast

Noord-Ierland herbergt prachtige natuur en een roerige geschiedenis zo kenne veel mensen Belfast van “The troubles“. Dit was het conflict tussen de protestanten en de katholieken dat vanaf de jaren 60 doorliep tot 2001. Daarnaast staat Belfast ook bekend als de geboorte plaats van het bekende op haar eerste vaart gezonken schip de Titanic. Hierdoor is de stad industrieel en cultureel gevormd en dit is terug te zien in de musea die gevestigd zijn in de industrie gebouwen die er nog staan. Belfast beschikt daarnaast ook over vele parken, tuinen en galeries die een goede plek vormen om lekker te ontspannen. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een echte Ierse pub in te duiken om daar van een van de locale brouwsels te genieten.

Een auto huren in Groot-Brittannië geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.