Vind de juiste auto in Belo Horizonte

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Belo Horizonte - Goedkoopste aanbiedingen

Nissan March

Nissan March

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2016 16:21 uur.

Ford Ka

Ford Ka

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2016 16:21 uur.

Nissan Versa

Nissan Versa

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2016 16:21 uur.

Beoordeling autoverhuur in Belo Horizonte

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belo Horizonte:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Belo Horizonte

Ongeveer tussen Rio de Janeiro en de hoofdstad Brasília ligt Belo Horizonte, deze stad is gesticht door goudzoekers die vanuit São Paulo tijdens de goudkoorts van Brazilië vertrokken waren om goud te gaan zoeken. Tegenwoordig is de stad een ware metropool, met veel hoogbouw en een paar prachtige voetbalstadia waar een paar van de populairdere clubs uit Brazilië spelen. De stad is gebouwd op heuvels en in haar compleetheid omringd door bergen, daarnaast zijn er verschillend nationale parken in de directe omgeving van Belo Horizonte waar meer dan honderd soorten vogels leven en waar ongeveer tien verschillende soorten zoogdieren hun thuis van hebben gemaakt. The nickname of Belo Horizonte is: The capital of neighborhood bars ofwel de hoofdstad van de buurt cafés. Dit vooral omdat de Braziliaanse specialiteit cachaça er zeer populair is en met haar vele bars Belo Horizonte een goede uitgaansgelegenheid is. Daarnaast kunt u in deze bars ook vaak overheerlijk voedsel vinden. De stad is een metropool, maar met auto huur Belo Horizonte prima te verkennen.

Auto huur Belo Horizonte
Belo Horizonte is een echte metropool en een van de grotere steden van Brazilië, deze metropool kenmerkt zich vooral door zijn moderne uitstraling en de bevolking die zeer ontspannen lijkt. Het is dan ook een van de rijkere steden van het land en het gemiddelde inkomen is er met de jaren alleen maar gestegen. Als toerist zult u in Belo Horizonte een goede tijd hebben, dit is veel al te danken aan de prachtige omgeving waarin de stad gelegen is en de nationale parken die het rijk is hierin vindt u vele soorten vogels en zoogdieren en het is dan ook zeer aan te raden excursies hier naar toe te maken. Misschien maakt u wel een excursie met uw huurauto in Belo Horizonte. Wanneer u een prachtig uitzicht over de stad wilt, dan gaat u naar de Alta Vila toren: deze geeft u een prachtig uitzicht en schijnt het mooiste te zijn bij zonsop- en ondergang. Verder kunt u in Belo Horizonte de São Francisco de Assis Church bezoeken. Het gebouw is modern en straalt een nieuwe stijl en een nieuwe era in Brazilië uit. Het gebouw is op zichzelf niet heel erg bijzonder totdat u zich realiseert dat het een Katholieke kerk is. Vanaf haar creatie was de kerk een controversieel gebouw. Wederom ontworpen door Oscar Niemeyer, de beroemdste architect van Brazilië, omschreef dat toen hij het idee kreeg voor deze kerk de Franse dichter Paul Claudel een inspiratiebron was met de quote “Een kerk is de hangaar van God op aarde”. Helaas dachten zowel het bestuur van Belo Horizonte en de toenmalige aartsbisschop van de stad er niet zo over, de laatste noemde het zelfs “De duivels bomschuilkelder”. Vandaar dat de kerk na de completering in 1943 pas in 1959 door Bisschop Kubitscheck in geweid werd die op zijn beurt zei: “We kunnen nu de wonderschone kunst erkennen die als een ode aan de Schepper is gericht.”

Rondreizen in Brazilië
Wanneer u uw reis door dit immense land vervolgt kunt u er voor kiezen om richting Sao Paulo of Rio de Janeiro te rijden waar u aan het befaamde Copacabana strand kunt liggen of u kunt er voor kiezen om gewoonweg met uw huurauto in Belo Horizonte het koloniale verleden van Brazilië te leren kennen. In de jungle ontdek de longen van de wereld en reist u af naar een van de meest afgelegen plekken van de planeet, ontdek hoe veel zeidig de apotheek van de wereld is. Een groot gedeelte van de westerse medicijnen zoals wij ze nu kennen komt uit planten en giffen uit deze jungle, zelfs het al zo bekende aspirientje is tot stand gekomen door een extract van bepaalde wilgen die in deze jungle groeien. Verder bevat de jungle een enorme diversiteit aan dieren zowel als planten en komen mensen nog steeds nieuwe soorten tegen. Hoe gek het ook klinkt dit geld ook voor mensen, er worden in Brazilië nog steeds nieuwe stammen ontdekt of voor het eerst contact gemaakt met deze stammen. Of ontdek de prachtige kusten die het land rijk is. Hoe dan ook, met een huurauto van HAPPYCAR ontdekt u Brazilië op uw geheel eigen manier en bent u verzekerd van een fantastische vakantie!