Vind de juiste auto in Belo Horizonte

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 29 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Belo Horizonte - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 08:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Belo Horizonte

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belo Horizonte:

4.3 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Ik ben zeer tevreden over Happycar
Huurauto beoordeling van Inge W.- 18 jul. 2015 00:11
(4.2 tot 5 )
Lekker last minute nog een auto gehuurd en ontzettend genoten van onze reis
Huurauto beoordeling van Nicole D.- 19 jul. 2015 07:01
(5 tot 5 )
Ik ben slecht met computers maar gelukkig werd ik via de telefoon snel geholpen
Huurauto beoordeling van Martina G.- 21 jul. 2015 02:44
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Belo Horizonte

Ongeveer tussen Rio de Janeiro en de hoofdstad Brasília ligt Belo Horizonte, deze stad is gesticht door goudzoekers die vanuit São Paulo tijdens de goudkoorts van Brazilië vertrokken waren om goud te gaan zoeken. Tegenwoordig is de stad een ware metropool, met veel hoogbouw en een paar prachtige voetbalstadia waar een paar van de populairdere clubs uit Brazilië spelen. De stad is gebouwd op heuvels en in haar compleetheid omringd door bergen, daarnaast zijn er verschillende nationale parken in de directe omgeving van Belo Horizonte waar meer dan honderd vogelsoorten leven en waar ongeveer tien verschillende soorten zoogdieren hun thuis van hebben gemaakt. De bijnaam of Belo Horizonte is: The capital of neighborhood bars ofwel de hoofdstad van de buurtcafés. Dit vooral omdat de Braziliaanse specialiteit cachaça er zeer populair is en met haar vele bars Belo Horizonte een goede uitgaansgelegenheid is. Daarnaast kunt u in deze bars ook vaak overheerlijk voedsel vinden.


Auto huur Belo Horizonte

Belo Horizonte is een echte metropool en een van de grotere steden van Brazilië, deze metropool kenmerkt zich vooral door zijn moderne uitstraling en de bevolking die zeer ontspannen lijkt. Het is dan ook een van de rijkere steden van het land en het gemiddelde inkomen is er met de jaren alleen maar gestegen. Als toerist zult u in Belo Horizonte een goede tijd hebben, dit is veel al te danken aan de prachtige omgeving waarin de stad gelegen is en de nationale parken die het rijk is. In deze nationale parken vindt u vele soorten vogels en zoogdieren en het is dan ook zeer aan te raden excursies hier naar toe te maken. Misschien maakt u wel een excursie met uw huurauto in Belo Horizonte. Wanneer u een prachtig uitzicht over de stad wilt, dan gaat u naar de Alta Vila toren, deze geeft u een prachtig uitzicht en schijnt het mooiste te zijn bij zonsop- en ondergang. Verder kunt u in Belo Horizonte de São Francisco de Assis Church bezoeken. Het gebouw is modern en straalt een nieuwe stijl en een nieuwe era in Brazilië uit. Het gebouw is op zichzelf niet heel erg bijzonder totdat u zich realiseert dat het een Katholieke kerk is. Vanaf haar creatie was de kerk een controversieel gebouw. Ontworpen door Oscar Niemeyer, de beroemdste architect van Brazilië, omschreef dat toen hij het idee kreeg voor deze kerk de Franse dichter Paul Claudel een inspiratiebron was met de quote “Een kerk is de hangaar van God op aarde”. Helaas dachten zowel het bestuur van Belo Horizonte en de toenmalige aartsbisschop van de stad er niet zo over, de laatste noemde het zelfs “De duivels bomschuilkelder”. Vandaar dat de kerk na de completering in 1943 pas in 1959 door Bisschop Kubitscheck ingewijd werd die op zijn beurt zei: “We kunnen nu de wonderschone kunst erkennen die als een ode aan de Schepper is gericht.”


Rondreizen in Brazilië

Wanneer u uw reis door dit immense land vervolgt kunt u er voor kiezen om richting São Paulo of Rio de Janeiro te rijden waar u aan het befaamde Copacabana strand kunt liggen of u kunt er voor kiezen om gewoonweg met uw huurauto in Belo Horizonte het koloniale verleden van Brazilië te leren kennen. Ontdekt u de jungle, of reist u af naar een van de meest afgelegen plekken van de planeet? Ontdek hoe veelzijdig de apotheek van de wereld is. Een groot gedeelte van de westerse medicijnen zoals wij ze nu kennen komt uit planten en giffen uit de jungles van Brazilië. Zelfs het al zo bekende aspirientje is tot stand gekomen door een extract van bepaalde wilgen die in deze jungle groeien. Verder bevat de jungle een enorme diversiteit aan dieren zowel als planten en komen mensen nog steeds nieuwe soorten tegen. Hoe gek het ook klinkt, dit geldt ook voor mensen. Er worden in Brazilië nog steeds nieuwe stammen ontdekt. Of ontdekt u toch liever de prachtige kusten die het land rijk is? Hoe dan ook, met een huurauto van HAPPYCAR ontdekt u Brazilië op uw geheel eigen manier en bent u verzekerd van een fantastische vakantie!