Auto huren Brazilie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Brazilië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brazilië:

4.3 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ik had nogal wat wensen die allemaal zijn verwezenlijkt door happycar
Huurauto beoordeling van Petra B.- 17 jul. 2015 22:30
(4.1 tot 5 )
Ik was op zoek naar een voordelige huurauto en ben uiteindelijk bij Happycar uitgekomen!
Huurauto beoordeling van Wouter D.- 19 jul. 2015 22:41
(4.1 tot 5 )
Blij dat we voor HappyCar gekozen hebben
Huurauto beoordeling van Luuk P.- 21 jul. 2015 00:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Brazilie

Wanneer men denkt aan Brazilië wordt er al snel gedacht aan voetbal, zand, zee, zon, cocktails en de samba. U kunt nu zelf de veelzijdigheid van Brazilië ontdekken met een huurauto van HAPPYCAR. U kunt met uw huurauto richting de kust rijden of meer het binnenland in. Of u naar het swingende carnaval van Rio de Janeiro wilt gaan, of naar Manaus aan de rand van de Amazone jungle, een auto huren in Brazilië is zo gek nog niet. Verder kunt ook de hoofdstad Brasilia prima per auto verkennen. Deze metropool is de modernste stad van Brazilië en dit is dan ook duidelijk te zien. De moderne gebouwen zijn grotendeels ontworpen door wereldberoemde architect Oscar Niemeyer.


Autoverhuur Brazilië

Brazilië kent vele verschillende gezichten, zo heeft het aan de kust de grote steden zoals Rio de Janeiro en São Paulo. In het binnenland kunt u genieten van de enorme biodiversiteit en de rust van de Amazone Jungle. Brazilië is ook hét land van de Amazone rivier, van de in totaal 6500 kilometer lange rivier loopt maar liefst 3600 kilometer door Brazilië. Eenmaal per jaar komen surfers bij elkaar om in de Amazone over de Pororoca te surfen, een golf die wordt veroorzaakt door inkomende golven vanaf de oceaan.


Rio de Janeiro en São Paulo

Daarnaast staat Brazilië ook bekend om zijn wereldberoemde carnaval in Rio de Janeiro. Het Sambadrome Marquês de Sapucia, is elk jaar weer het decor van het fenomeen in Brazilië. Vier dagen lang staat het Sambadrome in het teken van dans, zang en prachtige kostuums. Het carnaval wordt dan ook ieder jaar bezocht door miljoenen mensen. Daarnaast kunt u niet naar Rio de Janeiro zijn geweest zonder het wereldberoemde Jezus-beeld te hebben gezien. Dit beeld bevindt zich op de Corcovado berg en wordt gezien als hét symbool van Rio de Janeiro. Gelukkig hoeft u niet al te ver te klimmen en is er een treintje dat u boven op deze berg afzet. Het beeld zelf is een symbool van vrede en wordt nog altijd door miljoenen mensen per jaar bezocht. Daarnaast staat Rio bekend om haar vele stranden, waarvan het Copacabana strand verreweg de bekendste is.

U kunt uw reis in Brazilië samen met uw huurauto voortzetten in São Paulo. Hier bevindt zich de op drie na grootste neogotische Kathedraal ter wereld. Deze is dan ook zeker een bezoek waard. Daarnaast bevindt zich in São Paulo een van de grootste musea van Latijns Amerika, het Museo de Arte de São Paulo. Hier vindt u werken van vele grote kunstenaars, van Appel tot Vuillard en bijna alles wat er tussen in zit.


De Amazone Jungle

Ontdek de longen van de wereld en reis af naar de Amazone Jungle. Ontdek hoe veelzijdig de apotheek van de wereld is. Een groot gedeelte van de westerse medicijnen zoals wij ze nu kennen komt uit planten en giffen uit deze jungle. Ook het bekende aspirientje is tot stand gekomen door een extract van bepaalde wilgen die in deze jungle groeien. Verder bevat de jungle een enorme diversiteit aan zowel dieren als planten. In de jungle is er altijd wel voor iedereen iets te vinden om te doen. Of u nu over de Amazone rivier wilt roeien of met stukjes vlees op piranha’s wilt vissen, in de Amazone Jungle is alles mogelijk.

Daarnaast is heel Brazilië voetbal gek. Het land is vijf keer werldkampioen geworden en dit meer dan elk land ter wereld. Het is dan ook niet gek dat als de Seleção Os Canarinhos ofwel de Goddelijke Kanaries moeten spelen het hele land stil ligt en alles op het elftal is gericht.


Rondreizen met een huur auto in Brazilië

In Brazilië zijn de afstanden immens en wanneer u een rondreis maakt zult u vaak gedwongen moeten kiezen welk gebied u wilt bezoeken. Des al niet te min kunt u met een huurauto in Brazilië uitstekend uit te voeten. Wanneer u bijvoorbeeld de provincie rondom Rio de Janeiro wilt verkennen of de hoofdstad Brasília is dit prima per auto te doen.

De verhuurstations op bijvoorbeeld de luchthaven van Rio de Janeiro, Internationale Luchthaven Antônio Carlos Jobim, bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen in Brazilië!