Vind de juiste auto in Blandford

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Blandford

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Blandford:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
We hadden problemen om een goede en goedkope auto te krijgen voor 6 personen op zo'n korte tijd. Met Happycar was dat geen probleem. Geweldig!
Huurauto beoordeling van Beatrix van de U.- 23 jul. 2015 01:43
(4.6 tot 5 )
Makkelijk, snel en simpel. Super gewoon!
Huurauto beoordeling van Tessa M.- 22 jul. 2015 06:12
(4.8 tot 5 )
Zeer tevreden! Nogmaals bedankt voor het super advies.
Huurauto beoordeling van Laurens van de B.- 22 jul. 2015 03:44
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Blandford

Tijdens een verblijf in Blandford wilt u er natuurlijk op uit. De omgeving van deze plaats is perfect voor een aantal gevarieerde uitstapjes. Met een huurauto uit Blandford kunt u niet alleen de plaats zelf uitstekend bewonderen. Ook de omgeving komt zo binnen handbereik. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer ter plaatse en u kan op uw gemak reizen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een navigatiesysteem bij de diverse aanbieders, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u de weg kwijtraakt in een omgeving die onbekend voor u is. Bij HAPPYCAR ziet u in een oogopslag welke autohuur in Blandford het voordeligst is in de periode dat u hier verblijft. Dat is echter niet ons enige voordeel. Wij werken namelijk ook uitsluitend samen met betrouwbare partners, zodat u straks met een gerust hart achter het stuur kunt stappen. Denk bijvoorbeeld aan bekende namen, zoals Hertz, Holiday Autos en Thrifty. Op die manier kunnen wij u verzekeren van een betrouwbare autohuur in Blandford. In ons overzicht krijgt u meteen te zien welke aanbieders er in deze plaats aanwezig zijn en welke autoverhuur in Blandford de aantrekkelijkste prijs biedt. Zo kunt u genieten van een eigen vervoersmiddel in Massachusetts, terwijl u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Ontdek Blandford

Blandford ligt in Massachusetts in de Verenigde Staten. Het ligt in Hampden Country dat in de 18e eeuw vooral door Schotse en Ierse immigranten werd bevolkt. Blandford werd in eerste instantie ook New Glasgow genoemd, naar de bekende Schotse stad. Later verzochten de bewoners om de stad Glasgow te noemen. Maar de gouverneur van het gebied negeerde die wens en noemde de stad Blandford. Zo heette het schip dat hem naar Amerika had gebracht. Het stadje ligt tegen de Berkshire Hills aan en het ligt ongeveer 120 meter boven de zeespiegel. De natuur in de regio is indrukwekkend en wanneer u hier rondrijdt, zult u zeker genieten. Gebieden waar men is gestopt met landbouw zijn terugveroverd door de natuur. Veel boomsoorten vormen bossen die voor diersoorten zo aantrekkelijk zijn dat zelfs soorten die 200 jaar leken te zijn verdwenen zich nu hier weer vestigen.

Met een huurauto Blandford ontdekken

Het oostelijk deel van de Verenigde Staten is het gebied waar de meeste emigranten uit West-Europa terechtkwamen. Ze waren onder de indruk van het rijke land waar de natuur nog bijna ongerept was en er nauwelijks plaatselijke bewoners aanwezig waren. Nog steeds kunt u zien wat die eerste nieuwe Amerikanen te zien kregen. De heuvels in de buurt van Blandford zijn van grote schoonheid. Op veel plaatsen heeft de natuur zich weer hersteld van het ingrijpen door de mens. Landbouwgebieden waren in overvloed te vinden in de rest van dit enorme continent. De eerder gebruikte gronden in Massachusetts kwamen dan ook al gauw braak te liggen en zijn nu alweer tot bosgebied hersteld. In Blandford kunt u de typische bouwstijl zien die in de VS gebruikelijk werd toen in het oosten de welvaart toenam. Gebruik van dure houtsoorten en ruim opgezette woningen maakte duidelijk dat de immigranten zich een luxe levensstijl hadden aangemeten.

Rondreis door de omgeving van Blandford 

Wie in Massachusetts komt, zal natuurlijk ook Boston willen bezoeken. Met een rental car uit Blandford is een bezoek aan de hoofdstad van de staat een vanzelfsprekende optie. Boston wordt wel de bakermat genoemd van de Amerikaanse Revolutie. Maar de vele bezoekers komen niet alleen meer voor geschiedenis. Het moderne Boston heeft een groot aantal prachtige musea waarvan de Museum of Fine Arts en het Institute of Contemporary Art tot de beste behoren die de VS heeft te bieden. De Boston Public Garden is in de tweede helft van de 19e eeuw ontworpen en lijkt veel groter dan het werkelijk is door de onregelmatige vorm. In het park worden waterfietsen verhuurd in de vorm van grote zwanen die beeldvormend zijn voor de stad. Een van de oudste Amerikaanse oorlogsschepen 'USS Consitution' kan nu van dinsdag tot vrijdag worden bezichtigd. Tegenover het schip ligt een museum waar u op een interactieve manier alles te weten kunt komen over het schip. Haal alles uit uw bezoek aan deze streek met een rental car uit Blandford.