Vind de juiste auto in East Midlands

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in East Midlands - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2017 10:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2017 10:29 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2017 10:29 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2017 10:29 uur.

Beoordeling autoverhuur in East Midlands

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in East Midlands:

4.6 tot 5 (58 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur East Midlands

Engeland is geen voor de hand liggende vakantiebestemming. Toch heeft het land genoeg in haar mars om vakanties tot een succes te maken en is makkelijk te bereiken via Ierland of Nederland. Zo is het land bezaaid met de mooiste kastelen en heeft het een boeiende geschiedenis, waardoor museumbezoekjes zeker de moeite waard zijn. De regio East Midlands ligt in het midden van Engeland, ten noorden van London. Vanaf het vliegveld van East Midlands bestaat de mogelijkheid om een auto te huren, waardoor de steden Derby, Leicester, Lincoln en Nottingham makkelijk te bereiken zijn. Maak gebruik van HAPPYCAR om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld AutoEscape en Argus Car Hire met elkaar, om de voordeligste autohuur East Midlands te vinden.

Ontdek East Midlands

De grootste stad in de regio is Leicester. Daarnaast zijn de steden Nottingham, Derby, Mansfield, Chesterfield, Lincoln, Loughborough, Kettering en Northampton allen een bezoek waard. Onder de grond van de East Midlands vindt men vulkanische grond. Het 'Charnwood Forest' in Leicestershire is hier bewijs van, want men zocht hier vroeger naar graniet. Het bos is een belangrijk gebied voor recreatie en er zijn verschillende mooie boswandelingen te maken. In de lente sieren boshyacinten het prachtige gebied en vanaf 'Beacon Hill' heeft men een mooi uitzicht op het natuurgebied. Natuurlijk zijn de steden per huurauto East Midlands ontzettend makkelijk te ontdekken. Vergeet niet om het 'Chatsworth House' uit de film 'Pride and Prejudice' te bezoeken. Met een rondleiding over het landgoed waant men zich zo in de roman van Jane Austin.

Met een huurauto East Midlands ontdekken

Met een rental car East Midlands rijdt men gemakkelijk van de ene toeristische attractie naar de andere. Door gebruik te maken van autoverhuur East Midlands hoeft men ook niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, wat vooral in de dorpjes een grote uitdaging is. Het prachtige gebied van de East Midlands ligt bezaaid met oude landhuizen omringd door een gigantisch landgoed. Een degelijk voorbeeld is Haddon Hall in Derbyshire. Dit landhuis is in de Middeleeuwen gebouwd als een fort en is omringd door prachtige gelaagde Elizabethaanse tuinen. De kathedraal van Lincoln uit de 13e eeuw is tevens een aanrader. Het kasteel beschikt namelijk over een imposante bibliotheek, middeleeuws steenhouwwerk en prachtige glas-in-lood ramen. Hier in de buurt vindt men het kasteel van Lincoln, dat door Willen de Veroveraar gebouwd. In het kasteel zijn gratis rondleidingen en is er een spectaculair uitzicht over het platteland van Lincolnshire.

Rondreis door de regio East Midlands

Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Edinburgh. Blijf een dagje in Edinburgh en bezoek daarna Glasgow.  Met behulp van autoverhuur East Midlands is het prachtige gebied rondom East Midlands makkelijk te verkennen. Wanneer men genoeg heeft van alle kastelen en het platteland zijn er voldoende andere attracties in de omgeving. Met kinderen is het bijvoorbeeld erg leuk om Gulliver's World te bezoeken; een pretpark geschikt voor kinderen tot 13 jaar, met allerlei achtbanen en shows. Daarnaast is er de Jersey Zoo in Channel Island. Ook voor actievelingen is er genoeg te doen. Zo kan men op 'bushcraft' avontuur in het bos van Nottingham met een 4x4 auto en in Durham kan men van boomtop naar boomtop springen. In Bakewell in Derbyshire is het ook mogelijk om trektochten te paard te maken. Verder kan men in Matlock goed wildwaterkanoën en kajakken. Voor iedereen die gek is op Robin Hood: in Nottingham kan men een Robin Hood tour doen door de stad waar door middel van een wandeling door de historische stad precies wordt uitgelegd hoe de legende tot stand is gekomen. Ten slotte is in de avonduren het 'Kilworth House Theatre' van Leicester een goede plek om een theatervoorstelling te bekijken.. Kort samengevat heeft een vakantie met een rental car East Midlands genoeg in huis voor iedereen.