Vind de juiste auto in Foz Iguacu

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Foz Iguacu

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Foz Iguacu:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Foz Iguacu

 

Foz do Iguaçu is na Rio de Janeiro de meest toeristische plaats van Brazilië. De stad heeft zijn toeristische aantrekkingskracht volledig te danken aan de reusachtige watervallen in het Nationale Park van Iguaçu. In totaal telt Foz do Iguaçu ongeveer 300 watervallen met een maximale hoogte van 82 meter. Het mag duidelijk zijn dat de economie in deze plaats voor een groot deel afhankelijk is van het toerisme. Een andere belangrijke inkomstenbron van de regio is de stroomopwekking van Itaipudam. Bijna 20% van de Braziliaanse bevolking en zelfs 90% van de Paraguayaanse bevolking is voor hun stroomvoorziening afhankelijk van de generatoren die aangestuurd worden door deze stuwdam. Ten slotte ligt Foz do Iguaçu dicht bij het drielandenpunt waar de grenzen van Brazilië, Argentinië en Paraguay bij elkaar komen. HAPPYCAR geeft u de mogelijkheid om de aanbieders van autoverhuur in Foz do Iguacu te vergelijken zodat u deze regio met het comfort van een huurauto in Foz do Iguacu verkent. Ook in Brazilië profiteert u van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, Hertz, Europcar en Avis.

Ontdek Foz do Iguaçu

Iedereen die Foz do Iguaçu bezoekt heeft zonder twijfel één belangrijke 'must see' en dat zijn natuurlijk de watervallen. Met een huurauto in Foz do Iguacu bereikt u de watervallen in ongeveer 40 minuten vanaf het centrum van Foz do iguaçu. De watervallen van Foz do Iguaçu zijn de meest uitgestrekte watervallen ter wereld en komen hoogstwaarschijnlijk uw top tien van de meest indrukwekkende dingen die u ooit heeft gezien. Het bekendste deel van de Iguaçu watervallen is de 'Garganta do diabo' wat duivelskeel betekent. Deze waterval heeft een hoefijzervorm en is ongeveer 80 meter hoog. Verder bestaat het Nationaal Park Iguaçu uit subtropisch regenwoud met een grote variëteit aan plantensoorten en dieren zoals kaaimannen, tapirs en jaguars. De stad staat verder bekend om zijn multiculturele karakter met wel meer dan 70 etnische groepen. Dat is wellicht ook de reden dat Foz do Iguaçu een prettige omgeving biedt aan toeristen. Afgezien van de drukte op de Vriendschapsbrug tussen Foz do Iguaçu is het wegennet in de regio meer dan voldoende zodat u onbezorgd op weg kan met een huurauto van Rental Car Foz do Iguacu.

Foz do Iguacu ontdekken met een huurauto

In Foz do Iguaçu kunt u terecht bij autohuur Foz do Iguacu van verschillende aanbieders. Door ze te vergelijken bij HAPPYCAR heeft u altijd de beste deal om zo voordelig mogelijk de regio te ontdekken. Ten noorden van Foz do Iguaçu vindt u de Itaipudam. Dit is één van de grootste waterkrachtcentrales van de wereld. Deze stuwdam is sinds 1984 in bedrijf en is verantwoordelijk voor een groot deel van de energieopwekking in Brazilië en Paraguay. U kunt zich door een gids laten rondleiden om alles te weten te komen over dit enorme staaltje techniek. Een andere bezienswaardigheid in Foz do Iguaçu is de Boeddhistische Tempel wat als gebedsplaats dient voor de oosterse migranten van Japanse, Taiwanese, Chinese en Zuid-Koreaanse afkomst. Ten slotte kunt u het drielandenpunt bezoeken waar u op één moment uitzicht heeft over Brazilië, Argentinië en Paraguay.

Rondreis door de regio Foz do Iguaçu met Rental Car Foz do Iguacu
Met een huurauto van één van de aanbieders van autoverhuur in Foz do Iguacu haalt u alles uit uw verblijf. U heeft namelijk volop de gelegenheid om niet alleen de staat Paraná te ontdekken, maar ook delen van Paraguay en Argentinië. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het zuiden afzakken naar de Argentijnse plaats Eldorado wat onder toeristen voornamelijk populair is om de sportieve activiteiten zoals zeilen en sportvissen. De eerste stad die u tegenkomt als u de grens oversteekt naar Paraguay is Ciudad del Este. Gezien de hoge criminaliteitscijfers is het echter af te raden om hier op eigen gelegenheid rond te lopen. Als u uw weg vervolgt naar het zuiden dan bereikt u na bijna 300 kilometer Encarnación, Deze Paraguayaanse stad ligt aan de Argentijnse grens en Rio Paraná en staat bekend om zijn oude Jezuïtenkloosters. De kloosters Trinidad en Jesus staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Geniet met volle teugen van uw verblijf door gebruik te maken van de voordelige autohuur in foz do Iguacu en reis comfortabel met een huurauto.