Vind de juiste auto in Foz Iguacu

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 19 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Foz Iguacu - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 dec. 2019 03:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Foz Iguacu

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Foz Iguacu:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Toen we voor de eerste keer een auto huurde was het wel spannend maar alles goed gegaan
Huurauto beoordeling van Hendrik K.- 20 jul. 2015 01:46
(4 tot 5 )
Een huurauto die aan al onze wensen voldeed geboekt via happycar
Huurauto beoordeling van Nik P.- 19 jul. 2015 21:17
(4.3 tot 5 )
Mooie deals en goed geregeld
Huurauto beoordeling van Jordy van D.- 20 jul. 2015 01:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Foz Iguacu

Foz do Iguaçu is na Rio de Janeiro de meest toeristische plaats van Brazilië. De stad heeft zijn toeristische aantrekkingskracht volledig te danken aan de reusachtige watervallen in het Nationale Park van Iguaçu. In totaal telt Foz do Iguaçu ongeveer 300 watervallen met een maximale hoogte van 82 meter. Het mag duidelijk zijn dat de economie in deze plaats voor een groot deel afhankelijk is van het toerisme. Een andere belangrijke inkomstenbron van de regio is de stroomopwekking van Itaipudam. Bijna 20% van de Braziliaanse bevolking en zelfs 90% van de Paraguayaanse bevolking is voor hun stroomvoorziening afhankelijk van de generatoren die aangestuurd worden door deze stuwdam. Ten slotte ligt Foz do Iguaçu dicht bij het drielandenpunt waar de grenzen van Brazilië, Argentinië en Paraguay bij elkaar komen. HAPPYCAR geeft u de mogelijkheid om de aanbieders van autoverhuur in Foz do Iguacu te vergelijken zodat u deze regio met het comfort van een huurauto in Foz do Iguaçu verkent. Ook in Brazilië profiteert u van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Europcar en Avis.


Ontdek Foz do Iguaçu

Iedereen die Foz do Iguaçu bezoekt heeft zonder twijfel één belangrijke 'must see' en dat zijn natuurlijk de watervallen. Met een huurauto in Foz do Iguaçu bereikt u de watervallen in ongeveer 40 minuten vanaf het centrum van Foz do iguaçu. De watervallen van Foz do Iguaçu zijn de meest uitgestrekte watervallen ter wereld en komen hoogstwaarschijnlijk uw top tien van de meest indrukwekkende dingen die u ooit heeft gezien. Het bekendste deel van de Iguaçu watervallen is de 'Garganta do diabo' wat duivelskeel betekent. Deze waterval heeft een hoefijzervorm en is ongeveer 80 meter hoog. Verder bestaat het Nationaal Park Iguaçu uit subtropisch regenwoud met een grote variëteit aan plantensoorten en dieren zoals kaaimannen, tapirs en jaguars. De stad staat verder bekend om zijn multiculturele karakter met wel meer dan 70 etnische groepen. Dat is wellicht ook de reden dat Foz do Iguaçu een prettige omgeving biedt aan toeristen. Afgezien van de drukte op de Vriendschapsbrug tussen Foz do Iguaçu is het wegennet in de regio meer dan voldoende zodat u onbezorgd op weg kan met een huurauto van rental car Foz do Iguaçu.


Auto huren in Foz do Iguaçu

In Foz do Iguaçu kunt u terecht bij autohuur Foz do Iguaçu van verschillende aanbieders. Door ze te vergelijken via HAPPYCAR heeft u altijd de beste deal om zo voordelig mogelijk de regio te ontdekken. Ten noorden van Foz do Iguaçu vindt u de Itaipudam. Dit is één van de grootste waterkrachtcentrales van de wereld. Deze stuwdam is sinds 1984 in bedrijf en is verantwoordelijk voor een groot deel van de energieopwekking in Brazilië en Paraguay. U kunt zich door een gids laten rondleiden om alles te weten te komen over dit enorme staaltje techniek. Een andere bezienswaardigheid in Foz do Iguaçu is de Boeddhistische Tempel wat als gebedsplaats dient voor de oosterse migranten van Japanse, Taiwanese, Chinese en Zuid-Koreaanse afkomst. Ten slotte kunt u het drielandenpunt bezoeken waar u op één moment uitzicht heeft over Brazilië, Argentinië en Paraguay.


Rondreis door de regio van Foz do Iguaçu

Met een huurauto van één van de aanbieders van autoverhuur in Foz do Iguaçu haalt u alles uit uw verblijf. U heeft namelijk volop de gelegenheid om niet alleen de staat Paraná te ontdekken, maar ook delen van Paraguay en Argentinië. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het zuiden afzakken naar de Argentijnse plaats Eldorado wat onder toeristen voornamelijk populair is om de sportieve activiteiten zoals zeilen en sportvissen. De eerste stad die u tegenkomt als u de grens oversteekt naar Paraguay is Ciudad del Este. Gezien de hoge criminaliteitscijfers is het echter af te raden om hier op eigen gelegenheid rond te lopen. Als u uw weg vervolgt naar het zuiden dan bereikt u na bijna 300 kilometer Encarnación, Deze Paraguayaanse stad ligt aan de Argentijnse grens en Rio Paraná en staat bekend om zijn oude Jezuïtenkloosters. De kloosters Trinidad en Jesus staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Geniet met volle teugen van uw verblijf door gebruik te maken van de voordelige autohuur in Foz do Iguaçu en reis comfortabel met een huurauto.