Vind de juiste auto in Haifa

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Haifa - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 nov. 2019 10:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in Haifa

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Haifa:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Bedankt voor de service
Huurauto beoordeling van Serana L.- 22 jul. 2015 03:27
(4.5 tot 5 )
Ik kom zeker terug bij happycar
Huurauto beoordeling van Tessa G.- 21 jul. 2015 20:22
(5 tot 5 )
Mijn eigen auto was total loss, maar ik zou snel emigreren dus moest tijdelijk een auto huren, dit is allemaal prima verlopen met happycars.
Huurauto beoordeling van Maria D.- 21 jul. 2015 23:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Haifa

Israël is een schitterend land om te ontdekken en met een huurauto maakt u van heel dichtbij kennis met Haifa en haar omgeving. Kies voor een autohuur in Haifa en maak het uzelf gemakkelijk in een comfortabele wagen. Zo kunt u ook heel gemakkelijk de nodige spullen meenemen die u onderweg niet kunt missen in het warme Israël, zoals voldoende drinkwater. Via HAPPYCAR vindt u eenvoudig een betrouwbare autoverhuur in Haifa. Alle aanbieders in ons overzicht zijn internationale bedrijven, denk daarbij aan Avis, RentalCars en Argus Car Hire. Bovendien ziet u meteen welke prijzen het meest aantrekkelijk zijn voor de periode dat u in Haifa bent. Een rental car regelt u dan ook het beste via HAPPYCAR.

Ontdek Haifa

Haifa is de derde grootste stad in Israël na Jeruzalem en Tel Aviv. De ligging aan de Middellandse Zee maakt Haifa tot de belangrijkste havenstad van het land. De eerste vermelding van Haifa was als een dorp in het bronzen tijdperk met de naam Tell Abu Hawam. Recente opgravingen hebben interessante voorwerpen uit dat tijdperk te zien gegeven. Net als iedere stad in Israël heeft Haifa een roerige geschiedenis gekend en vele volkeren hebben zich hier (tijdelijk) gevestigd. Grieken,Romeinen en Arabieren waren de eerste. Tijdens de kruistochten werd het gebied weer bezet door christelijke invallers die er een fort van maakten. Maar in de 13e eeuw werd het veroverd door de mammelukken en bleef het eeuwenlang onderdeel van het Ottomaanse rijk. In 1918 werd de stad door de Britten veroverd en bleef het gebied daarna een Britse kolonie totdat Israël zijn onafhankelijkheid uitriep in 1948. De moderne stad is zeer comfortabel te bezoeken in een rental car. Het verkeer is overigens wel erg druk in het centrum van de stad en het is dan ook belangrijk om er met uw aandacht steeds goed bij te zijn.

Met een huurauto Haifa ontdekken

Bezoek de grot van Elia onderaan de berg Karmel. De tunnel heeft een lengte van maar liefst 40 meter, is 8 meter breed en 5 meter hoog. Dit is de plaats waar Elia zou hebben gewoond. In deze grot verschuilde hij zich toen hij op de vlucht was voor koning Achab. Volgens een legende zouden zelfs Maria en Jozef enige tijd in de grot hebben doorgebracht. En nu u toch in de buurt bent: Baha'i Gardens is een van de grootste trekpleisters van Haifa. Deze tuinen strekken zich uit over de berg Karmel. Bijzonder is de tempel die op de top van de berg gebouwd is. U kunt er komen door maar liefst 1400 traptreden te beklimmen, iets wat elke Baha'i-aanhanger minstens eenmaal in zijn leven gedaan moet hebben. Het schitterend uitzicht over Haifa is de klim echter voor elke bezoeker waard. Met uw huurauto uit Haifa kunt u al deze bezienswaardigheden makkelijk bereiken. Wilt u na een vermoeiende dag lekker een hapje eten? Probeer dan het typische falafel eens, dit zijn gefrituurde balletjes van kikkererwten of tuinbonen. Het wordt vaak gegeten in combinatie met een pitabroodje en salade. Verder is humus ook erg populair in deze streek en zal er ook zeker shakshuka op de kaart staan. Dit is een gerecht met eieren en tomatensaus, voorzien van lekkere oosterse kruiden. Natuurlijk kunnen de medewerkers van de autoverhuur in Haifa ook plaatselijke restaurants aanraden in de omgeving.

Rondreis door de regio Haifa

Met een huurauto ter beschikking kunt u plaatsen in heel Israël bezoeken. Natuurlijk zal voor een christen een bezoek aan dit land een zeer bijzondere betekenis hebben. Vele bijzondere plaatsen die in de Bijbel worden genoemd kunnen dan met eigen ogen worden gezien. Ook als religie geen rol speelt is Israël echter een bijzondere bestemming. Een bezoek aan Jeruzalem is eigenlijk een must voor een ieder die de sfeer wil proeven van een stad die voor drie wereldreligies van belang is. Verder is er ook een modern Israël, voor wie wil shoppen of uitgaan. Tel Aviv is een moderne stad met alle geneugten van de grote stad. En natuurlijk zijn er in het land mondaine badplaatsen waar u kunt genieten van zon, zee en strand. Het Middellandse Zeegebied is hier ook een ideaal vakantieoord.