Auto huren Israel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 31 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Israël - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2020 03:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2020 03:41 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2020 03:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2020 03:41 uur.

Beoordeling autoverhuur in Israël

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Israël:

5 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Super goede service bij happy car, ik wordt er blij van
Huurauto beoordeling van Karel K.- 17 jul. 2015 21:42
(5 tot 5 )
Omdat ik problemen had met het internet via de telefoon geboekt. Ik ben uitstekend geholpen en uiteindelijk met behulp van het service team van Happycar een aanbieding gevonden die perfect aansloot op mijn wensen. HAPPYCAR BEDANKT!
Huurauto beoordeling van Margje M.- 17 jul. 2015 07:56
(5 tot 5 )
Voor mijn verjaardag een luxe auto gehuurd om een dagje mee te toeren door de weidse landschappen op mijn vakantie oord. Niet te duur en Prima Dank aan HappyCar team.
Huurauto beoordeling van Marriete s.- 18 jul. 2015 15:29
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Israel

Reist u naar het Heilige Land: een land dat tot de verbeelding spreekt, een land dat veel conflict op haar naam heeft. Daarnaast is het ook een land met een prachtige geschiedenis. Israël is het land waar zowel het Christendom, het Jodendom als de Islam zijn ontstaan. Echter gaat de geschiedenis zelfs nog verder terug naar het rijk van de Romeinen en dat van de Grieken, en zelfs nog verder naar de oude Egyptenaren. Wanneer u naar Jeruzalem reist de hoofdstad dan vindt u de Islam, het Christendom en het Jodendom in één stad. Soms zorgt dit voor spanningen over en weer, maar ook voor veel diveristeit in cultureel en historisch opzicht. U kunt ook naar de Dode Zee, waar u letterlijk in het water kunt drijven. Of reist u verder naar de oude stad Acre. Wat u ook doet een auto huren in Israël is altijd een goede idee.


Ontdek Israël

Wanneer u naar Israël reist dan kunt u er voor kiezen om naar de hoofdstad Jeruzalem te bezoeken. De stad heeft een bewogen geschiedenis en is dan ook een van die plekken op de wereld die bijna onbeschrijfelijk is en bij velen tot de verbeelding spreekt. Wanneer u een wandeling door de oude stad maakt wordt u terug gevoerd tot Bijbelse tijden en kunt u op sommige plekken nog zien waar er hevig strijd is gevoerd. De oude stad bestaat uit een Christelijke wijk, Armeense wijk, Joodse wijk en tot slot een Moslim wijk. De klaagmuur of westelijke stadsmuur is een van de belangrijkste plekken van de stad voor Joden. Hier bidden mannen en vrouwen apart. Wanneer u de muur bezoekt is het voor mannen verplicht op ene keppeltje te dragen. De beroemde via Dolorosa is de weg die Jezus heeft moeten lopen van de plaats waar hij veroordeeld werd tot aan de plaats van zijn kruisiging. Deze weg loopt door het moslim gedeelte van de stad en eindigt in de christelijke wijk. Langs deze route zijn veertien punten waar belangrijke gebeurtenissen tijdens de kruistocht van Jezus zijn gebeurt. De Heilige Grafkerk waar de via Dolorosa stopt is de plaats waar Jezus gestorven is en waar hij later ook weer opgestaan is. Al is het niet 100% zeker dat hij daadwerkelijk hier gestorven is. Later is er op deze plek een kerk gebouwd. Naast deze kerk is het graf van Jezus te vinden en het schijnt de plek te zijn waar ook Adam is begraven.


Auto huren in Israël

U kunt vanuit Jeruzalem makkelijk doo reizen naar Haifa, Acre of de Dode zee. In de stad Acre kunt u de hal van de kruisridders bekijken, de stadsmuur of genieten van het uitzicht. Daarnaast kunt u een boottocht maken om de oude stadsmuren heen. Verder kunt in in Acre ook nog naar de grote moskee of naar de unieke Tunesische synagoge die met een uniek mozaïek werk is gedecoreerd. Wanneer u verder reist naar Eilat kunt u een van de weinige mediterrane koraal riffen zien, werkelijk een uniek stukje natuur. Een stukje buiten de stad begint de woestijn, met een van de meest spectaculaire zandduinen van heel Israël is het de moeite waard om hier een dag te spenderen. U kunt u huurauto verruilen voor een quad of een kameel. Ook kunt u nog rijden naar de stad van Israël, Tel Aviv. Tel Aviv, ook wel bekend als de stad die nooit stilstaat! Het is de eerste moderne Joodse staat die is gebouwd in Israël. De stad is een levendige en actieve stad met volop amusement, denk hierbij aan kunst en cultuur, festivals en een geweldig nachtleven. Ook zou u nog een bezoek kunnen brengen aan Saoedi-Arabië. Saoedi-Arabië is een modern land. Een uitgebreid A-klasse wegennet verbindt de verschillende steden met elkaar en met de belangrijke historische, culturele en religieuze locaties.

De verhuurstations op de luchthaven van Tel Aviv, bieden een eenvoudige manier om uw reis door Israël te beginnen, waardoor u kunt gaan en staan waar uzelf wilt!


Twijfel dus niet langer en boek nu u huurauto eenvoudig via HAPPYCAR en vindt de huurauto die het beste bij uw wensen en behoeften past!