Vind de juiste auto in Kolding

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kolding - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 10:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 10:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 10:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 10:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 10:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 10:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kolding

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kolding:

5 tot 5 (667 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Hopelijk tot ziens
Huurauto beoordeling van Hans P.- 18 nov. 2018 12:30
(5 tot 5 )
Prima service, het telefonische verzoek tot een dag verlenging van de huurtijd was geen enkel probleem, heeft mijn mini vakantie een positieve boost gegeven, waarvoor dank.
Huurauto beoordeling van PJH G.- 16 nov. 2018 19:53
(5 tot 5 )
auto net, vriendelijk onthaal, vlotte service
Huurauto beoordeling van Marleen P.- 15 nov. 2018 10:27

Autohuur Kolding

Met de meest voordelige huurauto Kolding en omgeving verkennen? Dan is het prijsvergelijkingsplatform van HAPPYCAR de meest aangename mogelijkheid om uw reis mee te beginnen. U regelt hiermee uw autohuur in Kolding vooraf, met maximale zekerheid en tegen de laagste prijs. De prijs die u voor uw huurauto moet betalen is altijd de beste. Natuurlijk staan de opties die u nodig heeft allemaal op uw scherm.

Ontdek Kolding

Kolding ligt in het Deense landsdeel Jutland, net op de grens met het Deense eiland Funen. Heeft u met behulp van HAPPYCAR een voordelige huurauto gekozen, dan beschikt u over gerieflijk vervoer waarmee u op een flexibele manier stad en land kunt verkennen. Wanneer u na aankomst in Kolding met de door u gekozen huurauto Kolding heeft bezocht, staat het u vrij om eerst de stad of eerst de omgeving te bezoeken. Kolding is door de eeuwen heen samen met het land Denemarken tot bloei gekomen. Het ligt aan belangrijke verkeersroutes en heeft van oudsher gefungeerd als havenstad. Kolding is door deze eigenschappen een prima plek om in Denemarken te bezoeken. HAPPYCAR helpt u de meest voordelige autohuur van Kolding te vinden. Slechts een kort bezoek aan de balie van één van de deelnemende autoverhuurders, is genoeg om direct op vier wielen verder te reizen. HAPPYCAR werkt hiervoor samen met grote internationale autoverhuurders als Hertz, Avis, Europcar en RentalCars.

Met een huurauto Kolding ontdekken

U heeft uw bagage ingeladen in uw glanzende huurauto en besluit op pad te gaan. Misschien eerst naar het hotel of uw vakantiewoning? Een logische stap, want dan kunt u eerst de meegenomen spullen uitladen en de verblijfsruimte voor de komende dagen verkennen. Bent u eenmaal gesetteld, dan wilt u vast de stad een beetje gaan verkennen. Kolding is een gezellige havenstad die al meer dan 800 jaar bestaat, er is hier dan ook van alles te zien. Om te beginnen heeft Kolding een gezellig historisch centrum. Dit centrum nodigt uit tot een ontspannen wandeling, u kunt hier winkelen of rustig iets drinken in een typisch Deens restaurantje of café. Natuurlijk vindt u in deze antieke stad ook talrijke bezienswaardigheden. Interessant om te bekijken is Det Gamle Borgerhus, een zeer antiek houten huis in kleurige vakwerkstijl. Maar in de stad valt nog veel meer te zien. Centraal in Kolding stuit u bijvoorbeeld op een andere bezienswaardigheid. Dit is het Koldinghus, een antiek kasteel dat midden in de stad aan een rustig meertje staat. Vaak zijn hier ook tentoonstellingen te bezoeken.

Rondreis door de regio Kolding

De beste autoverhuur van Kolding gevonden met HAPPYCAR? Dan is het ook verleidelijk om de omgeving eens te gaan verkennen. Wat dat betreft heeft Kolding een uitstekende ligging. Om te beginnen ligt de stad aan het Koldingfjord. U kunt de kust hier op vele plaatsen met de auto bezoeken. Door de rust van het land is het heerlijk om uit uw huurauto te stappen en een tijdje van de zeelucht te genieten. Ook het uitzicht is hier mooi.

Een leuk uitstapje maakt u ook naar het eiland Funen. Met name de stad Odense is hier een bezoek meer dan waard. Hier werd ook sprookjesschrijver Hans Christian Andersen geboren. De stad is al meer dan duizend jaar oud en heeft een domkerk die dateert uit de dertiende eeuw. Natuurlijk telt deze stad talrijke musea en met de kinderen kunt u gezellig naar de dierentuin toe. Op een andere dag eens een stukje rijden naar het noorden? Kies dan Aarhus als eindpunt. Het is de op één na grootste stad van het land met veel cultuur en mooie oude gebouwen. Natuurlijk is ook de omgeving buiten de steden erg mooi. Denemarken is een rustig en zeer beschaafd land. U komt langs allerlei dorpjes en kunt genieten van de mooie natuur. De keuze voor de juiste rental car in Kolding met behulp van HAPPYCAR, zorgt voor een aangename vakantie en prettige herinneringen. Maak eens een prijsvergelijking en kijk op welke huurauto u uitkomt!