Vind de juiste auto in Kolding

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Kolding

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kolding:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Ik wou iets veranderen in mijn boeking, was supermakkelijk door de goede service die zij bieden
Huurauto beoordeling van Eline S.- 22 jul. 2015 00:45
(4.2 tot 5 )
geweldige vakantie gehad met behulp van me huur auto
Huurauto beoordeling van chris F.- 21 jul. 2015 09:41
(4.8 tot 5 )
Wat een vakantie, zoveel gezien zonder rekening te houden met het OV
Huurauto beoordeling van Sanne W.- 22 jul. 2015 02:28
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Kolding

Met de meest voordelige huurauto Kolding en omgeving verkennen? Dan is het prijsvergelijkingsplatform van HAPPYCAR de meest aangename mogelijkheid om uw reis mee te beginnen. U regelt hiermee uw autohuur in Kolding vooraf, met maximale zekerheid en tegen de laagste prijs. De prijs die u voor uw huurauto moet betalen is altijd de beste. Natuurlijk staan de opties die u nodig heeft allemaal op uw scherm.

Ontdek Kolding

Kolding ligt in het Deense landsdeel Jutland, net op de grens met het Deense eiland Funen. Heeft u met behulp van HAPPYCAR een voordelige huurauto gekozen, dan beschikt u over gerieflijk vervoer waarmee u op een flexibele manier stad en land kunt verkennen. Wanneer u na aankomst in Kolding met de door u gekozen huurauto Kolding heeft bezocht, staat het u vrij om eerst de stad of eerst de omgeving te bezoeken. Kolding is door de eeuwen heen samen met het land Denemarken tot bloei gekomen. Het ligt aan belangrijke verkeersroutes en heeft van oudsher gefungeerd als havenstad. Kolding is door deze eigenschappen een prima plek om in Denemarken te bezoeken. HAPPYCAR helpt u de meest voordelige autohuur van Kolding te vinden. Slechts een kort bezoek aan de balie van één van de deelnemende autoverhuurders, is genoeg om direct op vier wielen verder te reizen. HAPPYCAR werkt hiervoor samen met grote internationale autoverhuurders als Hertz, Avis, Europcar en RentalCars.

Met een huurauto Kolding ontdekken

U heeft uw bagage ingeladen in uw glanzende huurauto en besluit op pad te gaan. Misschien eerst naar het hotel of uw vakantiewoning? Een logische stap, want dan kunt u eerst de meegenomen spullen uitladen en de verblijfsruimte voor de komende dagen verkennen. Bent u eenmaal gesetteld, dan wilt u vast de stad een beetje gaan verkennen. Kolding is een gezellige havenstad die al meer dan 800 jaar bestaat, er is hier dan ook van alles te zien. Om te beginnen heeft Kolding een gezellig historisch centrum. Dit centrum nodigt uit tot een ontspannen wandeling, u kunt hier winkelen of rustig iets drinken in een typisch Deens restaurantje of café. Natuurlijk vindt u in deze antieke stad ook talrijke bezienswaardigheden. Interessant om te bekijken is Det Gamle Borgerhus, een zeer antiek houten huis in kleurige vakwerkstijl. Maar in de stad valt nog veel meer te zien. Centraal in Kolding stuit u bijvoorbeeld op een andere bezienswaardigheid. Dit is het Koldinghus, een antiek kasteel dat midden in de stad aan een rustig meertje staat. Vaak zijn hier ook tentoonstellingen te bezoeken.

Rondreis door de regio Kolding

De beste autoverhuur van Kolding gevonden met HAPPYCAR? Dan is het ook verleidelijk om de omgeving eens te gaan verkennen. Wat dat betreft heeft Kolding een uitstekende ligging. Om te beginnen ligt de stad aan het Koldingfjord. U kunt de kust hier op vele plaatsen met de auto bezoeken. Door de rust van het land is het heerlijk om uit uw huurauto te stappen en een tijdje van de zeelucht te genieten. Ook het uitzicht is hier mooi.

Een leuk uitstapje maakt u ook naar het eiland Funen. Met name de stad Odense is hier een bezoek meer dan waard. Hier werd ook sprookjesschrijver Hans Christian Andersen geboren. De stad is al meer dan duizend jaar oud en heeft een domkerk die dateert uit de dertiende eeuw. Natuurlijk telt deze stad talrijke musea en met de kinderen kunt u gezellig naar de dierentuin toe. Op een andere dag eens een stukje rijden naar het noorden? Kies dan Aarhus als eindpunt. Het is de op één na grootste stad van het land met veel cultuur en mooie oude gebouwen. Natuurlijk is ook de omgeving buiten de steden erg mooi. Denemarken is een rustig en zeer beschaafd land. U komt langs allerlei dorpjes en kunt genieten van de mooie natuur. De keuze voor de juiste rental car in Kolding met behulp van HAPPYCAR, zorgt voor een aangename vakantie en prettige herinneringen. Maak eens een prijsvergelijking en kijk op welke huurauto u uitkomt!