Auto huren Denemarken

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Denmark - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2018 04:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Denmark

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Denmark:

4.8 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Uitstekende deal gevonden, gaan wij zeker nog eens proberen
Huurauto beoordeling van Gerard T.- 17 jul. 2015 18:15
(4.8 tot 5 )
Top HappyCar, ik word er blij van
Huurauto beoordeling van Harrie L.- 18 jul. 2015 08:52
(4 tot 5 )
Kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen
Huurauto beoordeling van Jelte G.- 19 jul. 2015 13:39
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Denemarken

Door de geschiedenis heen is Denemarken het thuisland geweest van verschillende bekende stammen, zoals de Francs, de Juten en de beroemde Vikingen. De uittocht van deze Deense stammen door heel Europa, zorgde ervoor dat vandaag de dag veel Noord-Europeanen een gedeelte Deense afkomst hebben. Denemarken wordt beschouwd als één van de beste landen om te bezoeken en bovendien te wonen. Er wordt wel eens gezegd dat het land de beste kwaliteiten bevat op vlak van levensomstandigheden. De beste manier om deze rijk historisch land te verkennen, is met het huren van een auto. U kunt u laten betoveren door de prachtige steden, kleine dorpjes en natuurlijke landschappen.


Ontdek Denemarken

Kopenhagen, de hoofdstad van dit land, bevindt zich op een eiland dat verbonden is met het binnenland door middel van bruggen. De bevolking telt 1,9 miljoen mensen. De stad heeft een turbulente geschiedenis, begonnen met de Vikingen, Britten en Duitsers, maar u kunt er ook genieten van de hedendaagse cultuur en schoonheid die de stad te bieden heeft. De stad is het thuisfront van enkele indrukwekkende plaatsen zoals de koninklijke Deense familie en hun magnifieke paleizen, de kleine zeemeermin, de vrijstad Christiania, de Trivoli, en veel meer. Vanaf de luchthaven van Kopenhagen kunt u gemakkelijk een auto huren en heeft u alle vrijheid om Denemarken te ontdekken. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. U kunt na aankomst op de luchthaven zo eenvoudig uw weg vervolgen.

U kunt gaan rijden naar Elisnore. Dit is een klein stadje waar slechts 50.000 mensen wonen. Het kreeg zijn faam door het Shakespeare stuk ‘Hamlet’ dat er plaats vond. Daarnaast vindt u hier een imposant kasteel en kent de stad een geschiedkundig centrum. Het Kronborg kasteel ligt dichtbij de grens met Zweden en was aangelegd in 1400 door koning Eric van Pommeren.

Gelegen in Jutland en omringt door wouden, is de stad Aarhus. Deze stad heeft indrukwekkende Europese architectuur dat u kunt bezichtigen. Binnen de stad is het uitzonderlijke openlucht museum te bezoeken, het bevat zo een 70 historische gebouwen uit verschillende steden gelegen in Denemarken. Daarnaast kunt u kleine winkeltjes en workshops bezichtigen en krijgt u het gevoel van in een echte grootstad te zijn. De stad heeft enkele goede cafés waar u kunt relaxen en genieten van een lekker ontbijtje met koffie.

Wanneer u een bezoek brengt aan de stad Billund, kunt u ook gaan naar Legoland. Legoland Billund is het het eerste Legoland park dat in 1968 werd geopend. Het park is ongeveer even groot als 15 voetbalvelden en bijna alles is van LEGO gemaakt. 


Auto huren in Denemarken

Met slechts één landgrens in het zuiden, is Denemarken verder omringt door de kust. Het land bezit vele stranden, die zeker de moeite waard zijn om eens te bezichtigen met uw huurauto. Ga erop uit naar het Bisnap strand in het Noorden van Jutland en hier vindt u een breed strand waar u rustig kunt zonnen of kitesurfen. Het Deense eiland, Mon, is erg geliefd door zijn landschappen. U vindt hier krijt kliffen die uitreiken naar wel 100 meter hoogte. Dit is ook gelijk de plek waar het Liselund kasteel gelegen is. Hier vindt u een grote tuin, verschillende mini kasteeltjes en een van de oudste kerken in Denemarken, genaamd de Elmelunde kerk.

Wat uw reden ook mag zijn om Denemarken te bezoeken, de beste manier om dit land te ontdekken is door gebruik te maken van een huurauto. U kunt genieten van een korte citytrip of er voor kiezen om voor een langere tijd Denemarken te ontdekken. Met een paar muisklikken vindt u uw ideale auto en kunt u beginnen aan uw Deense avontuur.

Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar u zelf wilt. U kunt de mooiste herinneringen mee naar huis nemen door u op een comfortabele en gemakkelijke manier uzelf te verplaatsen met uw huurauto.