Vind de juiste auto in Kuantan

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 26 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 1 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kuantan - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2019 01:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2019 01:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2019 01:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2019 01:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2019 01:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2019 01:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kuantan

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kuantan:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Wist niet welke klasse ik precies moest nemen met mijn gezin en de hoeveelheid bagage. Daarom het service team van Happycar gebeld en ben uitstekend geholpen! Ze hebben de beste aanbiedingen voor mij op een rij gezet zodat ik uiteindelijk rustig een goede keuze heb kunnen maken. Echt een SUPER service.
Huurauto beoordeling van Job de J.- 21 jul. 2015 20:46
(4.5 tot 5 )
Normaal gesproken boek ik niet zo snel online iets, maar het is gelukkig goed verlopen
Huurauto beoordeling van Heather K.- 22 jul. 2015 01:28
(4.4 tot 5 )
Waar ik ook een huur auto nodig heb, het kan met Happy Car
Huurauto beoordeling van Udi R.- 21 jul. 2015 10:47
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Kuantan

Autohuur in Kuantan, wat is de voordeligste mogelijkheid? Kijkt u op de website van HAPPYCAR, dan is het antwoord zo gevonden. Op happycar.nl wordt de autoverhuur van Kuantan op verschillende manieren met elkaar vergeleken. Zo rolt er voor u altijd de voordeligste mogelijkheid uit.

Ontdek Kuantan

Als u op de kaart kijkt naar Kuantan, ziet u dat deze stad direct aan de zee ligt. Dit is de Zuid-Chinese zee. Maakt u dus gebruik van de voordeligste rental car, dan kunt u kiezen tussen stad en strand. Met een huurauto Kuantan ontdekken is makkelijk en flexibel. Tussen de verschillende plaatsen in deze stad zitten soms flinke afstanden. Wist u dat Kuantan meer dan 400.000 inwoners telt? Het is dan ook de hoofdstad van Pahang. Dit is de grootste deelstaat op het vasteland van Maleisië. De stad heeft een gemengde bevolking en bestaat uit twee verschillende delen. Een oud gedeelte met tal van bezienswaardigheden en een nieuw deel met aantrekkelijke shopping malls. HAPPYCAR spitst zich toe op een groot aantal bekende verhuurbedrijven voor autohuur in Kuantan. Zo wordt gezocht op Avis, Hertz, RentalCars en vele andere grote verhuurders. Steeds hebben zij hun vestiging dicht bij de plek waar u in de stad aankomt. Zeker in de warmte van een Aziatische stad is het fijn om niet ver met uw bagage te hoeven sjouwen.

Met een huurauto Kuantan ontdekken

Bent u eenmaal ingestapt, dan wordt het tijd om met uw huurauto Kuantan te gaan ontdekken. Eerst eens lekker gaan winkelen in een winkelcentrum waar het lekker koel is? Rijd dan direct vanaf uw autoverhuur in Kuantan naar de populaire East Coast Mall toe. Bent u na verloop van tijd uitgewinkeld, dan laadt u de spullen lekker achterin en vervolgt uw autotocht door de stad. Met een ontspannen gevoel ziet u de kleurrijkste taferelen aan u voorbij trekken. Dit is allemaal mogelijk dankzij de rental car die voor u het voordeligst bleek. Voordelig betekent ook dat we bij HAPPYCAR gekeken hebben naar alle opties die u wenst. Het is niet voor niets dat ook de inwoners van hoofdstad Kuala Lumpur in het weekend Kuantan kiezen om tot rust te komen. Terwijl u met uw huurauto Kuantan ontdekt, kiest u vast voor één van de bekende stranden. Cherating is daarbij heel bekend. Dit brede gebied van zandstranden is bij iedereen populair. Bent u in een culturele bui, dan is een bezoek aan de Sultan Ahmed Shah moskee een uitstekend idee. Aan deze moskee werd tot 1933 gebouwd. Hij staat midden in het centrum van de stad en steekt met vier hoge minaretten ver boven de bebouwing uit.

Rondreis door de regio Kuantan

Heeft u met behulp van HAPPYCAR voor de meest voordelige autohuur in Kuantan gekozen, dan heeft u ook de mogelijkheid om even de stad uit te gaan. Dit kan zijn voor een korte trip, maar u kunt ook wat verder weg rijden uit deze rustige kuststad. Bijzonder mooi zijn de Pandan watervallen. Die liggen ten westen van de stad, op een afstand van ongeveer 25 kilometer. In de mooie natuur komt u hier tot rust. In de beekjes en watervallen waaruit het stelsel bestaat, kunt u ook zelf heerlijk afkoelen. Zwemmen is hier heel gewoon en wordt ook met graagte door de bezoekers gedaan. Nu u met zo'n voordelige huurauto Kuantan een dagje verlaat, kunt u ook wel een grotere afstand aan. Grijp uw kans en rijd naar hoofdstad Kuala Lumpur toe. U bent wel 277 kilometer onderweg, maar u maakt kennis met een wereldberoemde stad!