Auto huren Maleisie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Maleisië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Maleisië:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Het HAPPYCAR services team heeft me heel goed geholpen
Huurauto beoordeling van Marja S.- 21 jul. 2015 08:57
(4.1 tot 5 )
Ik ben blij met HappyCAr
Huurauto beoordeling van Janita L.- 21 jul. 2015 14:42
(4.5 tot 5 )
Na het boeken had ik toch nog een paar vragen maar gelukkige was de kostenloze servicelijn er om mij te helpen. Het service team is zeer vriendelijk en heeft mij goed geholpen.
Huurauto beoordeling van Pieter S.- 22 jul. 2015 03:26
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Maleisie

Maleisië is een staat in Zuidoost-Azië en bestaat uit twee helften. Het Noordelijke gedeelte is het eiland Borneo en het halve eiland Maleisië. De lange en buitengewoonlijkte geschiedenis maakt Maleisië een plek, die met geen enkel andere plek vergelijkbaar is. Om het land te onderzoeken en de schoonheid en cultuur in zijn volledigheid op te kunnen nemen, is het beste voor u om Maleisië met een huurauto te verkennen! Aanbieders zoals Avis, Hertz of Europcar bieden u autoverhuur Maleisië aan en hebben voor al uw wensen een passend aanbod. Deze aanbiedingen kunt eenvoudig via de website van HAPPYCAR vinden. Wat u dan ook wilt bezichtigen in Maleisië, met een huurauto kunt u staan en gaan waar u wilt. De plekken bezoeken, die u persoonlijk goed bevallen of toch plekken ontdekken die nog geen enkel persoon heeft ontdekt? Met een huurauto in Maleisië ontdekken brengt u ontspanning, magie en avontuur.

 

Ontdek Maleisië

Toen de handel tussen China en India opbloeide werd het maleisische eiland het grootste en belangrijkste handelscentrum. Daardoor is het niet verwonderlijk dat tot vandaag veel verschillende bevolkingsgroepen zich daar gevestigd hebben. Bahasa Malaysia is weliswaar de officiële taal, maar ook de Engelse taal speelt een rol. Dit komt door de tijd van de kolonisatie. De nationale bloem van Maleisië is de Hibikus.

 

Auto huren in Maleisië

Maleisië heeft veel mooie plekken voor u om te ontdekken. Daarom is een rental car Maleisië via HAPPYCAR een goede optie, zo kunt u gaan en staan waar u wilt. Met een een huurauto kunt u gemakkelijk Maleisië, maar ook bijvoorbeeld Kuala Lumpur ontdekken. Een bezoekje brengen aan de Petronas Tower is het zeker waard! Deze toren is de hoogste tweelingtoren ter wereld. Met een hoogte van 452 meter is deze toren ook gelijk de 7 na hoogste vrijstaande toren van de wereld. De tweelingtoren bevindt zich in de zogenaamde `gouden driehoek´, een stadsdeel van Kuala Lumpur, waar u overigens ook erg goed het uitgaansleven kunt ontdekken. Op Dataran Merdeka, ook wel Merdeka Square genoemd, werd op 31 augustus voor de eerste keer de maleisische nationale vlag geheisd. In de buurt van het maleisische parlement bevindt zich de Lake Gardens. Op 97 hectare bevindt zich hier het park. Het park heeft verschillende plekken waar u herten en vlinders kunt bekijken. Naast dit bevindt zich in dit park ook het grootste vogelpark van zuidoost-Azië en kunt u orchideën en hibikus bloemen in volle pracht bekijken. Om dit soort plekken te bekijken is het praktiscker om dit met een huurauto onderweg te zijn. 

 

Rondreizen met uw huurauto door Maleisië

Als u voor een rondreis door Maleisië heeft gekozen, is het huren van een huurauto een uitstekend optie. Ook voor uw wensen en behoeften vindt HAPPYCAR eenvoudig een passend aanbod. Met autoverhuur Maleisië kunt u gemakkelijk naar bijvoorbeeld Penang of Langkawi reizen. Vanaf de straat van Malakka ligt op circa 290 kilometer Penang van Kuala Lumpur verwijderd. Ook hier kunt u veel moois ontdekken. Vanaf Penang Hill heeft u een waanzinnig uitzicht op George Town en op het vaste land. Met een kabelbaan kunt u vanaf het station in de vallei in Air Itam naar de top gaan. Deze kabelbaan werd in 1923 ingewijd en is daarmee de oudste kabelbaan in Azië. Verdere plekken die u zeker moet bezoeken, zijn de botanische tuin en de vlinderboerderij. Daarnaast zijn hier ook nog vele religieuze plekken, tempels en moskeëen te vinden. Bijvoorbeeld kan men in Penang de slangentempel bezoeken. Hier vindt u groengele giftige slangen kruipend rondom het altaar. Men vermoedt, dat de slangen door de rokende wierookstokken zo traag is. En dat zij leven van de offers die door de gelovigen worden aangeboden.

 

Er zijn ook nog zo veel meer andere plekken te vinden, die u kunt ontdekken met autoverhuur Maleisië, om zo uw eigen droomvakantie te beleven. Dompel u onder in de magie van zuidoost-Azië en laat u meevoeren in de Maleisische cultuur. Sommige mensen voelen zich alsof zij in een volledig andere wereld zijn. Huur uw huurauto via HAPPYCAR en vergeet al uw zorgen en stress en ga op die droomvakantie naar Maleisië!