Vind de juiste auto in Lausanne

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 31 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lausanne - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 10:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 10:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 10:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 10:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 10:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 10:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lausanne

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lausanne:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Snel bakkie gehuurd
Huurauto beoordeling van Nils O.- 20 jul. 2015 13:13
(4.9 tot 5 )
Ik had de mogelijkheid om een betere auto te huren dan gedacht door de lage prijzen van happycar
Huurauto beoordeling van Nathalie F.- 20 jul. 2015 13:33
(4.9 tot 5 )
Perfecte full-service!!! Person vaan de hotline heeft mij rechtsstreks geholpen.
Huurauto beoordeling van Daan B.- 20 jul. 2015 11:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Lausanne

Aan de noordoever van het welbekende Zwitserse meer van Genève, vind je de gezellige stad Lausanne. Het sfeervolle centrum en de ligging aan het meer, bieden veel mogelijkheden tot leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Natuurlijk is het niet nodig om tien uur in de auto te zitten voordat de eindbestemming in zicht is en de vakantie kan beginnen. Ga met het vliegtuig op reis en kies voor een huurauto in Lausanne, zodat de vakantie snel kan beginnen. Het is immers niet nodig om afhankelijk te zijn van anderen, want met een eigen auto kunt u overal heen wanneer u maar wilt. Bij HAPPYCAR kiest u uw auto tegen de laagste huurprijs. HAPPYCAR heeft meerdere partners op de luchthaven van Genève. Hier kunt u dan ook uw huurauto gemakkelijk en snel ophalen en gunt u uzelf een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.

 

Dit moet u weten voordat je naar Lausanne gaat

Door oude vondsten is het bekend dat de Zwitserse stad Lausanne een lange geschiedenis achter de rug heeft. De oudste spullen die gevonden zijn stammen uit de 4e eeuw voor Christus. Hierdoor is bekend dat het dorp destijds al permanent bewoond werd. Dat is natuurlijk helemaal geen raar idee, want als u de schoonheid van de omgeving ziet, maakt dat het allemaal duidelijk. Ook de Romeinen hebben hun stukje achtergelaten. Zij bouwden er namelijk een militair kamp dat de naam Lousanne droeg. Vanaf de 6e eeuw na Christus werd de stad een bisschopsplaats. De stad werd steeds groter en door de Hertogen van Savoye en de bisschop van Lausanne bestuurd.Tot slot is de stad vanaf 1803 de officiële hoofdstad van kanton Valais. Vandaag de dag leven er 125.000 inwoners en het grootste gedeelte hiervan spreekt de Franse taal.

 

Met een huurauto Lausanne ontdekken

Lausanne ligt in kanton Valais en is mede bekend door de vele mogelijkheden op het gebied van wintersport. Echter, ook voor de zomermaanden is de stad een echte trekpleister. Daarom hebben we een voor u aantal leuke activiteiten op een rij gezet. Want wanneer u op vakantie gaat en een auto huurt, wilt u natuurlijk wel wat leuke dingen doen!

 

Het olympisch museum

Wie houdt van de Olympische Spelen zal dit museum zeker niet voorbij laten gaan. Het bevind zich immers in het stadsdeel Ouchy en is eenvoudig te bereiken met de huurauto. U zult er alles vinden wat met de olympische geschiedenis te maken heeft en die begint al vanaf de eerste zomerspelen van 1896. Zelfs een sportattributen van Olympische kampioenen zijn hier te bezichtigen.

 

De Cathédrale Notre-Dame

Nog een kathedraal? Nee, dat is deze zeker niet! Het is een prachtig gotisch gebouw en heeft ook wel de bijnaam 'de Kathedraal van Lausanne'. In de 12e en 13e eeuw hebben mensen heel hard gewerkt aan dit schitterende project. Wist u trouwens al dat dit op het terrein is waar vroeger het Romeinse kamp zich bevond? De kathedraal heeft een speciale plaats op de vijfhonderd meter hoge heuvel in de La Cité. Wanneer u de 232 treden beklimt zal u vanzelf in de beltoren komen. Hier wacht een prachtig uitzicht over de stad.

 

De Zwitserse markt

Op iedere woensdag en zaterdag zal het Place de la Palud omgetoverd worden tot een gezellige markt. Het plein werd oorspronkelijk gemaakt tussen de twee rivieren en wordt omgeven door een groot aantal oude gebouwen. Aan de zuidzijde van het plein zat u het stadhuis vinden en het midden van het plein is versierd met de Fontein va Justitie.

 

De Sauvabelin toren

Een wandeling door het natuurgebied Bois de Sauvabelin kan heel goed afgewisseld worden met een bezoekje aan de Sauvabelin toren. Het grote voordeel is dat u hier heel eenvoudig met de auto heen kunt gaan en vervolgens de tijd kan nemen die u nodig heeft.

 

Wilt u liever iets verder rijden om nog meer moois van Zwitserland te zien? Rijdt dan naar Bern! De hoofdstad van Zwitserland heeft zoveel moois te bieden! En als u toch in de buurt bent, is het zeker de moeite waard om erheen te gaan. Zoals u hierboven kunt lezen is Zwitserland erg veelzijdig en valt er genoeg te beleven. Met een huurauto maakt u het uzelf gemakkelijk. Huur dus nu uw huurauto voor uw volgende reis op HAPPYCAR.nl

 

Rondreis door de regio van Lausanne

Wanneer u naar Lausanne gaat mag een bezoek aan de bekende stad Genève niet missen. Daarnaast is het meer van Genève uiterst geschikt voor een leuk uitstapje. Wist u trouwens al dat dit de twee na grootste stad van Zwitserland is? Naast een groot aantal museums vind zijn de volgende bezienswaardigheden ook zeker de moeite waard: Het internationaal monument de la Réformation: De oude, Sint-Pieterskathedraal, De fontein van Genève, De Basiliek Notre-Dame de Genève. Of reis verder door Zwitserland naar steden als Luzern, Basel en de hoofdstad Bern. Met een rental car uit Lausanne ben je snel zeker van een auto en de laagste prijs, zodat u zich tijdens uw vakantie vrij kunt bewegen en alle mooie plaatsen eenvoudig kunt bereiken.