Auto huren Zwitserland

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 29 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zwitserland - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 jan. 2019 09:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 jan. 2019 09:28 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 jan. 2019 09:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 jan. 2019 09:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 jan. 2019 09:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 jan. 2019 09:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zwitserland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zwitserland:

4.7 tot 5 (780 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Ik ga zeker nog eens boeken
Huurauto beoordeling van Nadine van I.- 17 jul. 2015 21:13
(4.7 tot 5 )
Kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen
Huurauto beoordeling van Jelte G.- 17 jul. 2015 12:40
(4.6 tot 5 )
zeer te spreken over de gang van zaken bij happycar
Huurauto beoordeling van Ambra S.- 19 jul. 2015 00:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Zwitserland

Met de huurwagen naar Zwitserland

Dit kleine land, gelegen in centraal Europa, kan wel eens de indruk geven dat er weinig te beleven valt. Maar wij zullen u meteen het tegendeel bewijzen! Het mag dan wel klein zijn, maar het heeft wel de capaciteiten om haar toeristen te een heerlijke tijd te bezorgen. Het is het thuisland van enkele prachtige plaatsen zoals de Alpen, waar u een goede wandeling kunt maken. Prachtige steden zoals Zürich en Genève en enkele kleine curieuze dorpjes zijn de moeite waard om eens te bezoeken. Wanneer u door het land rijdt, zal het u snel opvallen dat het land gedefinieerd is door verschillende officiële talen, waaronder het Duits, Frans, Italiaans en Roemeens.

Bereik de mooiste steden van de omgeving

Zürich is de stad van grootste omvang en tegelijkertijd ook het financiële centrum van Zwitserland. De beurs het FIFA hoofdgebouw zijn hier gelegen. De stad ligt naast een prachtig meer en biedt een uitzicht op de Alpen tijdens een mooie zomerdag. In de oude stad, kunt u kleine straatjes terugvinden met gezellige cafés. De stad barst bovendien van de musea en kunstgalerijen, zoals het Nationale museum en Kunsthuis. Een uitstap naar Zwitserland met de auto is hierdoor uiterst aan te raden.

De culturele hoofdstad Basel, bevat over de 40 musea, theaters en opera huizen. Tijdens het rijden door de stad, zult u snel het speciale erfgoed opmerken dat gedomineerd wordt door middeleeuwse gebouwen.

In het Franse gedeelte van het land zult u de stad Genève terugvinden. Deze ligt ook op de grens met Frankrijk. Genève is makkelijk te bereiken door het vliegveld, waar u gemakkelijk uw gehuurde auto kunt afhalen. Het is de thuisstad van een aantal bekende bezienswaardigheden: neem bijvoorbeeld de Jet D’Eau, een grote fontein die het water enkele meters de lucht in schiet. Het is één van 's werelds grootste fonteinen en een belangrijk herkenningspunt van de stad. Op bijna elk punt in de stad is deze fontein zichtbaar.

De stadskathedraal is ook de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het dateert terug uit de 12e eeuw. Het was de kerk van een van de leiders, genaamd Johannes Calvijn, tijdens de protestantse reformatie. De stad doordrenkt van protestantse geschiedenis, dus neem zeker de tijd eens te stoppen bij het Internationale museum van de reformatie.


Zwitserland en zijn indrukwekkende natuur

Het Zwitserse nationale park gelegen in Zurnez is opgericht in 1914. Dit is een van de oudste nationale parken in Europa en de enige in Zwitserland. De pracht van het wilde dierlijke leven kunt u hier bewonderen. Parkeer uw auto en maak een wandeling door dit schitterende park. Het is echter van cruciaal belang dat u de paden volgt, anders zult u snel verdwalen in dit grote natuurgebied.

De Rhine watervallen zijn gelokaliseerd dichtbij stad Schauffhausen. Dit natuurlijk wonder is een van de grootste watervallen binnen Europa. U kunt een prachtig uitzicht krijgen over de platforms, net als het oogverblindende middeleeuwse kasteel ‘Schloss Wörth’.

De Matterhorn, gelegen in Zermatt binnen de Alpen regio, reikt tot wel 4500 meter. In de stad Zermatt zijn er ook andere activiteiten voor degenen die niet echt zin hebben in een vermoeiende beklimming.

U kunt natuurlijk ook uitstapjes maken naar andere landen. Zwitserland ligt erg centraal. Een uitstapje naar het Italiaanse Milaan is zo gemaakt. Of bent u liever sportief bezig op de fiets? Ga dan de grens over met Frankrijk en maak een tocht in de omgeving van Annecy. Een prachtige omgeving.


Wat u motivatie ook mag zijn om Zwitserland eens een bezoekje te brengen, experimenteer met de mogelijkheden door behulp van uw HAPPYCAR huurwagen. Verlos uzelf van de lange wachttijden en stress van het openbaar vervoer. Ga en sta waar u maar wilt. Bij HAPPYCAR verzekeren wij u te voorzien van de beste service en prijzen om uw reis naar Zwitserland zo op een comfortabele manier te door te brengen.