tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Maceio

Maceio ligt aan de Atlantische Oceaan, in het oosten van Brazilië. De stad staat bekend om haar mooie zandstranden en ontspannen sfeer. Hier kan naar hartenlust worden gezwommen, gesurft en geflaneerd. Begin uw reis goed met een huurauto in Maceio. Bij HAPPYCAR vindt u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Ontdek Maceio
In de zomermaanden is Maceio een populaire toeristische bestemming. Dat is niet verwonderlijk, want de temperatuur is dan rond de 30°C. Maar ook in de winter is het goed toeven in Marceio. Het hele jaar ligt de gemiddelde temperatuur tussen 23°C en 28°C.
Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Marceio? Dan is het Museu de Instituto Histórico beslist een aanrader. Maar ook in het Museu Theo Brandão is een rijke collectie inheemse voorwerpen te bewonderen.
Maceio is befaamd om zijn uitbundige carnavalsfeest. Wie de stad bezoekt in februari of maart, mag dit beslist niet missen. De festiviteiten strekken zich uit van de binnenstad tot langs de zandstranden. Een andere belangrijke gebeurtenis is Fest Junina. Dit evenement vindt plaats in juni en duurt ongeveer twee weken. Maceio vormt dan het frivole decor van kostuums, dansen en feesten.
Wilt u zeker zijn dat u niets mist? Reserveer dan nu alvast een auto bij HAPPYCAR autoverhuur in Maceio. Onze kwaliteitsauto's maken de meest betoverende plekjes van Maceio in een oogwenk bereikbaar.

Met een huurauto Maceio ondekken

Maceio staat bekend als het waterparadijs van Brazilië. Een sensationele kustlijn gaat gepaard met helderblauwe wateren en witte stranden. De gastvrije stad beschikt over een uitgestrekte boulevard. Hier kunt u neerstrijken voor een tropische cocktail of voor de vele culinaire verrassingen van Brazilië.
Maceio is de hoofdstad van de deelstaat Alagoas, en vormt daarom de ideale basis voor toeristen die de 230 km lange kustlijn willen ontdekken. Deze kustlijn geeft op diverse plaatsen toegang tot een prachtige natuur, en is beslist een must voor sportieve wandelaars.
Ten noorden van Maceio begint de Costa dos Corais, oftewel de koraalkust. Hier verzamelen zich dagelijks vissers op Pajuçara Beach om de toeristen naar de natuurlijke zwembaden te brengen. Deze ontstaan tijdens eb op ongeveer 1,6 kilometer voor de kust.
Niet alleen de stranden, maar ook de binnenstad van Maceio verdient natuurlijk een bezoek! Met een auto van HAPPYCAR Rental Car Maceio maakt u eenvoudig een tour langs de vele bezienswaardigheden van de stad. Ontdek de schitterende gebouwen in koloniale en Portugese bouwstijl, of bezoek eeuwenoude kerken. In het noordwesten van de stad mondt de Mundau River uit in de Atlantische Oceaan. Hier kunnen rustzoekers genieten van een zilte zeebries.

Rondreis door de regio Maceio
Rental Car Maceio is te vinden nabij de internationale luchthaven Zumbi dos Palmares Airport (MCZ). De stad is eenvoudig bereikbaar via de snelwegen BR-104, AL-101 en BR-101. Maar ook de omgeving van Maceio verdient een ontdekking.
Trek er bijvoorbeeld eens op uit voor een eilanden trip. Uw huurauto brengt u in geen tijd bij de Nove Ilhas (Negen Eilanden) langs de Mundau Lagoon net ten zuiden van Maceio.
Maceio kent kleine getijdenbaden, maar naarmate u naar het noorden reist worden die al snel groter. HAPPYCAR Autoverhuur Maceio brengt u snel en eenvoudig in Maragogi, een kleine toeristische stad op ongeveer 128 kilometer van Maceio. Hier vandaan zijn de grote getijdenbaden per boot te bezoeken. Deze baden zijn een begrip onder snorkelaars.
Rijd in uw auto van Autohuur Maceio nog 80 kilometer verder naar het noorden, en u ontdekt Porto de Galinhas. Dit is een romantische toeristische stad met een reusachtig rif dat vanaf de kust bereikt kan worden.
Voor rust zoekende strandliefhebbers is Frances Beach de aangewezen plaats. Onder de lokale bevolking is dit een geliefde weekendbestemming. De kust is omzoomd door een krans van kokospalmen. Het noordelijke Seria Beach is vooral bekend om zijn zeemeermin sculptuur, die uitkijkt over de getijdenbaden.
Een geslaagde reis begint bij HAPPYCAR autohuur Maceio. HAPPYCAR is al vele jaren een internationaal begrip. Door nauwe samenwerking met partners als RentalCars, Argus Car Hire en Holiday Autos leveren wij altijd de beste kwaliteit tegen de vriendelijkste prijzen. Of u nu een kleine stadsauto wilt, een fourwheeldrive of eindelijk eens van een sportwagen wilt genieten. Wij helpen u om niets te hoeven missen!