Vind de juiste auto in Manaus

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 9 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Manaus - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mei 2020 03:44 uur.

Beoordeling autoverhuur in Manaus

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Manaus:

4.6 tot 5 (776 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Geweldige bak gehuurd voor weinig
Huurauto beoordeling van Ton S.- 17 jul. 2015 12:27
(4.6 tot 5 )
Ik kon echt merken dat bij HappyCar de service voor op stond! Een auto gehuurd en prima service en advies gehad.
Huurauto beoordeling van Ramon T.- 18 jul. 2015 08:04
(4.5 tot 5 )
Goede prijs, boeking zonder problemen verlopen, top service... dik tevreden! Happycar jullie krijgen een dikke 10!
Huurauto beoordeling van Gerard J.- 18 jul. 2015 07:32
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Manaus

In de provincie Amazonas bevindt zich al diep in de Amazone jungle de stad Manaus, deze voor velen mystieke stad die de eerste groote plaats is met voorzieningen voor de inheemse stammen van de Jungle is het ideale vertrekpunt van expedities in de Amazone. Wanneer u de longen van de wereld aan het werk wilt zien of het de apotheek van de wereld noemt Manaus is een kleine wereld op zich. De naam van de stad, Manaus betekent ook wel moeder van de goden en is daarnaast een ode aan een van de lokale stammen toevallig bekend als de Manóas. Vanuit Manaus kunt u ook een trip maken naar het punt waar de “Rio Negro” ofwel de zwarte rivier en de Amazone rivier samenkomen. Wonderwel, komen deze wateren samen maar mixen niet, dit komt doordat het water van de Amazone dat slib mee draagt uit de Andes een andere dichtheid heeft dan het water van de Rio Negro dat geen slib of sediment mee draagt. Naast de technische termen is dit natuurlijk prachtig om te zien, een staaltje magie van de natuur. Terug in Manaus kunt u natuurlijk met autoverhuur Manaus een auto huren om de regio te verkennen of om vanuit Manaus terug te reizen richting de kusten van Brazilië wat u ook wil doen met een autohuur in Manaus heeft u de vrijheid om te doen waar u zin in heeft.

Autoverhuur Manaus
In de 19e eeuw beleefde de stad Manaus een rubber explosie, de vraag naar rubber steeg explosief en ook de rijkdom en grootte van de stad de mensen werden er rijk en vele verhuisde er naar toe om op de rubber plantages te gaan werken. Het werd in Manaus wel gezegd dat wanneer de ene rubber Barron een zeiljacht kocht de andere een tamme leeuw in zijn huis liet plaatsen en weer een andere een balustrade van goud liet installeren. Helaas duurde deze grote rijkdom niet eeuwig en toen de eerste rubber bomen de jungle uit werden gesmokkeld verdween de monopolie van Brazilië op de rubber industrie, waardoor de stad wederom in verval raakte.Wanneer u Manaus heeft gekozen als start punt voor uw trip naar de Jungle ontdekt u de longen van de wereld en reist u af naar de Amazone jungle. Ontdek hoe veel zeidig de apotheek van de wereld is. Een groot gedeelte van de westerse medicijnen zoals wij ze nu kennen komt uit planten en giffen uit deze jungle, zelfs het al zo bekende aspirientje is tot stand gekomen door een extract van bepaalde wilgen die in deze jungle groeien.Verder is de Amazone jungle ook rijk aan vele verschillende diersoorten en worden er elk jaar nog vele nieuwe dier soorten ontdekt. Verder is de Jungle natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten, en een van de weinige plekken ter wereld waar u “s nachts nog de gehele Melkweg kunt zien aangezien er geen lichtvervuiling is. Een onbeschrijfelijke ervaring, wist u dat er zó veel sterren waren? Daarnaast heeft Manaus overigens nog meer attracties dan alleen het regenwoud, vanuit hier kunt u ook naar een van de vele watervallen rondom de stad, bedenkt u zich overigens goed dat u bij bijna alles wat u doet een boot nodig heeft in Manaus aangezien deze stad al in het regenwoud ligt. Daarnaast heeft Manaus ook een goed uitgaans centrum en een opera die uit de tijd van de overvloed van de rubber baronnen stamt en na 90 jaar weer geopend is voor het publiek, een prachtig gebouw om te zien, en misschien voor u ook wel prachtig om een echte opera mee te maken in deze overvloedig luxe setting.

Brazilië
Daarnaast is heel Brazilië voetbal gek en is legende Pélè een levend icoon van deze natie die het wereld kampioenschap wel vijf keer gewonnen heeft. Dit is meer dan elk land ter wereld. Het is dan ook niet Verwonderlijk dat als de Seleção Os Canarinhos ofwel de “Goddelijke Kanaries” moeten spelen het hele land stil ligt en alles op het elftal gericht is. In Brazilië zijn de afstanden immens, dit land is wel 240 keer zo groot als Nederland en wanneer u een rondreis maakt zult u dus vaak gedwongen zijn te kiezen voor een bepaald gebied of te kiezen voor binnenlandse vluchten des al niet te min kunt u ook met Auto huren in Manaus uit de voeten, wanneer u bijvoorbeeld de provincie rondom Rio de Janeiro wil verkennen of de Hoofdstad Brasília is dit prima per auto te doen. Misschien verkent u het diverse Brazilië wel met Autohuur Manaus . Een auto huren in Manaus maakt het makkelijk om naar alle prachtige plekjes te komen waar men normaal gesproken als toerist niet zo snel stopt, u kunt er ook voor kiezen om naar de tweede grootste stad van het land te rijden Sao Paulo op ongeveer een dag rit van Curitiba af. Autoverhuur in Manaus geeft u de vrijheid en het gemak om deze stad te verkennen.