Vind de juiste auto in Monterrey

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Monterrey - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 okt. 2019 03:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Monterrey

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Monterrey:

5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4 tot 5 )
lang getwijfeld over het huren van een auto, maar geen seconden spijt gehad
Huurauto beoordeling van Andree S.- 17 jul. 2015 17:10
(4.3 tot 5 )
Ik heb een auto gehuurd omdat ik van de ene naar de andere kant van het land moest, maar geen zin had om met het openbaar vervoer te gaan. Prima bevallen met HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Ferdinand P.- 17 jul. 2015 22:27
(4.6 tot 5 )
Mooie wagen gehuurd bij HAPPY CAR!
Huurauto beoordeling van Erik. L.- 19 jul. 2015 23:00
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Monterrey

Stad van tegenstellingen en historie
Mexico kent een paar zeer bekende toeristische hotspots, waaronder Cancun, Playa del Carmen, Cozumel en natuurlijk Acapulco. Maar er is meer te beleven in dit grootste land van Latijns Amerika. Een minder bekende, maar daarom niet oninteressante stad is Monterrey.
Monterrey heeft roerige tijden achter de rug, die al eeuwenlang hun sporen hebben nagelaten. Dit maakt de stad ook spannend en interessant. Wie houdt van een niet-standaard vakantie zal zich in Monterrey dan ook zeker vermaken.

Ontdek Monterrey per huurauto
Om deze stad vol tegenstellingen te verkennen en de bezienswaardigheden te bezoeken is een huurauto eigenlijk onontbeerlijk. Via HAPPYCAR is het mogelijk precies de auto te huren die past bij uw behoeften en, niet te vergeten, te zoeken naar de beste en voordeligste aanbieder. Denk hierbij aan gerenommeerde bedrijven als RentalCars, Avis en Hertz. Met een huurauto bent u flexibel in het kiezen van uw bestemming binnen de stad en in de omgeving daarvan. Een huurauto is bovendien gemakkelijk, veilig en zeer comfortabel.

Met een huurauto Monterrey ontdekken
Monterrey is een industriestad maar heeft wel degelijk een aantal interessante bezienswaardigheden. Zo zijn er bijvoorbeeld het bisschoppelijk paleis, waar vandaag de dag een museum in gevestigd is en waarin de historie van de stad getoond wordt. Ook kunt u naar het Museo Marco, het museum voor moderne kunst. Iets heel anders, maar voor Nederlanders leuk, is de beroemdste bierbrouwerij van de stad, die sinds 2010 in handen van 'ons' Heineken is.
La Macroplaza is een enorm stadsplein waar u met de auto naartoe kunt gaan. Het plein is in de jaren negentig van de vorige eeuw gebouwd door een groot aantal huizen te slopen. Dit maakt het plein wat controversieel en het is bovendien modern en ambitieus maar er staat tegelijkertijd nog wel een oude kathedraal.

Het vinden van een huurauto in Monterrey is niet moeilijk met HAPPYCAR en In het oude centrum, El Barrio antiguo, vindt u talloze uitgaangsgelegenheden, die vooral door jonge rijke Mexicanen bezocht worden. Denk hierbij aan clubs en cafés maar ook aan restaurants.

Autohuur Monterrey, bijvoorbeeld voor het Cultureel Festival
Het Festival Cultural Barrio Antiguo is een jaarlijks terugkerend cultureel festival. In november komen artiesten uit alle delen van de wereld optreden. Om de diverse optredens op verschillende locaties bij te wonen is het hebben van een auto handig.

Een huurauto in Monterrey regelen kunt u het beste doen via HAPPYCAR, zodat u verzekerd bent van de beste en voordeligste Rental Car in Monterrey. Zo kunt u de rest van uw vakantiegeld aan andere zaken besteden.

Universiteit
Het grootste samenstelsel van onderwijsinstellingen in heel Latijns Amerika is het in Monterrey gelegen Instituto Tecnologico y de Estudios Superiores de Monterrey (ITESM), Het bestaat uit maar liefst 33 campussen en werkt samen met universiteiten uit de Verenigde Staten en vele andere landen over de hele wereld.

De Universidad Autónoma de Nuevo León (UANL) is eveneens een zeer belangrijke en prestigieuze universiteit in Latijns-Amerika en ook hiervan bevinden zich enkele faculteiten in de stad Monterrey.

Er is op wetenschappelijk- en onderwijsgebied dus zeker het een en ander gaande in de stad. Dankzij de studentenpopulatie vindt u ook typische uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels waar jongeren graag komen.

Culinair genieten
Vergeet ook niet de plaatselijke keuken uit te proberen. Vlees is de hoofdmoot van de culinaire traditie en een bekend gerecht heeft de naam Nachacado con huevo. Dit betekent "versnipperd met ei". Het wordt gemaakt van gedroogd vlees met ei. Een ander klassiek gerecht is het "geitje van de herder", Geitenvlees van de gloeiende kolen en nog afgeleid van de oorspronkelijke Joodse keuken. De stichters van de stad waren namelijk Joden.

Autoverhuur Monterrey
Als u met een huurauto Monterrey en omgeving gaat verkennen kunt u zelf bepalen waar u heen gaat en bent u niet gebonden aan tijden van het openbaar vervoer of aan vaste excursies die geen ruimte laten voor eigen intitiatief. Rental Car Monterrey is dan ook waar u het meest aan heeft. Via de vergelijkingssite HAPPYCAR regelt u de huur van uw auto vooraf. Snel, duidelijk en betrouwbaar en beslist tegen een scherp tarief.