Auto huren Mexico Stad

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Mexico-Stad - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jan. 2020 01:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 jan. 2020 01:57 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jan. 2020 01:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 jan. 2020 01:57 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 03:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 03:32 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jan. 2020 01:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 jan. 2020 01:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Mexico-Stad

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Mexico-Stad:

4.4 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Een geweldige vakantie gehad met een huurauto van Happycar
Huurauto beoordeling van Aron A.- 17 jul. 2015 10:31
(4.1 tot 5 )
Voor mijn zaken reizen heb ik vaak een auto nodig maar, will er niet te veel aan uitgeven, happycar dus.
Huurauto beoordeling van Barend W.- 18 jul. 2015 20:24
(4.8 tot 5 )
Zo blij dat we deze site ontdekt hebben
Huurauto beoordeling van Mieke H.- 23 jul. 2015 02:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Mexico Stad

Eén van de meest historische steden van Latijns Amerika, niet alleen omdat de Spanjaarden hier als een van de eerste plaatsen op het continent een stad stichtten, maar ook vanwege de beschavingen die er al lang voor de conquiste woonde en er hun thuis hadden. Dat is Mexico stad. De stad is gebouwd op een eiland in een meer. De legende van de Azteken luidt als volgt: Het volk zal zich vestigen op een plek waar zij een Arend op een cactus zien zitten die een slang in zijn snavel heeft. Na een lange tocht vanuit de valei van Mexico kwamen de Azteken bij de plek waar dit gebeurde op een eiland bij meer Texcoco. De ruines van de Azteken zijn nogsteeds te zien in het centrum van de stad bij Templo Mayor, het historische centrum van de stad. Dit is overigens ook waar de Spanjaarden na de verovering van Tenochtitlan in 1521 de eerste katholieke kathedraal in Latijns Amerika neer zetten. Al met al is het zeer aan te raden om het historische Mexico stad te bezoeken. Op de luchthaven van de stad kunt u uw huurauto snel en gemakkelijk ophalen en weer inleveren. Misschien gaat u met uw huurauto wel op pad richting Guadalajara, of u rijdt verder naar Oaxaca waar u in de buurt bent van de meest befaamde Maya ruïnes zoals Palenque.

Bezienswaardigheden in Mexico stad

Wanneer u zich in Mexico stad bevindt, zult u zeker het historische centrum willen bezoeken, dit is beschermd UNESCO werelderfgoed en het meest historische van Latijns Amerika. In het historisch centrum kunt u ook naar het niet te missen Plaza de la Constitución ook wel El Zócalo genoemd, is het met haar 240 meter grootte een van de grootste pleinen ter wereld en kan het zich dus meten met het rode plein in Moskou en Tianamen square in Beijing. Aan het plein ligt ook de Kathedraal van Mexico stad, deze is door de Spanjaarden gebouwd, mede met behulp van resten van de stad Tenochtitlan. Het bijzondere aan de kathedraal is dat ze gebouwd is van de stenen van de Azteekse tempel van de god van de oorlog. Wanneer u verder door Mexico stad rijdt kunt u bij Reforma Avenue en Florencia Straat, El Angel de Independencia zien, deze reusachtige kolum met een engel er op is een gedenkteken aan de Mexicaanse onafhankelijkheid van 1810. Daarnaast kunt u vanuit Mexico stad ook richting Teotihuacán dit is een van de meest bekende piramides van Mexico en het is niet helemaal zeker wie of dat ze gebouwd heeft, het wordt vaak geloofd dat de Azteken inspiratie putten uit de bouwwerken bij Teotihuacán, deze schreven overigens de bouw er van toe aan een eerdere beschaving de Tolteken. Wanneer u weer terug gaat richting Mexico stad, kunt u naar het antropologie museum dit is een van de beste musea ter wereld volgens velen. In het museum kunt u nog eens rustig alle beschavingen van Mexico en midden Amerika bekijken, van de Olmeken tot de Tolteken Mezteken, Azteken tot de Maya, ze zijn er allemaal vertegenwoordigd. Om even bij te komen van al dit cultuur historisch erfgoed is het een goed idee om Taco´s al pastor te eten, dit is een typische specialiteit van Mexico stad en is vergelijkbaar met shoarma, maar doorgaans van hogere kwaliteit en daarnaast met meer Mexicaanse ingrediënten zoals koriander, Spaanse peper, limoensap, en pittige salsa geserveerd met taco´s.

Verder reizen met autoverhuur Mexico Stad
Wanneer u met uw huur auto in Mexico stad verder rijdt richting het zuiden kunt u richting de Ruïnes van Palenque rijden, maar eerst kunt u stoppen in Guadalajara, de hoofdstad van de provincie Jalisco. Uit deze regio komen de meeste dingen die we in het westen als typisch Mexicaans beschouwen waaronder Tequila, de sombrero en de Marriachi bands. Wanneer u uw reis vervolgt kunt u ook nog naar de befaamde stranden van Acapulco of Cancún terwijl u door prachtige landschappen richting het zuiden rijdt de Yucatan in het culturele centrum van Mexico. Zoals u al ziet Mexico stad, zowel als Mexico zelf heeft veel te bieden, zowaar te veel om hier op te noemen. Met een huurauto in Mexico stad is dit allemaal mogelijk.