Vind de juiste auto in Norwich

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Norwich - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 mrt. 2020 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 mrt. 2020 08:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 mrt. 2020 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 mrt. 2020 08:06 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 mrt. 2020 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 mrt. 2020 08:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Norwich

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Norwich:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Normaal gesproken boek ik niet zo snel online iets, maar het is gelukkig goed verlopen
Huurauto beoordeling van Heather K.- 22 jul. 2015 01:28
(4.4 tot 5 )
Waar ik ook een huur auto nodig heb, het kan met Happy Car
Huurauto beoordeling van Udi R.- 21 jul. 2015 10:47
(4.4 tot 5 )
Toppie!
Huurauto beoordeling van Bert B.- 21 jul. 2015 14:46
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Norwich

Wilt u binnenkort het mooie Britse East Anglia bezoeken en brengt u dan ook een bezoek aan de historische stad Norwich? Dit mooie gedeelte van het Verenigd Koninkrijk vraagt om een kleine ontdekkingsreis. Zowel de zakelijke bezoeker als de toerist zal in zijn vrije tijd zoveel mogelijk bezienswaardigheden willen bezoeken om zijn verblijf net iets specialer te maken. Een rental car in Norwich is dan de meest efficiënte oplossing. U kunt eenvoudig achter de algemene prijsniveaus van Hertz, Avis en EuropCar komen, maar kent u ook alle lokale aanbieders in Norwich en omstreken? Als u behoefte heeft aan een onafhankelijk advies en een actuele prijsvergelijking, maakt u dan gebruik van HAPPYCAR, een vergelijkingssite voor de autobranche die alle aanbiedingen en lokale acties voor u in kaart brengt.

Over Norwich

Vanaf de middeleeuwen tot aan de industriële revolutie was Norwich naast Londen de grootste stad van Engeland. In deze belangrijke historische stad kunt u veel bezienswaardigheden bewonderen. Wilt u dit op de meest comfortabele en efficiënte manier doen, dan heeft u beslist een rental car nodig in Norwich. Het verkeer in Norwich kan druk zijn, maar er is overal voldoende parkeergelegenheid te vinden, zowel in de buitenwijken als in het drukbezochte stadscentrum.

Met een huurauto Norwich ontdekken

Als u in Norwich bent, moet u zeker een bezoek brengen aan het oude en imposante Norwich Castle. Ooit was dit een belangrijk fort en diende het tot verdediging van de stad en omstreken. Nu is er ook een museum gevestigd waar u veel kunt leren over de historie van het fort en de stad zelf. Norwich staat ook bekend als een van de interessantste en leukste steden voor mensen die het Verenigd Koninkrijk bezoeken om inkopen te doen. Bezoekt u beslist Norwich Market, een van de grootste openluchtmarkten van het land. Wie van oude architectuur houdt, gaat uiteraard naar het indrukwekkende Norwich Cathedral, maar ook Cow Tower en Dragon Hall mogen niet aan uw bezoek ontbreken.

Rondreis door de regio Norwich

In de omgeving van East Anglia kunt u genieten van natuurschoon en het charmante Britse platteland. Misschien kent u de Britse schilder John Constable, bekend om zijn schilderijen van rivierlandschappen. Bij het plaatselijke toeristenbureau krijgt u een route door Constable Country om zelf te kunnen genieten van de prachtige uitzichten die hem zo inspireerden. Het strand van de Engelse kust is ook dichtbij en wie daarnaast ook gezelligheid opzoekt, kan het beste naar Southend-on-Sea gaan. Een populaire bestemming in de buurt is ook Cambridge. Als u zin heeft in een bezoek aan de hoofdstad Londen met al zijn bezienswaardigheden, dan is het goed om te weten dat de afstand van Norwich tot Londen slechts 100 km bedraagt. Bent u hier met de kinderen, trakteert u ze dan op een leuk dagje uit in Colchester Zoo of pretpark Pleasure Beach in Great Yarmouth.