Vind de juiste auto in Ostrava

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ostrava - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 02:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 02:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 02:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 02:46 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 02:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 02:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ostrava

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ostrava:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Met happycar een auto gehuurd voor de eerste keer, het was wel spannend maar door de prima service absoluut geen probleem
Huurauto beoordeling van Arie P.- 21 jul. 2015 08:59
(4.5 tot 5 )
Toen ik een auto had gehuurd bij happycar, dacht ik nog even, dat het mis zou gaan, maar alles ging goed!
Huurauto beoordeling van Tony V.- 21 jul. 2015 10:10
(4.3 tot 5 )
Onze boeking met HappyCar is vlekkeloos verlopen
Huurauto beoordeling van Fien T.- 21 jul. 2015 11:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Ostrava

Weer naar Praag? Kiest u ditmaal liever een andere stad? Denk dan ook eens aan de derde grootste stad van Tsjechië. Deze stad heet Ostrava en is gelegen in het Oosten van Tsjechië, nabij de grens met Polen. Ostrava is de hoofdstad van de regio Moravië-Silezië. Met een rental car uit Ostrava kunt u heel wat bezienswaardigheden bezoeken in de stad en de omgeving. Autohuur in Ostrava is essentieel als u deze vele plaatsen wilt bezoeken in een bepaalde tijd. Gunstig gelegen in Ostrava vindt u dan ook bedrijven voor autoverhuur zoals: Avis, AutoEurope, Hertz en Europcar. Zo komt u snel, goedkoop en efficient op een aantal zeer bijzondere plaatsen.

Ontdek Ostrava

De stad Ostrava is al bekend uit de 13de eeuw waarin de stad gelegen was aan de barnsteen handelsroute (van de Oostzee naar de Middellandse zee). In 1763 werd er in de regio van Ostrava steenkool ontdekt waardoor de stad uitgroeide tot een centrum van mijnbouw. Daarnaast is de staalindustrie een grote speler geweest in de geschiedenis van Ostrava. In de stad Ostrava ligt een Silezisch kasteel uit de dertiende eeuw. Dit werd later herbouwd naar aanleiding van een brand. Dit kasteel is zeer ruim en oorspronkelijk bedoeld als militaire versterking bij de Poolse grens.

Met een huurauto Ostrava ontdekken

Met een huurauto in Ostrava komt u ook simpel en snel in het winkelcentrum naar het Forum Nova Karolina, waar u gezellig kunt winkelen en een hapje eten. Winkelen en eten kunt u ook gerust in de binnenstad van Ostrava. Hier zijn vele eettentjes te vinden. ´s Avonds kunt u het Tsjechische eten wegspoelen met een biertje uit Tsjechië in de bekende straat die nooit slaapt, de Stodolní Straat. Na deze feestelijke avond kunt u dan de volgende dag met een rental car de brouwerij bezoeken waar de biertjes vandaan komen. Dit natuurlijk met een proeverij na de rondleiding. Ook voor de meer cultureel ingestelde toerist is Ostrava een must. Naast vier theaters heeft Ostrava ook een technisch museum (Svet Techniky), een mijnbouwmuseum en een brandweermuseum die zeer het bezoeken waard zijn. Heeft u meer zin in de typisch Tsjechische architectuur vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de Cathedral of the Divine Saviour, de Kostel Panny Marie Kralovny of de New City Hall Viewing Tower. Zoals u al ziet zijn er heel veel plekken te ontdekken in deze minder goed bekende stad van Tsjechië. Om deze reden is autohuur in Ostrava zeer belangrijk. U spaart hiermee veel tijd uit. Ostrava heeft dan wel goede wegen, treinverbinding, luchthaven, tram, bus en trolleybus, een eigen auto scheelt veel tijd. Zeker als u meer wilt bezoeken dan de stad zelf.

Rondreis door de regio Ostrava

Ook in de omgeving rond Ostrava is er veel te zien. Met autoverhuur in Ostrava rijdt u gemakkelijk naar de Michal mijn. Een mijn die als één van de laatste sloot en grotendeels nog in de oorspronkelijke staat is. Hier is ruim 150 jaar steenkool mijnbouw actief geweest. Een prachtig en meeslepend reisje door de tijd. Ook voor de natuurliefhebber is er meer te zien dan troosteloze grijze communistische bouwwerken. Ten zuidwesten van Ostrava vindt u het Polanecka niva, een prachtig natuur- en wildpark. Op ongeveer 35 kilometer van Ostrava ligt ook het prachtige stadje Štramberk waar u heerlijk een hapje kunt eten en een drankje drinken. Als u liever bergen ziet dan kunt u natuurlijk ook naar de Beskydy bergen. Op de grens met Polen vlakbij de Slowaakse grens vindt u ten slotte nog het Rozhledna Velka Cantoryje waar u kunt genieten van het landschap van het ecologische park aan de Wisla.