Auto huren Tsjechie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 32 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Czech Republic - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2018 05:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2018 05:19 uur.

Beoordeling autoverhuur in Czech Republic

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Czech Republic:

4.4 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Waar vind je ze nog beter geprijsd?
Huurauto beoordeling van Khalid W.- 17 jul. 2015 11:37
(5 tot 5 )
Fijn dat ik me geen zorgen hoefde maken doordat ik met al mijn vragen bij happycar terecht kon
Huurauto beoordeling van Annemieke G.- 19 jul. 2015 18:56
(4.2 tot 5 )
Wagentje gehuurd bij happycar, niets minder dan tevreden kunnen zijn
Huurauto beoordeling van Dirk T.- 20 jul. 2015 16:35
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Tsjechie

In het midden van het land ligt natuurlijk de grootste trekpleister van het land, Praag. Maar het land heeft zo veel meer te bieden dat het een zonde is om alleen naar Praag te reizen. De spannende geschiedenis van het land is terug te zien in het landschap, waar vele veldslagen gevoerd zijn voor onafhankelijkheid en democratie. Uitgestrekte bossen en historische kastelen en burchten sieren het kleine land dat sinds 1993 een onafhankelijk land is en sinds 2004 is het lid van de Europese Unie.

Praag

Praag, de stad van de honderd torens, is in een zeer korte tijd verandert van Communistisch bolwerk naar een Westerse metropool. Beide invloeden zijn bewaard gebleven en opgeslagen in het hart van Tsjechië. Praag, gelegen in het midden van de Bohemen aan de rivier de Moldau kan genoemd worden als een van de mooiste steden van Europa. De Gouden Stad, een bijnaam die zeker tot zijn recht komt heeft een historisch centrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

‘Must-see’ bezienswaardigheden van Praag zijn onder andere het Astronomische Uurwerk, de Karelsbrug en de grootste burcht ter wereld, de Praagse burcht. In het midden van deze Europese parel staat de Sint-Vituskathedraal.

Praag is de ideale start voor een rondreis door de rest van het land en zijn regio’s die alle een eigen verhaal vertellen.

Historische regio’s

De geschiedenis van Tsjechië word gevormt door drie historische regio’s van het land. De Bohemen, Moravië en Silezië. Alle regio’s hebben een eigen verhaal en hoogtepunten die zeker niet overgeslagen moeten worden. In de Bohemen ligt Pilsen, de naamgever van het soort bier. De brouwerijen van de Pilsner zijn nog altijd gevestigd in Pilsen. In Karlovy Vary zijn de Spa’s en waterbronnen van de regio te vinden, geschikt om een dag tot rust te komen. De steden Brno en Olomouc zijn de historische kernen van Moravië. Olomouc is met name bekend van het Romeinse fort dat is gevonden en de daarbijhorende legende. Brno is de tweede stad van Tsjechië en vormt het culturele centrum in het zuiden van Moravië.

Het vroegere Hertogdom Silezië in het noorden is tegenwoordig gedeeld in het Poolse gedeelte en het Tsjechische gedeelte. Grootste stad van het Tsjechische gedeelte is Ostrava, een echte universiteitsstad.

Met de huurauto op reis.

Huur een auto via HAPPYCAR voor uw rondreis in Tsjechië en ontdek het land op uw eigen tempo, comfortabel en zonder stress. Op deze leuke manier vindt u de onontdekte plekjes van Tsjechië en kunt u uw reis volledig zelf indelen.