Vind de juiste auto in Puerto Vallarta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Puerto Vallarta - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 12:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Puerto Vallarta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Puerto Vallarta:

4.9 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Nooit spijt gehad van me huur auto
Huurauto beoordeling van Frans W.- 18 jul. 2015 05:36
(4.4 tot 5 )
Had niet voor een vriendelijkere service kunnen vragen
Huurauto beoordeling van Marieke H.- 19 jul. 2015 14:24
(4.1 tot 5 )
Het was allemaal helemaal naar wens.
Huurauto beoordeling van Klarien R.- 20 jul. 2015 07:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Puerto Vallarta

Aan de westkust van Mexico ligt het prachtige Puerto Vallarta. De stad met rond de 300.000 inwonders is na Cancun en Acapulco de drukst bezochte badplaats in Mexico. Puerto Vallarta heeft één van de grootste en diepste baaien ter wereld, de Banderas baai. Deze kan worden bewonderd vanaf de omliggende heuvels waar veel prachtige vegetatie groeit. Recht aan de monding van de baai, aan beide kanten van de rivier de Cuale ligt het prachtige authentieke Mexicaanse stadje Puerto Vallarta. Het stadje is niet zo zeer populair bij toeristen, maar toch zeker de moeite waard om te bezoeken. De toeristen komen vooral voor de goudgele stranden en de befaamde feesten, die in het weekend tot in de late uurtjes door gaan. Maar u hoeft het niet alleen bij feesten te laten, u kunt hier ook fantastisch snorkelen in het heldere water of wat dacht u van surfen of verschillende strand sporten beoefenen. Wanneer dit toch niet zo uw ding is dan kunt u rondom Puerto Vallarta ook een aantal stukjes cultuur vinden. Misschien rijdt u hier wel heen met autohuur Puerto Vallarta of met een huurauto vanuit Puerto Vallarta. Nabij liggen Manzanillo en Guadalajara.

Bezienswaardigheden in Puerto Vallarta
Wanneer u vanuit Puerto Vallarta naar het oosten rijdt komt u in ongeveer 3,5 a 4 uur in Guadalajara, de hoofdstad van de provincie Jalisco. De stad Guadalajara in de provincie Jalisco in het zuiden van Mexico,is de stad waar de Tequila en de Mariachi vandaan komen en nog veel meer dingen die als typisch Mexicaans beschouwd worden. De naam Guadalajara komt van het Arabische Wad-al-hidjara, wat "Rivier die tussen de rotsen stroomt " betekent. De stad is de op een na oudste koloniale stad van Mexico. Deze stad staat ook bekend om haar beroemde kathedraal, een van de oudste van Latijns Amerika en een het beeldmerk van de stad. Wanneer u in Guadalajara komt zit u ongeveer in het midden van Mexico. Het is dus eenvoudig om vanuit hier met autoverhuur Guadalajara een auto te huren en de streek te verkennen. Daarnaast kunt u wanneer u een paar dagen in Guadalajara verblijft ook de Tequila express doen, dit is een trein die naar het plaatsje Tequila vertrekt waar u natuurlijk deze Mexicaanse drank kunt proeven, er een distillerij bezoek kunt brengen en vaak live Marriachi muziek wordt gespeeld. Wanneer u bijgekomen bent van dit uitstapje en niet onbelangrijk nuchter bent kunt u met uw huur auto in Guadalajara de streek verkennen. Op het plein van de kruizen vindt u de Kathedraal van Guadalajara, aan de bouw van dit bouwerk werd begonnen in 1560 en het duurde ongeveer 50 jaar voordat de kathedraal af was. De huidige torens stammen overigens uit een later tijdperk, namelijk uit 1818. Daarnaast vind u oostelijk gelegen van de kathedraal het Plaza de la Liberación er zijn twee grote kom vormige fontijnen en een gigantisch beeld van Miguel Hidalgo, de man die de Mexicaanse onafhankelijkheids verklaring in het huidige overheids paleis tekende. U vindt er ook het Theater Degollado, dit is het oudste theater van de stad en hier worden vaak grote gratis concerten gehouden, een must see wanneer u de stad bezoekt.

Een huurauto in Puerto Vallarta
Wanneer u vanuit Puerto Vallarta naar San Sebastian del Oeste reist komt u terecht in een schilderachtig zilvermijn stadje waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Bezoekt u de prachtige kerk of maak een wandeling langs de oude zilverpurificatie huisjes en u zult zich weer even in het Mexico van de 17e en 18e eeuw voelen. Wanneer u uw reis vervolgt kunt u richting het eeuwen oude bruisende Mexico stad rijden een van de grootste steden ter wereld. De Spaanse conquistador Hernán Cortés kon zijn ogen niet geloven toen hij op Tenochtitlan stuitte, het huidige Mexico Stad. Op de luchthaven kunt u uw huurauto snel ophalen of afleveren. Met autoverhuur Puerto Vallarta heeft u de vrijheid om dit prachtige land met haar cultuur en historie te verkennen en bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt!