Vind de juiste auto in San Jose del Cabo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in San Jose del Cabo - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 11:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in San Jose del Cabo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in San Jose del Cabo:

4.7 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Zonder problemen geboekt een auto geboekt via happycar.nl. De site geeft alle aanbiedingen duidelijk weer wat het erg makkelijk maakt om een juist keuze te maken
Huurauto beoordeling van Willem de J.- 17 jul. 2015 19:00
(4 tot 5 )
Lekker makkelijk en goedkoop een huurauto kunnen boeken
Huurauto beoordeling van Ellis T.- 18 jul. 2015 22:26
(4.3 tot 5 )
heerlijk 3 weken kunnen rondtrekken voor een zacht prijsje
Huurauto beoordeling van Jan V.- 19 jul. 2015 06:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur San Jose del Cabo

San Jose del Cabo is een aangename toeristische georiënteerde stad. Deze stad ligt zeer dicht bij het punt van het schiereiland Baja in Mexico. Gelegen aan de oevers van de Zee van Cortez en gelegen op 17 mijl ten oosten van de populaire badplaats Cabo San Lucas, is San Jose del Cabo bekend als rustige en mooie plaats. Het centrum van de binnenstad heeft vele goede restaurants en is goed georganiseerd. Er kan gewinkeld worden en is over het algemeen behoorlijk druk met toeristen en de lokale bevolking. Het lijkt erop dat het historische centrum een magneet is die iedereen trekt in de richting van het onlangs gerenoveerde stadsplein. Omdat de stad groot is, is het handig om een auto te huren. Dankzij een autoverhuur in San Jose Del Cabo is dit mogelijk.

San Jose Del Cabo, een kleine geschiedenis
De eerste expedities naar dit gebied werden uitgevoerd door Hernan Cortés, in het jaar 1535. San José del Cabo werd officieel opgericht als een missieplaats in 1730. De kleurrijke geschiedenis van San José del Cabo omvat de moord op een priester, een zoektocht van piraten naar een oude schat en meer dan een paar gewelddadige Indiase opstanden. Het leven was een beetje ruw voor de eerste kolonisten hier. Het leven is veranderd in San Jose del Cabo en deze stad heeft een rustige levensstijl die je alleen op vakantie tegen kan komen. De oude gebouwen van het historische centrum, de prachtige kerk en de gemoedelijke en gezellige sfeer rond het dorpsplein lijken elk van deze beschrijvingen nauwkeuriger te maken. San Jose del Cabo geeft een gevoel van rust in het woestijn landschap en de prachtige zee van Cortez kustlijn. Oude gewoonten en tradities overheersen hier nog. Omdat de stad goed door te komen is een auto handig. Een rental car in San Jose Del Cabo huren is dan ook een must. Bij deze autohuur in San Jose Del Cabo kan iedereen een auto naar eigen wens huren. San Jose del Cabo is een stad van comfortabele woonwijken, een aantal nieuwe en sommige zijn vrij oud. De eerste golfbaan in het zuiden van Baja is hier gebouwd en hoewel het niet langer wordt gerund door de stad, zijn de negen holes leuk en de green fees zijn zeer betaalbaar. Er zijn veel particuliere woningen en appartementen gebouwd rond de oorspronkelijke golfbaan in nog een ander populair deel van de stad. Deze rustige stad met een bevolking van bijna 70.000 inwoners biedt een comfortabele, relaxte levensstijl. Vanwege de lokale toeristische structuur zijn er tal van banen. De bijna nul werkloosheid resulteert in een kwaliteit van leven, met zeer weinig criminaliteit.

Kunst en cultuur in San Jose del Cabo
Een kunstenaarsgebied is te vinden in de buurt van het dorpsplein, met een flink aantal galeries is het voor elke kunstliefhebber the place to be. Het ligt net ten oosten van de kerk en is uitgegroeid tot een zeer populaire aanvulling op het historische centrum. Van november tot en met juni is er een georganiseerde 'Art Walk' in het kunst district elke donderdagavond. Bezoekers en bewoners kunnen een wandeling maken tussen de galerieën en genieten van de speciale displays van verschillende lokale en internationale kunstenaars. De meeste van de galerieën bevinden zich op Obregon Straat, achter de kerk.

Een huurauto in San Jose Del Cabo
Taxikosten in Los Cabos zijn schandalig duur. Als je van plan bent om Cabo San Lucas of andere attracties in de buurt te bezoeken , al is het maar een paar keer dan zal een huurauto waarschijnlijk uiteindelijk veel geld besparen. De meeste van de belangrijkste wereldspelers in de huurauto bedrijf hebben een aanwezigheid in de buurt van het vliegveld en een paar hebben kantoren in San Jose del Cabo centro. Je moet hierbij denken aan Avis, AutoEurope, AutoEscape, Hertz. Voordat je op reis gaat kun je heel gemakkelijk een rental car in San Jose Del Cabo boeken voor een prima prijs. Zo weet je wanneer je aankomt dat er een auto voor je klaar staat en je gemakkelijk naar je hotel toe kunt rijden. Je kunt een behoorlijk eind rijden met een van de huurauto's, maar er is wel een maximum qua kilometers. Echt op avontuur? Ga vanuit San Jose del Cabo richting Tijuana en San Diego, gelegen aan de voet van Baja California, net onder de Amerikaanse grens!