Vind de juiste auto in Silkeborg

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Silkeborg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Silkeborg:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Silkeborg

Wie van de natuur houdt moet absoluut de stad Silkeborg bezoeken. Silkeborg is een stad die ligt in de regio Midden-Jutland en heeft 43.158 inwoners. De mooie stad en het zeer uitgestrekte natuurgebied met haar heuvels, meren, rivieren en beekjes, kunnen uitstekend worden bezocht met een huurauto, zodat u ruimschoots in de gelegenheid bent om de schoonheid van dit gebied te ontdekken. Happycar biedt u ruime keuze in autoverhuur in Silkeborg. U kunt onder andere een huurauto in Silkeborg reserveren bij Avis, Hertz of Holiday Autos. Via Happycar kunt u gemakkelijk de prijzen van goede kwaliteit huurauto's met elkaar vergelijken, waardoor uw autohuur Silkeborg tegen een zo laag mogelijke prijs geregeld kan worden. U vindt altijd een huurauto in Silkeborg die op uw behoeften en op uw type vakantie aansluit.

Ontdek Silkeborg

Silkeborg biedt een schat aan kunst en cultuur en de liefhebbers van winkelen kunnen hun hart ophalen in de smalle winkelstraatjes. Natuurliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken in Silkeborg's prachtige natuurgebieden. Bekijk met uw rental car Silkeborg van haar mooiste kant. Rijdt met uw rental car Silkeborg naar het grootste aaneengesloten bosgebied van Denemarken, dat een oppervlakte van totaal 126 km2 bedraagt. Een uniek gebied in Denemarken. De verschillende meren bieden mogelijkheden tot zwemmen, varen en vissen. Behalve in de meren kunnen vissers hun hart ook ophalen in de diverse rivieren en beekjes, waar je diverse soorten vis kunt vangen: er zwemt van alles, van voorn tot zalm. Behalve vissen op deze natuurlijke locaties, kan er ook worden gevist in de zogenaamde "put & Take" meren. Hier kan voornamelijk op forel worden gevist. Met autohuur Silkeborg komt u langs alle mooie visstekken.

Met een huurauto Silkeborg ontdekken

Tijdens de rondreis met uw rental car door Silkeborg is een bezoekje aan het museum een echte aanrader. Dit museum is gevestigd in het oudste gebouw van Silkeborg, dat dateert uit 1767. Hier is de Tollund man te zien, het best bewaarde veenlijk uit de prehistorie.

Al van veraf is de heuvel de Himmelbjerget te zien, een absoluut hoogtepunt op uw reis. Letterlijk betekent Himmelbjerget "Hemel Berg". Deze heuvel is niet alleen te voet en met de fiets, maar ook met de auto goed bereikbaar. De Himmelbjerget staat 147 meter boven zeeniveau en geeft een prachtig uitzicht over land en zee. Autoverhuur in Silkeborg is onmisbaar als u wilt genieten van deze prachtige stad en haar (deels ongerepte) natuur. Er valt zoveel te zien dat u zichzelf tekort zou doen als u geen auto zou huren.

Net als Nederland heeft Silkeborg een gematigd zeeklimaat. Hierdoor heeft Silkeborg maar weinig last van weersextremen. In de zomermaanden ligt de gemiddelde temperatuur overdag rond de 20 graden Celsius en in de wintermaanden ligt dit net iets boven het vriespunt. Nachtvorst komt in Silkeborg in de wintermaanden bijna dagelijks voor. Er valt gemiddeld weinig neerslag, maar het is wel over veel dagen verdeeld. Met andere woorden: het regent 's winters vaak in Denemarken.

Rondreis door de regio Silkeborg

Nu u toch in Denemarken bent, mag een bezoekje aan LEGOLAND Billund natuurlijk niet ontbreken. LEGOLAND ligt op ongeveer 70 km. van Silkeborg. Met zijn 50 attracties en meer dan 50 miljoen LEGOsteentjes is legoland een absolute aanrader voor grote en kleine mensen.

Een dagje dierentuin mag op deze trip niet ontbreken. Givskud Zoo ligt op ongeveer 58 km. van Silkeborg en is een aanrader vanwege het aparte leeuwenpark en safaripark. U kunt de route in het safaripark afleggen met uw huurauto of met de safaribus met gids.

Denemarken is een uitgestrekt land en om alle bezienswaardigheden en natuurgebieden te kunnen bereiken, is een huurauto eigenlijk gewoon een must. Happycar biedt u de mogelijkheid om de verschillende soorten voertuigen en prijzen van de verschillende autoverhuurders eenvoudig met elkaar te vergelijken. Verschillende mensen stellen immers verschillende eisen aan hun huurauto. Hierdoor kunt u de huurauto kiezen die het beste bij u past en die het beste aan uw eisen tegemoetkomt.