• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Sønderborg autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 25% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 29 februari 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Klimaatkaart Sønderborg

Jan.
max min
20
Feb.
max min
12
Mrt.
max min
3
Apr.
max min
9
Mei.
max 15° min
18
Jun.
max 19° min 12°
15
Jul.
max 21° min 14°
13
Aug.
max 24° min 16°
10
Sep.
max 18° min 12°
18
Okt.
max 15° min 10°
19
Nov.
max 10° min
19
Dec.
max min
27

Wekelijks overzicht Sønderborg

Weer Sønderborg 7 dagen

Donderdag 22-02-2024 Normale regen 6° / 10°
Vrijdag 23-02-2024 Normale regen 4° / 7°
Zaterdag 24-02-2024 Gedeeltelijk bewolkt 2° / 5°
Zondag 25-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 1° / 6°
Maandag 26-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 3° / 5°
Dinsdag 27-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 2° / 4°
Woensdag 28-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 3° / 5°
Donderdag 29-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 2° / 6°
Vrijdag 01-03-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 1° / 4°
Zaterdag 02-03-2024 Geheel bewolkt 3° / 6°
Zondag 03-03-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 3° / 6°
Maandag 04-03-2024 Bewolkt 0° / 5°
Dinsdag 05-03-2024 Zonnig/Helder -1° / 5°
Woensdag 06-03-2024 Bewolkt 3° / 8°

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Sønderborg bezienswaardigheden en reistips

Autohuur Soenderborg
Tussen de Oostzee en de Noordzee ligt het prachtige land Denemarken. Een Scandinavisch land dat bekend staat om zijn rijke historie, het mooie laagland en de indrukwekkende steden. De grootste en bekendste steden zijn Kopenhagen, Aarhus en Odense. Denemarken heeft echter ook een aantal kleine steden die het bezoeken absoluut waard zijn. Soenderborg, een pittoresk havenstadje, is daar een goed voorbeeld van. Soenderborg bezit zowel een rijke historie als de voor Denemarken zo typische architectuur.

Met een huurauto in Soenderborg bent u verzekerd dat uw bezoek aan de stad heerlijk comfortabel zal verlopen. Door het kleine karakter van de stad zal het verkeer u geen strobreed in de weg leggen. Parkeren is ook geen enkel probleem. Vanwege de centrale ligging van Soenderborg is het huren van een auto de ideale manier om naast de stad ook de rest van de omgeving te verkennen. Duitsland ligt op een steenworp afstand en de rest van Denemarken ligt aan uw voeten.

HAPPYCAR is de perfecte manier voor het vinden van autoverhuur in Soenderborg. Door onze onafhankelijke karakter bieden wij als prijsvergelijker altijd de laagst mogelijk geprijsde huurauto. HAPPYCAR vergelijkt onder andere huurauto's van Europcar, Budget en Europcar. Zo heeft u altijd tegen de laagste prijs de beste huurauto tot uw beschikking.

Ontdek Soenderborg
Soenderborg is een klein stadje in het zuiden van Denemarken, net boven de Duitse grens. Het pitorske havenstadje wordt doorkruisd door de Alssund, die het eiland Als afscheid van het vasteland. Toen Soenderborg in 1256 werd gesticht was dit op het eiland Als. Naarmate de stad groeide, heeft deze zich uiteindelijk uitgebreid tot de overkant van de Alssund.
Het oude stadcentrum, wat dus gelegen is op Als, bezit alles wat men mag verwachten van een Deense stad. De historische haven, waar de bijbehorende vissersvloot vredig ligt te dobberen, vormt een mooi plaatje. Hierbij ontbreekt natuurlijk ook de typische Deense Architectuur niet. Direct aan het water bevinden zich statige panden in uiteenlopende kleuren. De haven van Soenderborg geeft daarmee eenzelfde impressie als de Deense hoofdstad Kopenhagen. Met als bijkomend voordeel, het kleine karakter van Soenderborg. Toch heeft dit stadje wel zijn eigen vliegveld en maar liefst twee universiteiten.

Met een huurauto Soenderborg ontdekken
Met een rental car is Soenderborg ideaal te bezoeken en te ontdekken. Met een auto tot uw beschikking kunt u op een flexibele wijze uw verblijf vorm geven en gaan waar u wilt.
Wanneer Soenderborg wordt aangedaan is een bezoek aan het Soenderborg Kasteel iets wat niet mag ontbreken. Het kasteel is gelegen in het centrum van de stad. In het kasteel is een museum gevestigd, welke is gericht op de geschiedenis en de cultuur van de omgeving. Ook bevind zich vlak buiten de stad het Sandbjerg Estate, welke jarenlang eigendom was van de hertogen van Soenderborg. In 1954 werd dit landgoed geschonken aan de Universiteit van Aarhus. Daarnaast bevinden zich nog een aantal barakken bij het Als fjord. Deze werden in 1906 gebouwd door het Duitse leger en bieden tegenwoordig onderdak aan een opleidingsinstituut van het Deense leger.   

Rondreis door de regio Soenderborg
Soenderborg heeft een erg centrale ligging die mogelijkheden biedt om de omgeving te gaan verkennen. Met nog geen veertig kilometer afstand, ligt de Duitse grens binnen handbereik. De havenstad Flensburg, direct over de grens is het bezoeken waard, zeker als Soenderborg in de smaak is gevallen. Maar ook Hamburg of de Duitse Waddeneilanden zijn gemakkelijk te bereiken.

Odense
Ten oosten van Soenderborg vertrekt de veerboot naar het eiland Fyn, waarop de stad Odense is gelegen. Met 158.000 inwoners is deze stad, de tweede van Denemarken, een mooie afwisseling. Deze geboortestad van Hans Christian Andersen heeft zeer veel historie. Er zijn in de stad veel musea te vinden. Maar ook de Domkerk van Sint-Knud en de indrukwekkende dierentuin kunnen bezocht worden.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om het platteland van Denemarken te verkennen. Denemarken staat bekend om zijn prachtige laagland waar de vele kleine dorpjes en het plattelandse karakter een betoverende uitwerking hebben op elke liefhebber. Wat u ook besluit te doen, bij een bezoek aan Soenderborg is een huurauto onmisbaar.