Vind de juiste auto in Sønderborg

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sønderborg - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 08:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 08:27 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 08:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 08:27 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 08:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 08:27 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 12:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 12:05 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sønderborg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sønderborg:

4.9 tot 5 (774 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Heb me altijd zorgen gemaakt over de verzekering bij een huur auto, maar bij happyCar was dit helemaal niet nodig. Toen ik twijfelde of ik wel de juiste verzekering had heb ik gewoon opgebeld en een duidelijk antwoord gekregen, prima service.
Huurauto beoordeling van Oghzan T.- 19 jul. 2015 01:32
(4.1 tot 5 )
Gelukkig konden we bij happycar een wagen huren die precies naar wens was.
Huurauto beoordeling van Geraldine S.- 21 jul. 2015 20:33
(4.6 tot 5 )
Veel keuze voor goede prijzen
Huurauto beoordeling van Ine K.- 22 jul. 2015 03:33
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Sønderborg

Autohuur Soenderborg
Tussen de Oostzee en de Noordzee ligt het prachtige land Denemarken. Een Scandinavisch land dat bekend staat om zijn rijke historie, het mooie laagland en de indrukwekkende steden. De grootste en bekendste steden zijn Kopenhagen, Aarhus en Odense. Denemarken heeft echter ook een aantal kleine steden die het bezoeken absoluut waard zijn. Soenderborg, een pittoresk havenstadje, is daar een goed voorbeeld van. Soenderborg bezit zowel een rijke historie als de voor Denemarken zo typische architectuur.

Met een huurauto in Soenderborg bent u verzekerd dat uw bezoek aan de stad heerlijk comfortabel zal verlopen. Door het kleine karakter van de stad zal het verkeer u geen strobreed in de weg leggen. Parkeren is ook geen enkel probleem. Vanwege de centrale ligging van Soenderborg is het huren van een auto de ideale manier om naast de stad ook de rest van de omgeving te verkennen. Duitsland ligt op een steenworp afstand en de rest van Denemarken ligt aan uw voeten.

HAPPYCAR is de perfecte manier voor het vinden van autoverhuur in Soenderborg. Door onze onafhankelijke karakter bieden wij als prijsvergelijker altijd de laagst mogelijk geprijsde huurauto. HAPPYCAR vergelijkt onder andere huurauto's van Avis, Hertz en Europcar. Zo heeft u altijd tegen de laagste prijs de beste huurauto tot uw beschikking.

Ontdek Soenderborg
Soenderborg is een klein stadje in het zuiden van Denemarken, net boven de Duitse grens. Het pitorske havenstadje wordt doorkruisd door de Alssund, die het eiland Als afscheid van het vasteland. Toen Soenderborg in 1256 werd gesticht was dit op het eiland Als. Naarmate de stad groeide, heeft deze zich uiteindelijk uitgebreid tot de overkant van de Alssund.
Het oude stadcentrum, wat dus gelegen is op Als, bezit alles wat men mag verwachten van een Deense stad. De historische haven, waar de bijbehorende vissersvloot vredig ligt te dobberen, vormt een mooi plaatje. Hierbij ontbreekt natuurlijk ook de typische Deense Architectuur niet. Direct aan het water bevinden zich statige panden in uiteenlopende kleuren. De haven van Soenderborg geeft daarmee eenzelfde impressie als de Deense hoofdstad Kopenhagen. Met als bijkomend voordeel, het kleine karakter van Soenderborg. Toch heeft dit stadje wel zijn eigen vliegveld en maar liefst twee universiteiten.

Met een huurauto Soenderborg ontdekken
Met een rental car is Soenderborg ideaal te bezoeken en te ontdekken. Met een auto tot uw beschikking kunt u op een flexibele wijze uw verblijf vorm geven en gaan waar u wilt.
Wanneer Soenderborg wordt aangedaan is een bezoek aan het Soenderborg Kasteel iets wat niet mag ontbreken. Het kasteel is gelegen in het centrum van de stad. In het kasteel is een museum gevestigd, welke is gericht op de geschiedenis en de cultuur van de omgeving. Ook bevind zich vlak buiten de stad het Sandbjerg Estate, welke jarenlang eigendom was van de hertogen van Soenderborg. In 1954 werd dit landgoed geschonken aan de Universiteit van Aarhus. Daarnaast bevinden zich nog een aantal barakken bij het Als fjord. Deze werden in 1906 gebouwd door het Duitse leger en bieden tegenwoordig onderdak aan een opleidingsinstituut van het Deense leger.   

Rondreis door de regio Soenderborg
Soenderborg heeft een erg centrale ligging die mogelijkheden biedt om de omgeving te gaan verkennen. Met nog geen veertig kilometer afstand, ligt de Duitse grens binnen handbereik. De havenstad Flensburg, direct over de grens is het bezoeken waard, zeker als Soenderborg in de smaak is gevallen. Maar ook Hamburg of de Duitse Waddeneilanden zijn gemakkelijk te bereiken.

Odense
Ten oosten van Soenderborg vertrekt de veerboot naar het eiland Fyn, waarop de stad Odense is gelegen. Met 158.000 inwoners is deze stad, de tweede van Denemarken, een mooie afwisseling. Deze geboortestad van Hans Christian Andersen heeft zeer veel historie. Er zijn in de stad veel musea te vinden. Maar ook de Domkerk van Sint-Knud en de indrukwekkende dierentuin kunnen bezocht worden.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om het platteland van Denemarken te verkennen. Denemarken staat bekend om zijn prachtige laagland waar de vele kleine dorpjes en het plattelandse karakter een betoverende uitwerking hebben op elke liefhebber. Wat u ook besluit te doen, bij een bezoek aan Soenderborg is een huurauto onmisbaar.