Vind de juiste auto in St. Gallen

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in St. Gallen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in St. Gallen:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur St. Gallen

Ten oosten van Zürich, één van de grootste steden van Zwitserland, is het landschap ruig en woest. Midden in dit schitterende berggebied bevindt zich een bijzonderheid: de stad St Gallen. Deze stad ligt uitgespreid in een schitterend, groen dal met een blauwe rivier die langs de stad kronkelt. Kenmerkend voor St Gallen is de magnifieke kathedraal, die bezoekers uit de hele wereld trekt. Reizen in deze stad en de omgeving is het handigst met de auto, aangezien de openbare voorzieningen beperkt zijn. Wanneer u zelf niet over een auto beschikt, of liever per vliegtuig naar Zwitserland reist, is het een goede optie om een auto te huren in uw vakantiegebied. Het huren van een huurauto in St Gallen hoeft helemaal niet duur te zijn. HAPPYCAR vergelijkt voor u alle autoverhuurbedrijven in de regio en toont u welke huurauto in St Gallen u de beste waar voor uw geld biedt.

Ontdek St Gallen
St Gallen biedt voor elke bezoeker verscheidene interessante bezienswaardigheden. Zoals genoemd is de kathedraal van St Gallen een echte bijzonderheid. De kathedraal is een onderdeel van de grote abdij, die door de monnik Gallus is gesticht in 612 na Christus. Het gebouw is eeuwenoud en bevat veel authentieke, klassieke elementen. Voor degenen die niet dol zijn op geschiedenis en kerken is het textielmuseum misschien interessanter, waar men meer te weten kan komen over het bekende St Gallen textiel. Uiteraard zijn door de hele stad verspreid leuke winkeltjes te vinden en ook restaurantjes waar allerlei typisch Zwitserse gerechten kunnen worden besteld. Tenslotte zijn de kaasfondue, Zwitserse kaas en Zwitserse chocolade absoluut onmisbaar op een vakantie. St Gallen produceert ook een eigen bijzonderheid: de OLMA-bratwurst, die beroemd is door heel Zwitserland.

Met een huurauto St Gallen ontdekken
De autoverhuur van St Gallen is verspreid over enkele bedrijven, die allemaal in de stad of de directe omgeving daarvan gesitueerd zijn. De autoverhuurbedrijven zijn goed bereikbaar middels openbaar vervoer, maar ook een taxi naar het verhuurbedrijf kan eenvoudig worden geregeld. Met een huurauto is St Gallen zeer goed toegankelijk en ook de omliggende gebieden zijn geweldig om met de auto te bezoeken. De opduikende vergezichten, verrassende dalen en schitterende natuurgebieden zijn prachtig om te zien. Een echte aanrader is het wildpark Peter & Paul, waar u tussen allerlei wilde dieren kunt wandelen. De stad is zo groot dat de loopafstand tussen verschillende bezienswaardigheden in veel gevallen te groot is om comfortabel te zijn. Elk van deze bezienswaardigheden en to-do's zijn gelukkig gemakkelijk en snel te bereiken met een rental car in St Gallen. Het gebruiken van een auto is in St Gallen een aanrader, waarbij het extra voordelig is dat het een rustige stad is waar haast geen files voorkomen.

Rondreis door de regio St Gallen
Begin uw rondreis meteen vanaf de luchthaven van Zürich. Breng daarna een dagje door in de stad Züg en vervolg uw doorreis. De regio St Gallen heeft veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Op ongeveer 15 kilometer van St Gallen is de 'Santis Berg', een hoge berg die met de auto goed bereikbaar is. Het is schitterend om op deze berg te wandelen en te genieten van het uitzicht. In de zomer zijn bergen ideale plaatsen om koelte te zoeken, in de winter vormen ze geweldige skigebieden. Naast de schitterende bergen is er op 7 kilometer van St Gallen, in het plaatsje Gossau, een dierentuin met allerlei exotische dieren zoals leeuwen en tijgers. Verder zijn er verscheidene musea, markten en natuurparken in de regio St Gallen. Een bijzondere aanrader is een dagje Zürich, dat op slechts 60 kilometer afstand van St Gallen ligt. De tocht van en naar Zürich biedt spectaculaire uitzichten, de kenmerkende Zwitserse tunnels en een stuk van de reis gaat door een bijzonder mooi natuurgebied. Met een auto van een autohuur in St Gallen zijn alle activiteiten en bezienswaardigheden snel te bereiken. Daarnaast geeft het gebruik van een huurauto veel vrijheid: u bent niet gebonden aan treintijden, bussen etc. Zo kunt u zelf gerust uw tijd indelen en gaan waar u zelf naartoe wilt. Dankzij HAPPYCAR weet u zeker dat u niet teveel betaald voor de autohuur in St Gallen. Daarnaast biedt onze website de mogelijkheid de auto meteen te boeken, zonder bijkomende boekingskosten.