Vind de juiste auto in Tijuana

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Tijuana - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 10:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tijuana

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tijuana:

5 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Geweldige service, ontzettend goed geholpen
Huurauto beoordeling van Isabella P.- 18 jul. 2015 08:32
(4.7 tot 5 )
Wanneer ik voorheen een auto boekte was het nooit online maar met HappyCar is dat prima bevallen
Huurauto beoordeling van Joran B.- 19 jul. 2015 22:49
(4.7 tot 5 )
Wij waren overal genomen zeer tevreden met alles
Huurauto beoordeling van Pascalle van E.- 20 jul. 2015 03:58
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Tijuana

Wie Mexico wil ervaren, net onder de Amerikaanse grens, moet in Tijuana zijn. De metropool in het noordwesten van Mexico biedt een grote verscheidenheid die voor elk type reiziger wel iets te bieden heeft. Om van al die verscheidenheid te kunnen proeven en ook van de omliggende steden even te kunnen genieten kan je best een huurauto gebruiken. Het is veel makkelijker om niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, zodat je kan gaan en staan waar je wil. Aangezien je zo veel mogelijk van je budget wil overhouden om te spenderen aan lokale bezienswaardigheden en activiteiten moet je dus op zoek naar de goedkoopste optie. Ga niet blind op zoek op het internet naar Rental Car Tijuana maar surf gewoon even naar HAPPYCAR. Op HAPPYCAR worden alle prijzen van de huurauto's vergeleken, waardoor je ten allen tijde kan kiezen voor de beste deal. Of nu Avis, Hertz, Europcar of een ander huurautobedrijf de goedkoopste optie aanbiedt, op HAPPYCAR heb je met enkele muisklikken meteen de beste deal te pakken.

Ontdek Tijuana
Tijuana is een eeuwenoude stad, die oorspronkelijk bewoond werd door de Kumeyaay. In 1542 werd de stad ontdekt door Portugese kolonisten die Tijuana inlijfden. In 1829 werd Mexico echter opnieuw onafhankelijk, maar na de oorlog met Amerika ontpopte Tijuana zich tot een grensstad. Tijdens de grote drooglegging van de VS werd de stad immens populair bij de Amerikanen die er hun toevlucht zochten om alsnog alcohol te kunnen drinken. De Mexicaanse metropool werd daarnaast ook bekend voor de zogenaamde 'Tijuanabijbels'; een soort pornografische stripboeken. Vandaag de dag is Tijuana als vakantiebestemming vooral bemind voor zijn unieke en aangename klimaat dat vormgegeven wordt door de Stille Oceaan. Door zijn ligging, vlakbij de meest bevolkte en economisch krachtigste regio van de Verenigde Staten, gedijt Tijuana bijzonder goed. Door zijn economische kracht en brede middenklasse contrasteert Tijuana met de rest van de Mexicaanse steden.


Met een huurauto Tijuana ontdekken
Naast historiek en cultuur biedt Tijuana nog de andere voordelen van een grootstad. Heel wat grote winkelketens en kleine minder bekende lokale winkeltjes volgen elkaar op. Als je op zoek bent naar een nieuwe stralende outfit of liever wat cultuur wil opsnuiven in de pittoreske kleine winkeltjes; de keuze is legio. Is je Spaans net iets te roestig om succesvol af te dingen? Geen probleem, want haast iedereen is het Engels machtig, aangezien de VS een figuurlijke steenworp veraf is. Liefhebbers van aparte architectuur kunnen hun hart ophalen bij het Tijuana Cultural Center. Het ietwat abstracte bouwwerk wordt vooral vormgegeven door een reusachtige bol. Wie liever een authentiekere sfeer opsnuift kan zoek naar autohuur in Tijuana en rijdt vervolgens richting Playas de Tijuana om een heus stierengevecht bij te wonen. De stierengevechten vinden meestal plaats op zondag en worden alleen in de zomermaanden gehouden.


Rondreis door Tijuana
Om de volledige ervaring mee te maken kan je dus beter een beroep doen op een huurauto. Dat geeft je immers de vrijheid om de naburige steden te bezichtigen. Een absolute aanrader is om even over de grens te gaan piepen en een bezoekje te brengen aan de Amerikaanse stad San Diego. Zeker voor de dierenliefhebbers een heuse must. San Diego is immers wereldberoemd voor het prachtige zee-aquarium Sea World. Bezoekers van over de hele wereld trekken richting de "Southern State" om door het grootste zee-aquarium van de planeet te kunnen kuieren.

Hoewel het klimaat ideaal is, is Tijuana niet bekend voor zijn aangename stranden. De kuststrook is doorgaans iets te mistig om lekker te bakken en braden. Als je een huurauto hebt is dit echter geen probleem. Een trip naar Rosarito is immers goed te doen met de auto, waar je heerlijk kan genieten van zon, zee en strand. Even verder langs de kust kom je in Ensenada, dat eveneens bekend staat voor zijn mooie stranden. Als je toch over een auto beschikt, doe dan even de moeite om de historische binnensteden te gaan bezichtigen. Het Preparatoria Federal Lazaro Cardenas bijvoorbeeld is een uiterst aardig binnenstadje, dat bekend stond als het centrum van alle dranksmokkel ten tijde van de Amerikaanse drooglegging. Kortom, Tijuana is zeker en vast een bezoekje waard, maar om ten volle van je reis te profiteren doe je best beroep op autoverhuur in Tijuana.

Helemaal in het puntje ligt de prachtige badplaats San Jose del Cabo, echt een oord voor avonturiers!