Hulp & info
Hulp & info
Veelgestelde vragen
Hoe kan ik de huurauto betalen?
De betaling van de autohuur is voornamelijk met een krediet kaart mogelijk. Het is mogelijk om met een debiet kaart te betalen, alleen heeft u voor het ophalen van de auto een krediet kaart nodig op naam van de hoofdbestuurder. Deze krediet kaart wordt gebruikt voor de borg van de autohuur.
Wie mag er in de auto rijden en wat zijn de voorwaarden?
Een huurauto kan worden bestuurd door de hoofdbestuurder, dat is de persoon die bij de reservering is geregistreerd. Extra bestuurders kunnen tegen extra betaling aan de reservering worden toegevoegd. De hoofdbestuurder en de extra bestuurders dienen een geldig rijbewijs te tonen, dat ten minste één jaar in hun bezit is (zie de huurvoorwaarden), en een geldige identiteitskaart/paspoort. Daarnaast dient de hoofdbestuurder een geldige creditcard te tonen die op zijn naam is gesteld.
Moet ik de auto ophalen en terug brengen op een bepaald tijdstip? Wat gebeurd er als ik laat ben voor het ophalen?
We adviseren u de auto op de geboekte tijd op te halen omdat de beschikbaarheid van de auto niet gegarandeerd kan worden in het geval van een vertraging. In het algemeen geldt dat de locale verhuurder de auto tot 30 a 60 minuten na de afgesproken tijd voor u beschikbaar houdt. Als de vertraging onvermijdbaar is, neemt u dan direct contact op met de locale verhuurder (de contactgegevens vindt u op de voucher).
Welke documenten heb ik nodig om de auto op te halen?
De hoofdbestuurder moet de volgende documenten in zijn bezit hebben en overleggen bij het ophalen van de auto: de afgedrukte voucher; een identiteitskaart of paspoort; het rijbewijs and een geldige kredietkaart op de naam van de hoofdbestuurder.
FAQ
Hulp

Zo bereikt u ons

U wilt contact met ons opnemen? Het HAPPYCAR service-team ondersteunt u graag.

E-mail: boeking@happycar.nl

Houd er rekening mee dat onze openingstijden tijdelijk zijn gewijzigd en dat wij op dit moment alleen via email te bereiken zijn als gevolg van de huidige situatie omtrent COVID-19.

Gelieve rekening te houden met de openingsuren van ons service center:
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 16:00

Let op - In dringende gevallen willen wij graag weer telefonisch voor u bereikbaar zijn. Daarom bieden wij u vanaf nu en voor een beperkte periode een uitsluitend Engelstalige telefoondienst aan: +31 707 00 73 50

U kunt ons bereiken van Ma t/m Vrij van 12:00 tot 16:00 uur.


Openingstijden tijdens feestdagen in 2021:

Duitse Eenheidsdag (03.10 2021) - gesloten
Hervormingsdag (31.10 2021) - gesloten
Kerstavond (24.12.2021) - open van 10:00 - 14:00
Kerstdag (25.12 2021)- gesloten
Tweede kerstdag (26.12 2021) - gesloten
Oudejaarsavond (31.12.2021) open van 10:00 - 14:00
Nieuwjaarsdag (01.01 2022) - gesloten


Onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals