• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Recife International Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Recife International Airport bezienswaardigheden en reistips

Recife is een bruisende Braziliaanse stad met heerlijke tropische temperaturen, een prachtige kustlijn en veel bezienswaardigheden. In een huurauto van Airport Recife kunt u deze grote stad in het noordoosten van Brazilië comfortabel verkennen. Ook de prachtige omgeving van Recife kunt u met een gehuurde auto in uw eigen tempo eenvoudig gaan bekijken. De voordeligste huurauto huurt u al voor vertrek, door alle aanbieders van autoverhuur van Airport Recife met elkaar te vergelijken.

Welkom in tropisch en bruisend Recife
Recife is een Braziliaanse stad met ruim anderhalf miljoen inwoners en de hoofdstad van de staat Pernambuco. Het is één van de interessantste steden in het tropische noordoostelijke deel van het land. Recife is een levendige en grote stad met veel hoogbouw, een prachtige kust en een bruisend uitgaansleven. In de lokale restaurants staat veel vis en schelpdieren op het menu, vaak in allerlei exotische varianten zoals een garnalenfondue of een stoofpot van garnalen. En net als overal in Brazilie is men in Recife gek op vleesgerechten. Probeer in Recife zeker eens een lokale barbecue (churrascaria) .

Doordat de stad direct aan de kust gelegen is, kunt u hier op de mooie zandstranden het hele jaar genieten door van temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius, en gemiddeld meer dan 150 uur zon per maand. Toen Recife in de zeventiende eeuw onderdeel van het Nederlandse deel van Brazilië was, heette het nog Mauritsstad. De huidige naam dankt de stad aan de Portugese benaming voor rif (Recife), dat verwijst naar het zwarte rif dat voor de kust van de stad ligt. In Recife vindt u op verschillende plaatsen nog sporen van het verblijf van de Nederlanders.

Recife met een huurauto verkennen
Als u met het vliegtuig naar Recifie gaat, dan landt u op de internationale luchthaven Aeroporto Internacional do Recife Gilberto Freyre (REC). U kunt daar direct een rental car van Airport Recife huren en zo de stad en de omgeving van Recife comfortabel gaan bekijken. Autoverhuur bij Airport Recife wordt onder meer aangeboden door Hertz, Avis, en Foco. Door online de prijzen van deze aanbieders met elkaar te vergelijken, kunt u eenvoudig de goedkoopste autohuur van Airport Recife kiezen.

Recife heeft door de vele bruggen in het centrum de bijnaam het "Venetië van Brazilië". Het is een grote en uitgestrekte stad, en daardoor ideaal om met een rental car van Airport Recife te verkennen. Omdat de Nederlanders vooral in handel en niet in godsdienst waren geïnteresseerd, kon hier de eerste synagoge van Amerika gebouwd worden. Deze synagoge Kahal Zur Israel uit 1636 is tegenwoordig gerestaureerd en doet nu dienst als museum. Op de plaats van het huidige stadsmuseum stond ooit het Nederlandse fort Frederik Hendrik, maar u kunt in Recife nog wel een ander voormalig Nederlands fort bezoeken. Dit Fort De Bruyn (Forte do Brum) ligt net als veel andere bezienswaardigheden op de eilanden die voor de kust liggen. Dit historische centrum van de stad wordt Recife Antigo genoemd, en is uitstekend met de auto te bereiken.

Pernambuco in uw huurauto ontdekken
Met uw huurauto van Airport Recife kunt u in uw eigen tempo de staat Pernambuco beter bekijken. Als u de prachtige kustlijn volgt, komt u uit bij de mooiste stranden van Brazilië. U vindt voor de kust van Pernambuco ook diverse eilanden, zoals Itamaracá dat aan de noordkant van Recife ligt. Ook zijn er veel mooie en populaire kustplaatsen te vinden, zoals het 60 kilometer naar het zuiden gelegen Porto de Galinhas. Wilt u meer zien van het koloniale verleden, dan komt u in de iets noordelijker gelegen stad Olinda helemaal aan u trekken. Het pittoreske historische centrum met zijn prachtige gevels en koloniale kerken is inmiddels uitgeroepen tot Werelderfgoed. Olinda wordt wel gezien als de rustigere en artistiekere tegenhanger van de bruisende en drukke metropool Recife. Ook de stad Cabo de Santo Agostinho die op 40 kilometer van Recife ligt, is een bezoek zeker waard. Hier vindt u interessante historische bezienswaardigheden, zoals de uit 1579 stammende kerk Igreja de Nossa Senhora de Nazaré. De prachtige tropische stranden in de buurt van deze stad zijn perfect voor watersporten als scuba diving en surfen. Met uw huurauto kunt u eenvoudig en op uw gemak alle bezienswaardigheden van Recife en Pernambuco bekijken.