Vind de juiste auto in Recife Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Recife Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Recife Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Recife Luchthaven:

4.6 tot 5 (61 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Recife Luchthaven

Recife is een bruisende Braziliaanse stad met heerlijke tropische temperaturen, een prachtige kustlijn en veel bezienswaardigheden. In een huurauto van Airport Recife kunt u deze grote stad in het noordoosten van Brazilië comfortabel verkennen. Ook de prachtige omgeving van Recife kunt u met een gehuurde auto in uw eigen tempo eenvoudig gaan bekijken. De voordeligste huurauto huurt u al voor vertrek, door alle aanbieders van autoverhuur van Airport Recife met elkaar te vergelijken.

Welkom in tropisch en bruisend Recife
Recife is een Braziliaanse stad met ruim anderhalf miljoen inwoners en de hoofdstad van de staat Pernambuco. Het is één van de interessantste steden in het tropische noordoostelijke deel van het land. Recife is een levendige en grote stad met veel hoogbouw, een prachtige kust en een bruisend uitgaansleven. In de lokale restaurants staat veel vis en schelpdieren op het menu, vaak in allerlei exotische varianten zoals een garnalenfondue of een stoofpot van garnalen. En net als overal in Brazilie is men in Recife gek op vleesgerechten. Probeer in Recife zeker eens een lokale barbecue (churrascaria) .

Doordat de stad direct aan de kust gelegen is, kunt u hier op de mooie zandstranden het hele jaar genieten door van temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius, en gemiddeld meer dan 150 uur zon per maand. Toen Recife in de zeventiende eeuw onderdeel van het Nederlandse deel van Brazilië was, heette het nog Mauritsstad. De huidige naam dankt de stad aan de Portugese benaming voor rif (Recife), dat verwijst naar het zwarte rif dat voor de kust van de stad ligt. In Recife vindt u op verschillende plaatsen nog sporen van het verblijf van de Nederlanders.

Recife met een huurauto verkennen
Als u met het vliegtuig naar Recifie gaat, dan landt u op de internationale luchthaven Aeroporto Internacional do Recife Gilberto Freyre (REC). U kunt daar direct een rental car van Airport Recife huren en zo de stad en de omgeving van Recife comfortabel gaan bekijken. Autoverhuur bij Airport Recife wordt onder meer aangeboden door Hertz, Avis, en RentalCars. Door online de prijzen van deze aanbieders met elkaar te vergelijken, kunt u eenvoudig de goedkoopste autohuur van Airport Recife kiezen.

Recife heeft door de vele bruggen in het centrum de bijnaam het "Venetië van Brazilië". Het is een grote en uitgestrekte stad, en daardoor ideaal om met een rental car van Airport Recife te verkennen. Omdat de Nederlanders vooral in handel en niet in godsdienst waren geïnteresseerd, kon hier de eerste synagoge van Amerika gebouwd worden. Deze synagoge Kahal Zur Israel uit 1636 is tegenwoordig gerestaureerd en doet nu dienst als museum. Op de plaats van het huidige stadsmuseum stond ooit het Nederlandse fort Frederik Hendrik, maar u kunt in Recife nog wel een ander voormalig Nederlands fort bezoeken. Dit Fort De Bruyn (Forte do Brum) ligt net als veel andere bezienswaardigheden op de eilanden die voor de kust liggen. Dit historische centrum van de stad wordt Recife Antigo genoemd, en is uitstekend met de auto te bereiken.

Pernambuco in uw huurauto ontdekken
Met uw huurauto van Airport Recife kunt u in uw eigen tempo de staat Pernambuco beter bekijken. Als u de prachtige kustlijn volgt, komt u uit bij de mooiste stranden van Brazilië. U vindt voor de kust van Pernambuco ook diverse eilanden, zoals Itamaracá dat aan de noordkant van Recife ligt. Ook zijn er veel mooie en populaire kustplaatsen te vinden, zoals het 60 kilometer naar het zuiden gelegen Porto de Galinhas. Wilt u meer zien van het koloniale verleden, dan komt u in de iets noordelijker gelegen stad Olinda helemaal aan u trekken. Het pittoreske historische centrum met zijn prachtige gevels en koloniale kerken is inmiddels uitgeroepen tot Werelderfgoed. Olinda wordt wel gezien als de rustigere en artistiekere tegenhanger van de bruisende en drukke metropool Recife. Ook de stad Cabo de Santo Agostinho die op 40 kilometer van Recife ligt, is een bezoek zeker waard. Hier vindt u interessante historische bezienswaardigheden, zoals de uit 1579 stammende kerk Igreja de Nossa Senhora de Nazaré. De prachtige tropische stranden in de buurt van deze stad zijn perfect voor watersporten als scuba diving en surfen. Met uw huurauto kunt u eenvoudig en op uw gemak alle bezienswaardigheden van Recife en Pernambuco bekijken.