Auto huren Recife

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Recife - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 12:37 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 12:37 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 12:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jan. 2020 12:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Recife

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Recife:

4.7 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
probleemloos een auto gehuurd.
Huurauto beoordeling van Caterina Y.- 17 jul. 2015 11:16
(4.9 tot 5 )
Al vaker een auto geboekt, maar met happy car was het een fluitje van een cent
Huurauto beoordeling van Frien K.- 18 jul. 2015 07:17
(4.1 tot 5 )
Een dikke pluim voor HappyCar
Huurauto beoordeling van Karin W.- 19 jul. 2015 14:35
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Recife

Recife, heeft ook wel de bijnaam het Venetië van Brazilië en u mag dan ook van deze stad heel wat verwachten. Ten eerste de gouden kapel in Recife, dit is een meesterwerk van koloniale bouwstijl en een juweeltje om te bezichtigen. Daarnaast kunt u ook naar een van de stranden die de oostkust van Brazilië rijk is. Ook staat Recife bekend door een hele eigen dans, de Frevo. Deze dans is ontstaan uit Capoeira. Het verhaal gaat dat rivaliserende bands die tegen elkaar speelde tijdens het carnaval van te voren mensen voorop stuurde om de mensen met Capoeira uit de weg te jagen. Hierdoor vonden vaker gevechten plaats waardoor de Capoeira dansers vaker werden opgepakt, dit werd slim opgelost door mensen met paraplu´s uit te rusten in plaats van met messen en zo al dansende hun Capoeira bewegingen in elegantere dans bewegingen om te zetten, gecombineerd met de muziek van de rivaliseren bands was de Frevo geboren. U kunt Recife prima per auto verkennen en als een van de grotere Braziliaanse steden is er altijd voor ieder wat wils:


Auto huur Recife
Vanuit Recife kunt u met uw huurauto doorrijden naar Natal. Natal is een toeristisch centrum in Brazilië en het vanuit hier kunt u makkelijk naar Maracajau. Deze plek wordt gezien als de Cariben van Brazilië en is een stuk strand met zee dat onaangetast is door de huidige beschaving. Het is een prachtige plek om te gaan snorkelen of om te genieten van de zee en de natuur van Brazilië.

Deze stad is ook nog even in handen geweest van de Nederlanders tussen 1633 en 1654. Daarnaast ligt Natal ook het dichtste bij Europa en Afrika aangezien ze in het uiterste Oosten van Brazilië ligt. Dit maakte de stad in de tweede wereld oorlog een strategisch punt voor de Amerikanen die er een basis hadden voor wanneer ze betrokken zouden worden in de oorlog, wat later ook gebeurde. Wanneer u in Natal bent kunt u een van de weinige overgebleven historische gebouwen bezoeken, het drie wijze mannen fort. Het fort is gebouwd in 1598 door de Portugezen.

Vanuit Natal kunt u door rijden naar Fortaleza rijden waar u een stad vind gebouwd door de Nederlanders. Ook hier is een fort neergezet, nadat er een fikse strijd geleverd is. De originele naam van de stad was dan ook Fort Schoonenborch. Toen de Portugezen het overnamen hebben zij de stad hernoemd als Forte de Nossa Senhora da Assunção. Deze stad is gelegen aan de kust en men kan er dus prima naar het strand gaan dat alom befaamd is als een van de mooiere stranden van Brazilië. Men kan in Fortaleza ook prima met de auto uit de voeten dus een hier een auto huren is een goed idee. De stranden van Fortaleza zijn de ideale plaats om lekker tot rust te komen, misschien wel met een cocktail of een biertje of wijntje. Wie wat sportiever is aangelegd kan natuurlijk ook de Braziliaanse volkshobby nummer één met de lokale bevolking beoefenen namelijk voetbal. Wie naar Brazilië gaat moet sowieso een keer met de lokale bevolking een potje voetbal hebben gespeeld. In Fortaleza kunt u ook naar Parque Ecológico do Côco dit ecologische park midden in de stad is gecreëerd om de mangrove bossen te beschermen. Er valt voor jong en oud van alles te doen. Als u de schoonheid van dit park wilt ontdekken, kunt u een boottocht gaan doen op de Rio Coco.


Rondreizen vanuit Recife
In Brazilië zijn de afstanden immens en wanneer u een rondreis maakt zult u dus vaak gedwongen zijn te kiezen voor een bepaald gebied of te kiezen voor binnenlandse vluchten des al niet te min kunt u ook met een huuauto in Recife uit de voeten. Mocht u een keer naar Fortaleza of Natal willen rijden, dan is dit prima te doen per auto. Wanneer u hiernaar toe rijdt valt er veel te zien en vooral het landschap is adembenemend.