EUR (€) (NL)
 • Français
 • English (US)
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 • Italiano
 • Polski
 • Deutsch (CH)
  • Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
19 december 2023

HAPPYCAR's Worry-Free concept: Een allesomvattende gids

Bij het plannen van een reis en het overwegen van mogelijkheden om een auto te huren, is het normaal dat je vragen hebt over verzekeringen, eigen risico's, brandstofregelingen en verhuurbedrijven. Het Worry-Free concept van HAPPYCAR wil dit proces vereenvoudigen door een selectie huurauto's van topkwaliteit aan te bieden die aan specifieke eisen voldoen. In deze informatieve gids leggen we uit wat deze vereisten zijn en hoe dit zorgt voor een Worry-Free huurauto ervaring.

HAPPYCAR's Worry-Free concept: Een allesomvattende gids

Vereisten voor ons Worry-Free label

Om in aanmerking te komen voor HAPPYCAR's Worry-Free selectie, moeten huurauto's aan de volgende vier strenge eisen voldoen:

1. Gedekt of geen eigen risico: Er kunnen altijd ongelukken gebeuren en voertuigen raken beschadigd of worden gestolen. De meeste auto's hebben een standaard verzekeringsdekking, maar er is vaak een aanzienlijk eigen risico. Met Worry-Free heb je gemoedsrust, want deze auto's hebben geen eigen risico of een gedekt eigen risico.

2. Gunstig brandstofbeleid: De Worry-Free auto's van HAPPYCAR zijn altijd voorzien van een volle tank brandstof als je ze ophaalt en er wordt van je verwacht dat je ze ook met een volle tank terugbrengt. Deze brandstofregeling is kosteneffectief en zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor de brandstof die je gebruikt, zodat je niet vooraf hoeft te betalen voor benzine of een toeslag moet betalen aan het verhuurbedrijf om de tank bij te vullen.

3. Onbeperkt aantal kilometers: Je hoeft je geen zorgen te maken over het overschrijden van de kilometerlimiet of extra kosten als je meer rijdt dan verwacht. Worry-Free auto's bieden een onbeperkt aantal kilometers, zodat je op ontdekkingstocht kunt gaan zonder beperkingen of onverwachte kosten.

4. Goede beoordeling van verhuurbedrijven: HAPPYCAR neemt alleen de beste verhuurbedrijven op in de Worry-Free selectie. Deze verhuurbedrijven hebben een hoge klanttevredenheid op basis van beoordelingen van eerdere huurders, zodat je verzekerd bent van eersteklas service en ondersteuning tijdens je huurperiode.

Moet ik een aanvullende verzekering afsluiten?

Je kunt situaties tegenkomen waarin het plaatselijke verhuurbedrijf niet bekend is met ons Worry-Free Concept. Het kan zijn dat zij een extra lokale verzekering aanbieden die je niet nodig hebt. Je kunt er zeker van zijn dat HAPPYCAR al jouw eigen risico beschermt en dat je geen extra lokale verzekeringen hoeft aan te schaffen.

Als je een gedekt eigen risico hebt, kan het zijn dat je een klein eigen risico hebt bij het plaatselijke verhuurbedrijf. In het zeldzame geval van schade of diefstal moet je dit eigen risico eerst zelf betalen aan het plaatselijke verhuurkantoor. Maak je echter geen zorgen! Je ontvangt van HAPPYCAR een vergoeding voor de gemaakte schadekosten in overeenstemming met de geboekte huurvoorwaarden.

Als je geen eigen risico hebt, hoef je niets uit eigen zak te betalen in het onwaarschijnlijke geval van schade of diefstal. Zorg ervoor dat je op ons portaal ook de uitgebreide dekking toevoegt om je dekking uit te breiden naar het glas, de banden, het dak en de onderkant van de huurauto.

Moet ik een borg betalen?

Ja, de meeste verhuurbedrijven vragen een borg die met een creditcard moet worden betaald wanneer de auto wordt opgehaald. Het verhuurbedrijf stelt hiermee zijn eigendom financieel veilig om eventuele extra kosten van de huurder in geval van schade direct te kunnen betalen.

Met Worry-Free is het eigen risico altijd gedekt, zodat je zelfs je geld terugkrijgt als de auto schade oploopt tijdens het huren.

Het Worry-Free concept van HAPPYCAR vereenvoudigt het huren van een auto en biedt gemoedsrust en kosteneffectieve opties. Door de vereisten en voordelen van Worry-Free auto's te begrijpen, kun je een weloverwogen keuze maken voor je volgende reis. Wij zijn er om je huurauto ervaring echt worry free te maken!

 1. Home
 2. HAPPYCAR's Worry-Free concept: Een allesomvattende gids