EUR (€) (NL)
 • Deutsch
 • Español
 • Français
 • English (US)
 • Italiano
 • Nederlands
 • Polski
 • Deutsch (CH)
  • Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
19 december 2023

Wat is het verschil? HAPPYCAR vs. lokale verhuurbedrijven en alles wat je moet weten

Als je een auto wilt huren, heb je misschien gemerkt dat er twee opties zijn: rechtstreeks huren bij een lokaal verhuurbedrijf of via een bemiddelaar (zoals HAPPYCAR). Hoewel je met beide opties achter het stuur kruipt, zijn er duidelijke voordelen als je HAPPYCAR kiest voor je huurauto. Laten we eens kijken waarom een auto huren via HAPPYCAR een slimme en voordelige keuze kan zijn.

Wat is het verschil? HAPPYCAR vs. lokale verhuurbedrijven en alles wat je moet weten

Wat is het verschil?

Autoverhuurbedrijven bezitten hun eigen wagenpark, terwijl HAPPYCAR optreedt als bemiddelaar tussen klanten en verschillende verhuurbedrijven. In plaats van auto's te bezitten, werkt HAPPYCAR samen met deze verhuurbedrijven om een breed scala aan huurauto pakketten aan te bieden. Dankzij deze samenwerking kunnen we diverse aanbiedingen van verschillende verhuurbedrijven verzamelen en zo onze klanten een uitgebreide keuze bieden.

De voordelen van HAPPYCAR

Meer keuzes, betere deals: HAPPYCAR brengt een verscheidenheid aan opties van verschillende verhuurbedrijven samen, waardoor je meer keuze hebt. Dankzij deze verscheidenheid kun je niet alleen het ideale voertuig voor jouw behoeften kiezen, maar ben je ook verzekerd van concurrerende prijzen.

Extra dekkingsopties: HAPPYCAR doet vaak een stapje extra door aanvullende dekkingsopties toe te voegen aan het basis huurpakket. Dit kan je extra gemoedsrust en bescherming bieden tijdens je huurperiode.

Aanbiedingen met korting: Omdat HAPPYCAR een aanzienlijk aantal boekingen naar autoverhuurbedrijven kan brengen, krijgen we vaak korting op bepaalde aanbiedingen. Dit kan resulteren in kostenbesparingen voor jou, waardoor je huurauto ervaring budgetvriendelijker wordt.

Vereenvoudigd vergelijken: HAPPYCAR vereenvoudigt het vergelijken van verschillende huurauto aanbiedingen. In plaats van meerdere autoverhuur websites te bezoeken, kun je op het HAPPYCAR platform gemakkelijk verschillende aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Uitstekende klantenservice: HAPPYCAR is trots op de uitzonderlijke klantenservice die net dat stapje verder gaat. Ons toegewijde team staat klaar om te helpen bij vragen of problemen en zorgt voor een soepele en plezierige huurauto ervaring.

Maak je keuze

De keuze om rechtstreeks bij een lokaal autoverhuurbedrijf te huren of via HAPPYCAR, hangt af van je voorkeuren. Als je waarde hecht aan variëteit, kostenbesparingen, extra dekkingsopties en een uitstekende klantenservice, dan is HAPPYCAR je ideale keuze. Je profiteert van een breed scala aan opties, mogelijke kortingen en eenvoudig vergelijken - allemaal op één plek. Als je echter de voorkeur geeft aan het comfort rechtstreeks bij een verhuurbedrijf te huren, dan is dat ook een prima keuze.

Nog steeds onzeker? Wij zijn er om je te helpen! Neem contact met ons op om je twijfels weg te nemen en je huurauto ervaring soepel, gemakkelijk en voordelig te maken.

 1. Home
 2. Wat is het verschil? HAPPYCAR vs. lokale verhuurbedrijven en alles wat je moet weten