EUR (€) (NL)
 • Nederlands
 • Deutsch
 • Español
 • Polski
 • Deutsch (CH)
 • Français
 • English (US)
 • Italiano
  • Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
18 december 2023

Geniet van het gemak van hotelaflevering voor huurauto's

Ben je een reis aan het plannen en denk je erover om een auto te huren? Stel je voor dat je huurauto bij je hotel wordt afgeleverd, zodat je tijd en energie bespaart. In dit artikel bespreken we de voordelen van het afleveren van een huurauto bij een hotel en hoe je deze service kunt boeken voor je komende vakantie. En daarnaast geven we je een paar geldbesparende tips.

Geniet van het gemak van hotelaflevering voor huurauto's

Waarom kiezen voor een hotelaflevering?

Of je nu op zakenreis bent of op vakantie, een huurauto direct bij je hotel laten afleveren kan ongelooflijk handig zijn. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom het voor jou de moeite waard kan zijn:

Tijd- en energiebesparing: Sla het gedoe van naar een autoverhuurstation gaan en eindeloos in de rij wachten over. Met een hotelaflevering kun je je reis direct vanuit je accommodatie beginnen, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart.

Flexibele tijden: Je kunt de aflevering van je huurauto vaak buiten de reguliere kantooruren regelen, zodat het gemakkelijker in je schema past.

Handige locaties: Deze service is beschikbaar op veel reisbestemmingen, waaronder hotels, vakantieclubs en appartementencomplexen. Zolang je accommodatie een receptie heeft, kun je waarschijnlijk van dit extraatje profiteren.

Op welke locaties wordt de hotelaflevering service aangeboden?

Je vraagt je misschien af waar deze service beschikbaar is. Op de meeste reisbestemmingen kun je je huurauto direct bij je hotel laten afleveren. Maar niet alle autoverhuurbedrijven bieden deze optie, dus het is belangrijk om de huurvoorwaarden van tevoren te controleren.

Op populaire Europese vakantiebestemmingen kan de huurauto bijna overal bij het hotel afgeleverd worden. Amerikaanse verhuurbedrijven bieden deze service daarentegen minder vaak aan. Vanwege de grote afstanden in de VS is het gebruikelijk om je huurauto op het vliegveld op te halen of een shuttle te gebruiken om bij een lokaal verhuurbedrijf te komen. Toch is het de moeite waard om in specifieke situaties te informeren naar het afleveren van je huurauto naar een locatie van jouw keuze.

Hoe boek je een hotelaflevering?

Een hotelaflevering boeken voor je huurauto is heel eenvoudig. Neem gewoon contact op met onze toegewijde klantenservice met je verzoek nadat je je boeking hebt geplaatst, en wij regelen alles voor je.

Belangrijke informatie die we van je nodig hebben om je aanvraag te verwerken zijn:

 • Naam van je accommodatie

 • Volledig adres van je accommodatie

 • Telefoonnummer van je accommodatie

 • Als alleen afleveren of ook ophalen nodig is

Hoeveel kost een hotelaflevering?

De hotelaflevering is een handige service, maar er hangt wel een prijskaartje aan. De prijs hangt af van verschillende factoren, waaronder je reisbestemming en het autoverhuurbedrijf. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

Afstand is belangrijk: De afstand van het hotel tot het plaatselijke autoverhuurstation kan de prijs beïnvloeden.

Timing en data: De tarieven kunnen hoger zijn in het weekend, op lokale feestdagen en buiten kantooruren.

Vergeet niet dat je de extra kosten voor het afleveren van een huurauto rechtstreeks aan het plaatselijke autoverhuurbedrijf betaalt, meestal per route.

Hotelaflevering kan je reis soepeler en aangenamer maken. Het is beschikbaar op veel reisbestemmingen en boeken is eenvoudig. Denk wel aan de kosten en plan vooruit voor een stressvrije ervaring tijdens je volgende avontuur. Geniet van je reis!

 1. Home
 2. Geniet van het gemak van hotelaflevering voor huurauto's