EUR (€) (NL)
 • English (US)
 • Italiano
 • Polski
 • Deutsch
 • Español
 • Français
 • Deutsch (CH)
 • Nederlands
  • Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
18 december 2023

Verbeter je huurauto ervaring met extra diensten en accessoires

Bij het plannen van je volgende roadtrip of zakenreis biedt het huren van een auto gemak en flexibiliteit. Maar wist je dat veel autoverhuurbedrijven extra diensten en accessoires bieden om je reis nog aangenamer en stressvrij te maken? In dit artikel bespreken we een aantal waardevolle extra's die je kunt overwegen bij het reserveren van een huurauto.

Verbeter je huurauto ervaring met extra diensten en accessoires

Extra bestuurders

Als je lange afstanden gaat rijden, kan het verdelen van de rijtaken veel helpen. Bij veel autoverhuurbedrijven kun je tegen een kleine vergoeding extra bestuurders aan je reservering toevoegen. Dit kan de vermoeidheid van de bestuurder verminderen en de reis voor iedereen aangenamer maken. 

Tijdens het boekingsproces bij HAPPYCAR kun je extra bestuurders alvast aan je reservering toevoegen.

GPS navigatie systemen

Verdwaald in een onbekende stad? GPS-systemen kunnen een redder in nood zijn. Veel autoverhuurbedrijven bieden GPS-systemen aan als extra optie. Deze gebruiksvriendelijke systemen geven je stapsgewijze aanwijzingen, verkeersupdates en wijzen je de leukste plekjes, zodat je nooit een afslag mist of een mooie tussenstop overslaat.

Tijdens het boekingsproces bij HAPPYCAR kun je een GPS alvast aan je reservering toevoegen.

Kinderzitjes

Reis je met jonge kinderen? Zorg voor hun veiligheid en comfort met kinderzitjes. Autoverhuurbedrijven bieden verschillende opties, waaronder babystoeltjes, kinderzitjes en stoelverhogers, zodat je gemakkelijk aan de veiligheidsvoorschriften kunt voldoen en de kinderen veilig op reis kunnen. 

Tijdens het boekingsproces bij HAPPYCAR kun je een kinderzitje alvast aan je reservering toevoegen.

Grensovergangen

Plan je een internationale roadtrip? Informeer bij je autoverhuurbedrijf naar hun grensoverschrijdend beleid. Sommige autoverhuurbedrijven staan toe dat je je huurauto mee de grens over neemt, terwijl andere beperkingen of extra kosten kunnen hebben. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de voorwaarden voordat je aan je reis begint. Voordat je boekt, kun je de informatie over de mogelijkheid om grenzen te overschrijden bekijken in de huurvoorwaarden van het betreffende aanbod.

Tijdens het boekingsproces bij HAPPYCAR kun je de grensoverschrijdende aanvraag toevoegen aan je reservering.

Hotelaflevering

Sommige autoverhuurbedrijven bieden het gemak van een hotelaflevering, waarbij ze de huurauto naar je hotel brengen en/of aan het einde van je huurperiode weer ophalen. Deze service kan je tijd en gedoe besparen, zodat je je kunt concentreren op je reisplannen in plaats van je zorgen te maken over de vervoerslogistiek. 

Neem voor meer informatie over deze service contact op met ons toegewijde serviceteam.

Sneeuwkettingen / winterbanden

Als je naar besneeuwde of bergachtige gebieden reist, overweeg dan om sneeuwkettingen of winterbanden aan je huurauto toe te voegen. Deze hulpmiddelen zorgen voor betere tractie en veiligheid in winterse omstandigheden, waardoor je soepeler en veiliger rijdt.

Tijdens het boekingsproces bij HAPPYCAR kun je sneeuwkettingen en/of winterbanden, indien beschikbaar, toevoegen aan je reservering.

Skidragers en dakkoffers

Plan je een wintersportvakantie of een kampeertrip? Als je een auto met skidragers of dakkoffer huurt, kun je waardevolle binnenruimte besparen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je uitrusting, zoals ski's, snowboards of kampeerspullen, veilig is opgeborgen tijdens je reis.

Tijdens het boekingsproces bij HAPPYCAR kun je skidragers en dakkoffers aan je reservering toevoegen als die beschikbaar zijn.

Wi-Fi hotspot

Blijf onderweg verbonden met Wi-Fi-hotspots voor in de auto. Deze apparaten zijn perfect voor zakenreizigers of gezinnen op lange reizen en stellen je in staat om onderweg te werken, te streamen of de kinderen te vermaken. Blijf onderweg productief en vermaakt, waar je avontuur je ook brengt.

Indien beschikbaar kun je de Wi-Fi hotspot aanvragen bij de verhuurbalie wanneer je de auto ophaalt.

Tol pas/ systeem

Bespaar tijd en vermijd het gedoe van stoppen bij tolpoortjes door een tolpas of elektronisch tolsysteem aan je huurauto toe te voegen. Het vereenvoudigt het tolbetalingsproces en laat je door de tolpoortjes rijden zonder naar contant geld te hoeven zoeken.

Indien beschikbaar kun je de tolpas of tolsysteem aanvragen bij de verhuurbalie wanneer je de auto ophaalt.

Om optimaal te profiteren van deze extra diensten en accessoires, is het essentieel om vooruit te plannen en ze op te nemen in je huurauto reservering. Deze extra's kunnen je reiservaring verbeteren en je reis comfortabeler, gemakkelijker en aangenamer maken. Plan vooruit, onderzoek je opties en geniet van een stressvrije en gedenkwaardige reis met de extra gemakken en comfort die bij jouw voorkeuren passen.

 1. Home
 2. Verbeter je huurauto ervaring met extra diensten en accessoires