EUR (€) (NL)
 • Italiano
 • Polski
 • Deutsch (CH)
 • Español
 • Français
 • English (US)
 • Nederlands
 • Deutsch
  • Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
19 december 2023

Een transporter huren bij HAPPYCAR: Je ultieme gids

Op zoek naar een transporter zonder gedoe? Bij HAPPYCAR ben je aan het juiste adres! Ontdek hoe je de perfecte transporter vindt, leer meer over de vereisten voor borgsommen, internationale reisopties, flexibiliteit bij het terugbrengen van het voertuig, kilometerbeperkingen, afmetingen van de transporter, verzekeringsdekking, rijbewijs verplichtingen en leeftijdsvereisten. Bereid je voor op een gemakkelijke reis!

Een transporter huren bij HAPPYCAR: Je ultieme gids

Vind de ideale transporter

HAPPYCAR maakt het vinden van een transporter een fluitje van een cent. Nadat je je locatie en huurdata hebt geselecteerd, gebruik je de voertuigcategorie filter om het voertuigtype van je voorkeur te kiezen. Of je nu gaat verhuizen of extra ruimte nodig hebt, het vinden van de juiste transporter is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Borg

Om een transporter te huren, moet je bij het ophalen een borg betalen. De hoogte van de borg staat in de huurvoorwaarden van de betreffende aanbieding. Dit geldt ook voor boekingen met een gedekt eigen risico.

Verkennen van internationale reizen

Plan je een grensoverschrijdend avontuur? In de meeste gevallen heb je geluk! Veel verhuurbedrijven staan internationale reizen met een transporter toe, met enkele beperkingen. Bekijk de huurvoorwaarden voordat je boekt om te weten welke landen in aanmerking komen, wat de kosten en wat de regels zijn. Houd er rekening mee dat je de transporter meestal in hetzelfde land moet terugbrengen.

Flexibele inlever mogelijkheden

Wil je je transporter op een andere locatie inleveren? Geen probleem! Éénrichtingshuur is populair, vooral voor verhuizingen van stad naar stad binnen hetzelfde land. Geniet van het gemak om een inleverlocatie te kiezen die bij je plannen past.

Kilometerlimieten

Hoewel ongelimiteerde kilometers zeldzaam zijn bij het huren van transporters, biedt HAPPYCAR transporters met dagelijkse kilometerlimieten. Deze limieten staan duidelijk vermeld in de huurvoorwaarden van de aanbieding. Maak je geen zorgen als je de limiet overschrijdt; je kunt nog steeds meer rijden tegen een extra vergoeding.

Maten en eigenschappen van transporter

Transporters worden gecategoriseerd op basis van een vierletterige ACRISS-code. De eerste letter geeft de grootte van het voertuig aan. HAPPYCAR biedt transporters ingedeeld op kubieke meter capaciteit, hefplatform en speciale kenmerken. Merk op dat bepaalde commerciële voertuigen speciale rijbewijs vereisten kunnen hebben.

Beschrijving

MIN. Opslag

Capaciteit

ACRISS code

(Eerste 2 letters)

Hef platform

CAR DERIVED VAN "CDV" (commercieel gebruik)

2 m3

MK

Nee

SMALL VANS

4 m3

EK

Nee

SMALL VANS (speciale kenmerken)

4 m3

HK

Nee

SMALL VANS Dubbele cabine (6 personen & 3m3)

3 m3

NK

Nee

SMALL PLUS VANS

6 m3

CK

Nee

SMALL PLUS VANS (speciale kenmerken)

6 m3

DK

Nee

MEDIUM VANS

10m3

IK

Nee

MEDIUM VANS (speciale kenmerken)

10m3

JK

Nee

MEDIUM PLUS VANS

12m3

SK

Nee

MEDIUM PLUS VANS (speciale kenmerken)

12m3

RK

Nee

LARGE VANS

15m3

FK

Nee

LARGE VANS (speciale kenmerken)

15m3

GK

Beschikbaar

LARGE PLUS VANS

20 m3

PK

Nee

LARGE PLUS VANS (speciale kenmerken)

20 m3

UK

Beschikbaar

TIPPER Enkele Cabine 3 zitplaatsen

Ongespecificeerd

LK

Nee

TIPPER Dubbele Cabine 6 zitplaatsen

Ongespecificeerd

WK

Nee

DROP SIDE VAN

Ongespecificeerd

OK

Beschikbaar

SPECIALS (alles wat niet in bovenstaande categorieën kan worden ingedeeld)

Ongespecificeerd

XK

Nee

Verzekeringsdekking

Je gemoedsrust is belangrijk. De belangrijkste verzekeringen voor je transporter zijn Collision Damage Waiver (CDW), Theft (TP) en Third Party Liability (TPL) dekking. Er zijn variaties op basis van het aanbod, het verhuurbedrijf en het land.

Rijbewijs vereisten

Rijd je met een transporter? Zorg dat je het juiste rijbewijs hebt! Voor transporters tot 3,5 ton is een rijbewijs categorie B voldoende. Voor vrachtwagens tussen 3,5 en 7,5 ton heb je een rijbewijs categorie C nodig. Wees je bewust van de plaatselijke regelgeving, zoals beperkingen voor het rijden met vrachtwagens op zondag in sommige Europese landen.

Leeftijdsbeperkingen

De leeftijdsvereisten verschillen per land en per verhuurbedrijf. In de meeste gevallen moet de hoofdbestuurder minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal 12 maanden in het bezit zijn van een rijbewijs.

Met HAPPYCAR is het huren van een transporter nog nooit zo gemakkelijk geweest. Van het vinden van de perfecte maat en het begrijpen van de borg vereisten tot het verkennen van internationale reisopties en verzekeringsdekking, HAPPYCAR zorgt voor een soepele en zorgeloze ervaring. Of je nu gaat verhuizen, aan een roadtrip begint of een nieuw avontuur aangaat, HAPPYCAR heeft de ideale transporter voor je klaarstaan. Bereid je voor om vol vertrouwen op weg te gaan!

 1. Home
 2. Een transporter huren bij HAPPYCAR: Je ultieme gids