Auto huren Houston

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Houston - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 mrt. 2020 03:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Houston

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Houston:

5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Een 11 veel beter had het niet gekund
Huurauto beoordeling van Ude S.- 19 jul. 2015 04:01
(5 tot 5 )
Perfect geregeld. Op het afhaalpunt stond om half 5 ’s ochtends iemand keurig op ons te wachten!
Huurauto beoordeling van Geert P.- 20 jul. 2015 03:23
(4.7 tot 5 )
Wat een goede service, ik ga zeker nog eens boeken met Happycar
Huurauto beoordeling van Annemie K.- 20 jul. 2015 11:58
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Houston

Houston werd opgericht in 1836 op het land in de buurt van de oevers van de Buffalo Bayou, nu bekend als Allen’s Landing. Vandaag de dag telt de stad Houston ruim 2 miljoen inwoners en is daarmee de vierde stad van de Verenigde Staten. In de gehele agglomeratie wonen meer dan 6 miljoen mensen. Houston is een kosmopolitische bestemming vol met restaurants van wereldklasse, kunst, hotels, winkels en uitgaansgelegenheden. Maakt u een wandeling door het historische Heights of breng de dag door in het Houston Space Center. In deze indrukwekkende stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Houston op een leuke en makkelijke manier. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Houston.


Ontdek Houston

Iedereen kent houston natuurlijk van het Space Center dat er gehuisvest is. Met een huurauto in Houston kunt u deze unieke plek eenvoudig bereiken. In het Space Center Houston vindt u tentoonstellingen, attracties en wordt het hele verhaal verteld van NASA’s bemande ruimtevaart programma. Space Center Houston is de enige plaats in de wereld waar bezoekers de astronauten kunnen zien trainen voor een missie, een echte maansteen aan kunnen raken en een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij NASA. Het Space Center Houston is voor jong en oud en iets wat u niet mag missen tijdens uw verblijf in Houston.


Auto huren in Houston

Een echte bezienswaardigheid voor jong en oud is het Downtown Aquarium. Bij de lokale bevolking staat deze attractie bekend als de mooiste van Houston. Het Downtown Aquarium is voort gekomen uit de herstructureringsplannen van de eerste brandweerkazerne van de stad en het Central Waterworks gebouw. Na de herstructurering is het complex omgetoverd tot een zes hectare groot entertainment complex met een aquarium waar meer dan 1.9 miljoen liter inpast en welke de thuisbasis is van honderden vissoorten. Verder vindt u in het complex nog een restaurant, een chique bar, een balzaal, geografische tentoonstellingen, winkels en een verscheidenheid aan amusument, het Downtown Aquarium heeft het allemaal!

Op de zuidoostelijke kruising van de IH-10 en H-610 vindt u het Memorial Park. Dit park omvat meer dan 1500 hectare bos en is uniek onder de stadsparken door zijn omvang en ligging. Oorspronkelijk was het terrein een trainingskamp voor de soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Na de oorlog werd het trainingskamp omgetoverd tot park. Het park is met een huurauto in Boston eenvoudig te bereiken. In het park kunt u heerlijk wandelen en even bijkomen van alle stadse drukte.

De stranden van South Walton zijn een eersteklas vakantie bestemming in Florida. Wanneer de hitte in Houston of de alledaagse drukte u wat teveel wordt dan kunt u eenvoudig met uw huurauto vanuit Boston naar één van deze 15 prachtige kustplaatsen rijden. Elke plaats heeft zijn eigen collectie van stranden, restaurants, clubs, winkels en eigen persoonlijkheid. Zo varieren de dorpen van rustig en romantisch tot gezellig en gezinsvriendelijk. Met een huurauto rijdt u zo naar deze kustplaatsen toe en u kunt er meerdere bezoeken aangezien ze allemaal op korte rij afstand van elkaar liggen. 


Rondreis door de regio van Houston

Met een huurauto in Houston kunt u eenvoudig de hierboven genoemde bezienswaardigheden bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om één van indrukwekkende steden in de buurt van Boston te bezoeken of wanneer u meer een liefhebber bent van de natuur, dan rijdt u naar één van de prachtige natuurgebieden in de omgeving van Houston. Autohuur in Houston geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad San Antonio te bezoeken.