Auto huren Eindhoven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Eindhoven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2020 01:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2020 01:41 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2020 01:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2020 01:10 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2020 01:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2020 01:10 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 02:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 02:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Eindhoven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Eindhoven:

4.7 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Een dikke pluim voor HappyCar
Huurauto beoordeling van Henri U.- 17 jul. 2015 10:08
(4.8 tot 5 )
Had me geen betere service kunnen wensen
Huurauto beoordeling van Tom L.- 20 jul. 2015 18:24
(4.2 tot 5 )
Mijn vele vragen werden zeer snel beantwoord, ik heb dit als zeer fijn ervaren.
Huurauto beoordeling van Nadia L.- 22 jul. 2015 03:31
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Eindhoven

Auto huren in Eindhoven

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland en gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad is de groenste van de vijf grootste steden van Nederland en staat bekend om de technologische innovatie. De groei van de stad heeft dan ook alles te maken met het oprichten van het Philips-concern in 1890 in Eindhoven. Voor een auto huren in Nederland leent de stad zich uitstekend en er is dan ook van alles te zien en te doen.

Een auto lenen in Eindhoven bij een verhuurbedrijf betekent dat u nog meer ziet van deze gezellige en levendige stad. Eindhoven biedt cultuur en natuur in de vorm van parken, musea, historische bouwwerken en evenementen. En dat niet alleen: door autohuur in Eindhoven leert u de Brabantse gezelligheid van de stad kennen. Hier bezoekt u (bruine) kroegen met livemuziek en volle restaurants waar tot laat het licht nog brandt. Naast een auto huren in Amsterdam kunt u bij ons ook vanaf vliegveld Eindhoven een auto huren.

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Echte voetbalfans brengen tijdens het autohuren in Eindhoven uiteraard een bezoek aan het Philips Stadion. Dit is een van de meest bezochte attracties in de stad en een rondleiding door het stadion en het museum is zeker voor voetballiefhebbers interessant. Hoewel het Evoluon niet meer dienstdoet als museum, is dit monument nog steeds indrukwekkend om te bekijken. Deze vliegende schotel van beton heeft een diameter van bijna 80 meter.

Het Van Abbemuseum is een populair museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het gebouw is deels opgetrokken in jaren ’30 stijl en heeft daarnaast een modern nieuw gedeelte van ontwerper Abel Cahen. Binnen vindt u werken van Picasso en Chagall. Een ander museum dat de moeite van een bezoek waard is vanuit uw autoverhuurbedrijf in Eindhoven, is het Philips Museum. Hier ziet u hoe het bedrijf zich heeft kunnen ontwikkelen van gloeilampfabriek tot wereldconcern

*** In Eindhoven kunt u ook in het centrum eenvoudig met uw auto van de goedkoopste autoverhuur in Eindhoven komen. Dankzij de binnenring rijdt u eenvoudig van wijk naar wijk. Wel zijn de verkeerslichten zo afgesteld dat bussen voorrang krijgen. Let er bovendien op dat u de parkeermeter tijdig bijvult: vergeet u dit dan staat hier een fikse boete op. ***

Welke uitstapjes kan ik vanuit Eindhoven maken?

Met een auto van autoverhuur in Eindhoven kunt u ook andere plaatsen in Noord-Brabant aandoen. Zo ligt op een klein halfuur rijden Safaripark Beekse Bergen: het grootste wildlife safaripark van de Benelux. Met de bus of uw huurauto uit Eindhoven rijdt u hier door het safarigedeelte van het park, waardoor u de dieren in eigen habitat ziet. Ook kan er door het park gelopen worden langs verschillende dieren zoals nijlpaarden, beren en diverse apensoorten.

Op iets meer dan een halfuur rijden ligt het pretpark de Efteling in Kaatsheuvel, waar sprookjes tot leven komen. Naast het Sprookjesbos en het Land van Laaf zijn er tal van nieuwe attracties: te veel om in één dag te zien. Is één dag inderdaad niet genoeg om met uw huur auto uit Eindhoven het park te verkennen? Dan kunt u logeren in het Efteling hotel dat zich op loopafstand van het park bevindt.

Andere bezienswaardigheden om te bezoeken met uw auto van auto verhuur in Eindhoven:

Natuur in de groene stad Eindhoven

Door een auto huren in Kempen aan de zuidkant van Eindhoven, kunt u wandel- en fietstochten door dit groene gebied maken. Dit is in de zomer vaak de warmste streek van Nederland en het leent zich dus uitstekend voor een zonnige wandeling. Het landschap varieert van naaldbossen en beken tot heide met zandvlakten en moerassen.

In het noorden van Eindhoven ligt het Philips de Jonghpark in het stadsdeel Strijp. In het park wisselen grasvelden en stukken bos elkaar af, waardoor u midden in de stad door de natuur kunt wandelen. In dit park, dat u eenvoudig aandoet tijdens het auto huren in Eindhoven, worden regelmatig evenementen gehouden.

Hoe boekt u een huurauto in Eindhoven?

Goedkoop een auto huren Eindhoven doet u via HAPPYCAR. Op onze website kunt u meer dan 1.000 aanbieders vergelijken, waardoor u tot wel 60 % bespaart. Niet alleen in Eindhoven, maar bijvoorbeeld ook op het auto huren in Den Haag. Zo bent u verzekerd van de goedkoopste prijs van uw huurauto.

Bent u benieuwd naar wat Eindhoven u te bieden heeft? Met een goedkope huurauto van HAPPYCAR ziet u nóg meer van deze prachtige stad. Bekijk direct het aanbod huurauto’s in Eindhoven.