Auto huren Eindhoven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 93 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Eindhoven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 93 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 05:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 08:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 08:13 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 03:34 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 08:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 08:13 uur.

Beoordeling autoverhuur in Eindhoven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Eindhoven:

4.5 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Een dikke pluim voor HappyCar
Huurauto beoordeling van Henri U.- 17 jul. 2015 10:08
(4.8 tot 5 )
Had me geen betere service kunnen wensen
Huurauto beoordeling van Tom L.- 20 jul. 2015 18:24
(4.2 tot 5 )
Mijn vele vragen werden zeer snel beantwoord, ik heb dit als zeer fijn ervaren.
Huurauto beoordeling van Nadia L.- 22 jul. 2015 03:31
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Eindhoven

Met een huurauto is Eindhoven zeer goed te bereiken. Eindhoven is een stad in Noord-Brabant direct in de buurt van Helmond en heeft 218.559 inwoners. Eindhoven ontstond tussen de rivieren en kreeg al snel stadsrechten. Rond 1900 trokken steeds meer arbeiders naar Eindhoven, dit kwam door de gevolgen van de industriële ontwikkelingen in die tijd. Eindhoven is uitgegroeid tot een van de grotere steden van Nederland en is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Door de vele parkeerplekken in Eindhoven is het huren van een auto in Eindhoven zeker een toegevoegde waarde voor uw bezoek. Zo komt u snel door de stad zonder het openbaar vervoer te hoeven gebruiken.


Ontdek Eindhoven

Met een huurauto in Eindhoven hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Vanuit het buitenland kunt u de stad gemakkelijk bereiken: Eindhoven heeft namelijk haar eigen luchthaven. De stad is zeer veelzijdig; u kunt gaan winkelen, musea bekijken of naar verschillende sportactiviteiten kijken.

Zoals al eerder vermeld kunt u heerlijk winkelen in Eindhoven. U zet uw huurauto in Eindhoven gemakkelijk op een van de vele parkeerplekken. Het centrum van Eindhoven bestaat vooral uit winkels en bestaat uit de volgende delen: De Rechtestraat, Hermanus Boexstraat, Vrijstraat, Dremer en verschillende pleinen. Daarnaast heeft Eindhoven nog verschillende overdekte winkelcentra en is het erg leuk om op een van de vele terrasjes een drankje te drinken.

Met uw huurauto in Eindhoven rijd u gemakkelijk naar een van de vele rijksmonumenten. Eindhoven telt er namelijk meer dan 140. Een van de hoogte punten is de Catharinakerk. De Chatharinakerk is gebouwd in 1867 en is 73m hoog. Daarnaast kunt u lekker vertoeven in één van de vele parken die Eindhoven u te bieden heeft. Eindhoven is een zeer groene stad, ongeveer 1/3 bestaat uit groen. Dit is zeer goed terug te zien in de de parken in Eindhoven, bijvoorbeeld het Stadswandelpark, De Genneper Parken en het Philips van Lenneppark. In Eindhoven kunt u met uw huurauto zeer goed terecht, aangezien de wegen zeer goed bereikbaar zijn. Let u wel op dat vrijwel overal in de stad de maximum snelheid 50km per uur is. Hier wordt streng op gecontroleerd door middel van flitspalen.

Eindhoven kent meerdere musea. Zo kunt u het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven bezoeken. Voor kunstliefhebbers is het Van Abbemuseum in het stadscentrum echt een aanrader: een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven ligt in de Genneper Parken en zoals de naam als zegt is het niet overdekt. Als thema heeft het museum de middeleeuwen en de ijzertijd.

In Eindhoven is sport te vinden op alle niveaus. Zo is er bijvoorbeeld het Philips Stadion van voetbalclub PSV. Dit stadion is geopend in 1913 en heeft een capaciteit van 36.500 personen. Ook kunt u zwemmen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion, onderdeel van Zwemcentrum de Tongelreep.

Met uw huurauto in Eindhoven kunt u er zeker van zijn dat u een zeer leuke tijd tegemoet gaat. U kunt hier ontzettend veel beleven. Elke dag is er wel iets te doen: in Eindhoven kunt u altijd terecht. In het centrum zijn de winkels elke zondag voor u geopend.

 

Rondreizen met uw huurauto door de regio van Eindhoven

Zodra u iets anders wilt zien dan Eindhoven kan dat natuurlijk ook. Met uw huurauto bent u in 33 kilometer `s-Hertogenbosch en in 40 kilometer staat u in Maaskantje: het dorpje waar de New Kids films zijn opgenomen. `s-Hertogenbosch is een zeer leuke stad om te bezoeken. `s-Hertogenbosch heeft een mooi stadhuis wat is gevestigd aan de markt. Daarnaast staat `s-Hertogenbosch vooral bekend om haar evenementen en natuurlijk het Carnaval, wanneer de stad even omgedoopt wordt tot Oeteldonk. Ook kunt u een uitstapje maken naar steden als Venlo of Breda. Door een auto te huren in Eindhoven geeft u uzelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar u dat wilt.