Auto huren Amsterdam

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Amsterdam - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 09:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 09:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 12:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 12:12 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 12:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 12:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Amsterdam

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Amsterdam:

4.4 tot 5 (822 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Prima geregeld. Geen onverwachte bijkomstigheden! Echt super allemaal!
Huurauto beoordeling van Jesse H.- 18 jul. 2015 01:37
(4.1 tot 5 )
Een auto gehuurd via de website, makkelijk, snel en nog goedkoop ook! Happicar is prima.
Huurauto beoordeling van Pauline N.- 18 jul. 2015 12:28
(5 tot 5 )
Zou het niet mooi zijn om altijd een huurauto van happy car te rijden.
Huurauto beoordeling van Irene P.- 20 jul. 2015 02:47
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, behoort tot één van de meest bijzondere steden ter wereld. Met haar grachten, wereldberoemde musea en historische bezienswaardigheden is ze ook zeker één van de meest romantische en mooiste steden in Europa. Amsterdam is zeer divers: voor ieder wat wils. Naast de oude historie heeft Amsterdam ook een uitstekend nachtleven. Al deze facetten samen maken Amsterdam tot een echte metropool. Door met een huurauto door Amsterdam te trekken, ontdekt u de stad op een leuke en makkelijke manier.


Bezienswaardigheden in Amsterdam

Wanneer u per vliegtuig aankomt op Schiphol, kunt u gemakkelijk naar het stadscentrum rijden. U kunt uw stedentrip in Amsterdam het best beginnen op de Dam. De Dam is het historische hart van Amsterdam met rondom het plein het Koninklijk Paleis, de Nieuwe kerk en het Nationaal Monument. Verder ligt het historische hotel Krasnapolsky ook aan de Dam. Vanaf de Dam bent u in no-time op de Wallen, de buurt waar Amsterdam wereldwijd bekend om staat. Dit moet u als bezoeker van Amsterdam gewoon eens gezien hebben, bij voorkeur in de avond want dan is de buurt, letterlijk en figuurlijk, omgetoverd in een ‘red light district’. Vlakbij de Wallen vindt u het oudste gebouw van Amsterdam, de Oude Kerk. De Oude Kerk werd in 1306 aan de heilige Nicolaas gewijd. Achter de Oude Kerk vindt u de Beurs van Berlage. Dit gebouw werd vroeger gebruikt als koopmansbeurs. In Amsterdam is het ook mogelijk om winkelen te combineren met historie. Achter het Paleis op de Dam ligt namelijk het indrukwekkende Magna Plaza. Dit voormalige postkantoor herbergt talrijke luxueuze winkels verspreid over drie verdiepingen. Wat veel mensen niet weten is dat Amsterdam meer bruggen telt dan Venetië. In Amsterdam vindt u om precies te zijn 1281 bruggen. De bekendste brug is De Magere Brug. Deze brug werd gebouwd in 1834 over de rivier de Amstel, gelegen in hartje Amsterdam. De brug verbindt de oevers van de Amstel ter hoogte van de Kerkstraat, tussen de Keizersgracht en de Prinsengracht.

Amsterdam staat ook bekend om zijn wereldberoemde museums. Wat dacht u van het grootste museum van Nederland, het Rijksmuseum. Dit museum biedt met ruim 200 zalen een rijkelijk overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis. Het bekendste werk is de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Een ander bekend museum is het Van Gogh Museum. Hier vindt u schilderijen, tekeningen en brieven van Vincent van Gogh. In de Jordaan staat het wereldberoemde Anne Frank Huis waar de Familie Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog zat ondergedoken. Dit is zeker een aanrader. U kunt hiervoor het beste tickets vooraf reserveren om lang wachten te voorkomen. Als u meer wilt weten over het ontstaan van de Amsterdamse grachten dan is het Grachtenhuis aan te raden, hier komt u alles te weten over de 17e-eeuwse grachtengordel.

Heeft u even genoeg van alle culturele bezienswaardigheden? Ook in dat geval biedt Amsterdam u vermaak. U kunt gaan winkelen in de Kalverstraat of rijdt u met uw huurauto naar de Johan Cruijff Arena. Dit is de thuisbasis van de voetbalclub AFC Ajax en is het grootste stadion van Nederland, gevolgd door de Kuip in Rotterdam. Tevens worden in de Arena veel concerten van grote Nederlandse en internationale artiesten gegeven, net als in het er naast gelegen AFAS Live en de Ziggo Dome.


Met een huurauto door Amsterdam

Naast alle bezienswaardigheden in het centrum van Amsterdam liggen een aantal er ook buiten, zoals de Johan Cruijff Arena. Met een huurauto in Amsterdam kunt uw deze bezienswaardigheden echter makkelijk bereiken. Daarnaast zijn er rondom Amsterdam ook nog een aantal bezienswaardigheden, zoals de kaasmarkt in Alkmaar of natuurlijk de keukenhof in Lisse. Hier rijdt u met een huurauto zo naar toe. Verder kunt u ervoor kiezen om een andere stad in de regio te bezoeken. Met een huurauto vanuit Amsterdam bent u binnen no-time in Utrecht, Rotterdam of Haarlem. U kunt ook naar het strand rijden om even lekker uit te waaien. Wanneer u een auto huurt in Amsterdam heeft u zelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt.