Auto huren Malaga

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Málaga - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 06:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 06:03 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 06:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 06:03 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:44 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:44 uur.

Beoordeling autoverhuur in Málaga

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Málaga:

4.9 tot 5 (790 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Top vakantie gehad, voor niet al te veel geld
Huurauto beoordeling van Ward G.- 17 jul. 2015 03:30
(4.3 tot 5 )
Onwijs goede tijd gehad op vakantie mede door onze huur auto van happycar.
Huurauto beoordeling van Jullienne W.- 17 jul. 2015 16:43
(4.7 tot 5 )
Happycar heeft ons helemaal blij gemaakt, eenvoudig geboekt.
Huurauto beoordeling van Jamira L.- 20 jul. 2015 15:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Malaga

Malaga is een van de grootste steden van de autonome regio Andalusië en ligt in het zuiden van Spanje. De stad kent een mediterraan klimaat, waardoor het niet kouder wordt dan 7,5 graden Celsius in januari en de gemiddelde temperatuur in augustus is ongeveer 30 graden Celcius. De stad heeft meer dan 550.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Spanje. Malaga ligt aan de Middellandse Zee en wordt omgeven door bergen. Vanwege de ligging is de haven een zeer belangrijke bron van inkomsten. De zeehaven trekt jaarlijks zeer veel cruiseschepen, zoveel zelfs dat alleen Barcelona meer cruiseschepen aantrekt. Met een huurauto in Malaga weet u zeker dat niks mist van deze prachtige stad.

Bezienswaardigheden Malaga
Malaga is een stad waar u zich geen moment hoeft te vervelen. Gelukkig kunt u met een huurauto in Malaga naar deze prachtige bezienswaardigheden die de stad rijk is. Zo is Malaga ontstaan op een plek waar ooit Turdulen, een nederzetting van een Pre-Romaans volk, was gevestigd. Daarna werd de stad overgenomen door de Romeinen die veel belangrijke bouwwerken in de stad stichtten, zoals de haven en het Romeinse theater. Beide zijn vandaag de dag nog te bezichtigen. In de tijd van de Romeinen kreeg Malaga haar stadsrechten en groeide uit tot een belangrijk centrum van de autonome regio Andalusië, met een groeiende gemeenschap voor kunstliefhebbers. Dit is goed terug te zien in de vele musea van Malaga, want Malaga kent maar liefst 10 musea.

De stad is een belangrijke toeristische bestemming, bekend als "de hoofdstad van de Costa del Sol". De reden waarom de toeristen meestal naar Malaga gaan is, omdat het de geboorteplaats is van Pablo Picasso en om het Museo Picasso Malaga, de Carmen Thyssen Museum, de oude stad of de stranden te bezichtigen. Met de huurauto in Malaga naar het  Catedral de Malaga is zeer goed te doen en iets wat u zeker gezien moet hebben. Het Catedral de Malaga dateert terug uit het jaar 1752. De noordelijke toren is 84 meter hoog, waardoor dit gebouw het tweede-hoogste kathedraal van Andalusië is. Na dat u bij het Catedral de Malaga bent geweest kunt naar het Picasso-museum. Het Picasso-musuem is gevestigd in een prachtig paleis, het Palacio de Buena Vista, en toont een verscheidenheid van werken uit zijn vroegste studies tot zijn laatste schilderijen. De tentoonstellingen werden gerealiseerd met behulp van de hulp van Picasso's familie, aangezien het de wens van de kunstenaar was om een museum in de stad te hebben waar hij geboren was.

Steden rondom Malaga met de huurauto
Malaga wordt bediend door luchthaven van Malaga Costa Del Sol, een van de eerste luchthavens in Spanje. In 2008, waren er ongeveer 12.815.000 passagiers op het vliegveld van Malaga Costa Del Sol, waardoor het de vierde drukste in Spanje is. De internationale luchthaven van Andalusië is goed voor 85 procent van het internationale verkeer in deze regio. Een auto huren is zeer goed mogelijk bij het vliegveld. Door dit vooraf via HAPPYCAR te regelen, bespaart u uzelf veel stress. Met een huurauto in Malaga kunt u genieten van prachtige ritjes langs de zee. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Nerja, een stad 56 kilometer van Malaga. Hier ligt het Parque Natural Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Geologisch gezien, heeft het park verschillende kenmerken. Het is rijk aan kwartsiet en gneis, die uit meer dan 300 miljoen jaar terug dateren. De Sierra Almijara heeft een van Spanjes meest belangrijke gebieden van dolomiet en marmer, die het landschap kenmerken met grijze en witte tinten, waar erosie het marmer in kleine steentjes heeft afgebroken. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Benalmadena te bezoeken. Een populaire bestemming in de buurt is ook Jaén. Marbella is ook niet ver weg.

Met een huurauto bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. De stad Malaga heeft zeer veel te bieden net zoals de omringende gebieden van de stad, zodat u zich zeker niet verveeld.