Auto huren Den Haag

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 31 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Den Haag - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 09:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 09:07 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 01:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 01:12 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Den Haag

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Den Haag:

4.7 tot 5 (772 beoordelingen)

(5 tot 5 )
overzichtelijke site en interessante prijzen!
Huurauto beoordeling van Suzanne D.- 03 okt. 2017 08:13
(4.5 tot 5 )
Snel geregeld via computer
Huurauto beoordeling van Cornelis H.- 30 okt. 2017 11:35
(4.5 tot 5 )
Snel geregeld via computer
Huurauto beoordeling van Cornelis H.- 30 okt. 2017 11:35
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Den Haag

Auto huren in Den Haag

Den Haag, ook wel ’s-Gravenhage, is de hoofdstad van Zuid-Holland. Den Haag heeft ruim 540.000 inwoners en is daarmee de derde stad van Nederland. Hoewel Den Haag geen luchthaven heeft, kunt u wel een auto huren op Rotterdam Airport, dat vlakbij ligt. Een auto huren in Den Haag zelf kan natuurlijk ook.

Het gebied tussen Den Haag, Rotterdam en Amsterdam wordt de Randstad genoemd. Den Haag beschikt over maar liefst elf kilometer kustlijn, waar Scheveningen en Kijkduin aan liggen. Deze wijken van de stad Den Haag en een natuurgebied bieden voldoende ruimte voor heerlijke wandelingen langs het strand. Ook zijn er tal van rijks- en oorlogsmonumenten te bezichtigen in de stad. Door goedkoop auto te huren Den Haag, bezoekt u deze bovendien nog eenvoudiger.

Bezienswaardigheden in Den Haag

Gaat u een auto huren in auto huren in Nederland, Den Haag, bezoek dan een van de vele musea. Bijvoorbeeld het Mauritshuis met Hollandse Meesters zoals Vermeer, wiens beroemde schilderij Meisje met de parel te zien is. Naast musea bezoekt u in met uw huur auto Den Haag ook monumenten zoals het historische bouwwerk Paleis Kneuterdijk. Hier is een rondleiding te volgen door het indrukwekkende gebouw en de prachtige paleistuin.

Met uw huurauto Den Haag rijdt u zo naar het Omniversum. Hier waant u zich midden in de vertoonde films, doordat deze op een groot bolvormig scherm te zien zijn. Een bezoek aan het statige Binnenhof mag ook niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Den Haag. Het Binnenhof is wellicht het oudste parlementsgebouw van Europa dat nog steeds in gebruik is. Rondom de nabijgelegen Hofvijver bevinden zich diverse musea.

*** Het is niet altijd gemakkelijk om een parkeerplaats in de stad te vinden bij goedkope autoverhuur in Den Haag. De parkeerplaatsen in de binnenstad zitten vaak vol: bij slechter weer kunt u dan parkeren bij Kijkduin en Scheveningen. Vul op parkeerplaatsen in het centrum de parkeermeter op tijd bij: een boete voor het vergeten hiervan is erg duur. ***

Wat is er met kinderen te doen in Den Haag?

Ook tijdens autohuur Den Haag met kinderen is er van alles te beleven. In Madurodam bekijken jullie Nederland in het klein. De Madurodammertjes vertellen ondertussen bijzondere verhalen en staan verspreid door het park. Zelf kunnen de kinderen spelen in de speeltuinen, een van de waterattracties besturen en een 3D-poppetje van zichzelf printen. Bestuur zelf de windmolens en doe de Oosterscheldekering op tijd dicht zodat het land niet overstroomt.

Het Museon is een interactief museum en daarmee des te interessanter voor jonge bezoekers. Hier ontdekken ze hoe belangrijk de natuur voor ons land is, maar ook het effect van technologie. In One Planet worden oplossingen voor de wereldproblemen behandeld en denken kinderen zelf mee. In de André Kuiperszaal mogen ze een maansteen aanraken en zelf satellietbeelden besturen. Voor alle tentoonstellingen in dit museum geldt: niet alleen kijken maar vooral ook doen.

Andere bezienswaardigheden die u met kinderen met uw auto van autoverhuur in Den Haag aan kunt doen:

Den Haag in de buitenlucht

Rijd met uw auto van het autoverhuurbedrijf in Den Haag eens naar de stranden van Scheveningen en Kijkduin om lekker uit te waaien. Hier maakt u heerlijke wandelingen door de duinvalleien van het Hollands Duin of langs de kustlijn van de Scheveningse kust. Of het nu mooi weer is of niet, langs de vloedlijn en door de duinen lopen altijd wel mensen. 

Het Haagse Bos is een ander natuurgebied wat u niet mag missen tijdens het autohuren in Den Haag. Dit bosgebied strekt zich uit van het Malieveld tot aan Wassenaar en herbergt onder andere Huis ten Bosch. Hier heeft Prinses Beatrix van 1980 tot aan 2014 gewoond. Verder vindt u in dit bos 34 boomsoorten en kunt u er in de zomer openluchtconcerten bijwonen. 

Hoe kunt u een auto huren in Den Haag?

Bij HAPPYCAR kunt u niet alleen auto huren in Amsterdam, wij bieden ook de goedkoopste autoverhuur in Den Haag. Dit doen we door de voordeligste aanbieders met elkaar te vergelijken: zo bespaart u tot wel 60%. Een auto lenen in Den Haag was nog nooit zo eenvoudig én betrouwbaar.

Wilt u een auto huren in Eindhoven of juist een auto huren in Hoofddorp? Ook dat kan het goedkoopst door vergelijk op HAPPYCAR: bekijk direct het aanbod en huur deze vakantie goedkoop uw auto.