Auto huren Utrecht

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Utrecht - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 05:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 05:13 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 05:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 05:13 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 05:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 05:13 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2020 03:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2020 03:24 uur.

Beoordeling autoverhuur in Utrecht

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Utrecht:

4.4 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Lekker makkelijk en goedkoop een huurauto kunnen boeken
Huurauto beoordeling van Ellis T.- 17 jul. 2015 22:34
(4 tot 5 )
HAPPYCAR maakt me heel blij
Huurauto beoordeling van Gina L.- 17 jul. 2015 22:33
(4.2 tot 5 )
probleemloos een auto gehuurd.
Huurauto beoordeling van Caterina Y.- 18 jul. 2015 10:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Utrecht

Utrecht is de hoofdstad van de gemeente Utrecht en de gehele agglomeratie telt ruim 640.000 inwoners. De stad is het bruisende en kloppende hart van de provincie. De stad is gebouwd rondom de Dom toren, die u vanaf elk punt in de stad kunt zien. Zo kunt u in ieder geval niet verdwalen in het sfeervolle oude centrum van Utrecht. Naast de Dom toren vindt u in Utrecht nog tal van andere bijzondere bezienswaardigheden. Zo vindt u in Utrecht een prachtige grachtengordel en een aantal topmusea. Natuurlijk komt de natuurliefhebber ook uitgebreid aan bod, zo rijdt u vanuit Utrecht met een huurauto eenvoudig naar de Utrechtse Heuvelrug. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Utrecht op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Utrecht
Utrecht heeft een prachtig historisch centrum met een oude grachtengordel. Van zuid naar noord lopen de Nieuwegracht en de Oudegracht, die uniek zijn vanwege de werven. De werven zijn lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. Tegenwoordig vindt u in veel van deze werfkelders leuke restaurants waar u heerlijk kunt dineren op het terras aan het water.

In de volksmond wordt Utrecht ook wel de Domstad genoemd. Dit komt natuurlijk door het symbool van de stad, namelijk de gotische kerk in het hart van Utrecht. De bouw van de Dom werd in 1254 voltooid en was gewijd aan Sint-Maarten. De kerktoren is 112 meter hoog en is daarmee de hoogste kerktoren van Nederland. Binnen in de kerk vindt u prachtige muurschilderingen en een mozaïekvloer uit de 13e eeuw. Als u van een spectaculair uitzicht wilt genieten, dan moet u zeker de kerktoren beklimmen. Een minder bekende kerk is de Sint Willibrordkerk. Deze verborgen schat vindt u, net als de dom, ook in het centrum van Utrecht. Laat u in deze kerk verrassen door de rijkst gedecoreerde kerk van Nederland. Naast de Dom en de Sint Willibrordkerk vindt u nog een aantal andere indrukwekkende kerken in Utrecht, zoals de Heilige Hartkerk, de Janskerk, Pieterskerk en de Buurkerk.

Naast al deze prachtige kerkelijke gebouwen zijn er natuurlijk ook indrukwekkende niet-kerkelijke gebouwen. Zo vindt u aan de oudegracht het ‘stadskasteel’ Oudaen. In de dertiende en veertiende eeuw telde Utrecht veel van deze burchtachtige huizen van rijke patriciers. Tegenwoordig is dit prachtige bouwwerk omgetoverd tot een grand-café met een eigen brouwerij. Erg leuk om tijdens uw verblijf in Utrecht hier een hapje te eten. Een ander prachtig gebouw in het historische hart van Utrecht is de Paushuize. De Paushuize is het op één na oudste gebouw van Utrecht. Dit stadspaleis is oorspronkelijk gebouwd voor de enige paus die Nederland ooit gekend heeft, namelijk paus Adrianus VI. Naast al die prachtige oude gebouwen vindt u in Utrecht ook een aantal bijzondere musea. Het meest bekende museum van Utrecht is het Centraal Museum Utrecht. In het oudste stedelijke museum van Utrecht vindt u alles over de klassieke en moderne kunst. Het meest opmerkelijke museum is het Rietveld Schröderhuis. Dit is het enige huis dat ooit gebouwd is volgens de architectonische principes van de kunst stroming ‘De Stijl’. Verder kunt u een bezoekje brengen aan het spoorwegmuseum, het universiteitsmuseum of het geldmuseum. Allemaal stuk voor stuk indrukwekkende musea met elk een eigen identiteit. Met een huurauto in Utrecht kunt u al deze bijzondere bezienswaardigheden eenvoudig bereiken.

Met een huurauto in Utrecht
Met een huurauto in Utrecht kunt u natuurlijk nog veel meer. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Amersfoort. Zo rijdt u eenvoudig naar de Utrechtse heuvelrug of naar de prachtige Botanische tuinen net buiten Utrecht, waar u heerlijk kunt wandelen. Verder kunt u er ook voor kiezen om één van de historische steden rondom Utrecht te bezoeken. Een populaire bestemming in de buurt is ook Delft. Autohuur op de luchthaven van Amsterdam biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.Met autohuur Utrecht bent u vrij om te gaan en staan waar uzelf wilt.