Auto huren Rotterdam

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 62 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Rotterdam - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 62 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 apr. 2020 04:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 apr. 2020 04:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 12:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 12:10 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 12:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 12:10 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 01:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 01:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rotterdam

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rotterdam:

5 tot 5 (796 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Nog nooit het zo goed voor elkaar gehad met HappyCAR
Huurauto beoordeling van Jassim a.- 17 jul. 2015 07:02
(4.6 tot 5 )
Prima service! Heb via de telefoon een auto geboekt bij Happycar en dat is snel en probleemloos gegaan.
Huurauto beoordeling van Kimberley W.- 17 jul. 2015 22:16
(4.8 tot 5 )
Superdeal gevonden bij happycar! Zeker de moeite waard om nog eens te kijken
Huurauto beoordeling van Astrid T.- 18 jul. 2015 08:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Rotterdam

Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland met één van de grootste havens ter wereld. Beginnend als een dam gebouwd in 1270 in de rivier de Rotte, is Rotterdam uitgegroeid tot een belangrijk internationaal handelscentrum. Door de strategische ligging aan de Noordzee, in combinatie met de goede infrastructuur geeft de stad toegang tot heel Europa. Dit is de reden dat Rotterdam vaak de ‘Toegangspoort van Europa' wordt genoemd. De stad kent vele bijzondere bezienswaardigheden en een rijke geschiedenis. In 1940 werd de binnenstad van Rotterdam vrijwel compleet verwoest. Dit kwam door het bombardement op Rotterdam op 14 mei 1940. Dit heeft er voor gezorgd dat de stad Rotterdam er vandaag de dag heel anders uit ziet dan andere oude steden in Nederland. Wanneer u  Rotterdam en haar omgeving wilt bekijken, kunt u dit het beste met een huurauto doen.

Ontdek de Maasstad
Rotterdam is een zeer diverse stad waar u ontzettend veel kunt beleven. U kunt hier bijvoorbeeld genieten van de enige skyline van Nederland. In Rotterdam kunt u verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Deze bezienswaardigheden zijn gemakkelijk met een huurauto vanuit Rotterdam te bereiken. Als eerst kunt u naar Kubuswoningen, zoals de naam al zegt hebben deze woningen de vorm van een kubus. U vindt deze kubuswoningen naast de Bibliotheek en de Blaaktoren, die als bijnaam ‘het potlood’ heeft. Een relatief nieuwe bezienswaardigheid bij de Blaak is de Markthal. In dit immense gebouw, in de vorm van een omgekeerd hoe fijzer, bevindt zich ruim 1600 m² horeca en 4600 m² winkelruimte. In de Markthal vindt u kraampjes met eten en drinken: het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Een auto huren in Rotterdam brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u zich snel verplaatsen en bent u van niemand afhankelijk. In Rotterdam vindt u misschien wel één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, de Kuip. De Kuip is de thuishaven van de voetbalclub Feyenoord. Daarnaast is Rotterdam de thuishaven van nog 2 professionele voetbalclubs. Stadion Woudestein van Excelsior bevindt zich in Kralingen. Het stadion van Sparta Rotterdam, genaamd ‘Het Kasteel’ vindt u in Spangen. Sparta is opgericht in 1888 en daarmee de oudste betaald voetbalclub van Nederland.

Wanneer u van winkelen houdt, kunt u dit naar hartenlust doen in de Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot. Naast de Koopgoot vindt u het World Trade Center, het congrescentrum van Rotterdam.Wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken, is de haven van Rotterdam. Met uw huurauto rijdt u eenvoudig naar de haven van Rotterdam toe. Deze haven is zeer belangrijk voor de stad. U kunt hier een kijkje nemen hoe per jaar meer dan 410 miljoen ton aan goederen worden opgeslagen en getransporteerd.

Verder kunt u in Rotterdam naar Diergaarde Blijdorp, Ahoy Rotterdam en het Museumpark, een prachtig park waar u kunt bijkomen van de drukte van de stad. Rotterdam is een stad voor jong en oud en biedt voor iedereen leuke activiteiten.  

Auto huren in Rotterdam
In Rotterdam vindt u naast de haven van Rotterdam ook een vliegveld: Rotterdam The Hague Airport. Hierdoor is de stad prima te bereiken. Vanaf Rotterdam Airport vliegen er verschillende low budget luchtvaartmaatschappijen op bestemmingen in Europa. Naast de stad Rotterdam kunt u in de omgeving verschillende leuke steden of dorpjes bezoeken. Met uw huurauto rijdt u binnen 30 minuten naar het strand in Hoek van Holland, waar u een stevige wandeling kunt maken in de herfst, of genieten van de zon in de zomer. Ook kunt u met uw huurauto naar de stad Den Haag. In Den Haag kunt u een kijkje nemen op het Binnenhof, het centrum van de Nederlandse politiek. Verder kunt u in Den Haag genieten van verschillende bezienswaardigheden en mooie stadsparken, bijvoorbeeld het Malieveld. Hier worden vaak evenementen gehouden. Jaarlijks in de Kerstperiode vindt u hier het Kerstcircus. Ook hebben hier verschillende populaire artiesten opgetreden, zoals The Rolling Stones en Bruce Springsteen.

Kortom: met een huurauto in Rotterdam ontdekt u deze diverse stad en de steden eromheen op een comfortabele manier. U kunt gaan en staan waar u dat wilt!