Auto huren Philadelphia

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 23 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 21 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Philadelphia - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 06:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Philadelphia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Philadelphia:

4.7 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Wist niet welke klasse ik precies moest nemen met mijn gezin en de hoeveelheid bagage. Daarom het service team van Happycar gebeld en ben uitstekend geholpen! Ze hebben de beste aanbiedingen voor mij op een rij gezet zodat ik uiteindelijk rustig een goede keuze heb kunnen maken. Echt een SUPER service.
Huurauto beoordeling van Job de J.- 19 jul. 2015 20:07
(4.7 tot 5 )
De website van Happycar geeft een goed overzicht van alle aanbieders van huurauto’s op een bepaalde bestemming. Zo kon ik eenvoudig de voor mij voordeligste huurauto kiezen met de beste voorwaarden!
Huurauto beoordeling van Anna S.- 20 jul. 2015 10:03
(4.7 tot 5 )
Fijn dat we de goedkoopste prijzen kunnen vinden bij happycar
Huurauto beoordeling van Joke K.- 21 jul. 2015 17:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Philadelphia

Philadelphia is een van de grootste steden van de Verendige Staten, deze stad heeft een belangrijke rol gespeeld bij de onafhankelijkheidsoorlog van Amerika, hier werd namelijk 1776 de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring getekend. De stad werd origineel gesticht in 1681 en is daarmee een van de oudere steden van de Verenigde Staten. Philadelphia is vooral beroemd om het Philadelphia orchestra en independence hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd getekend. Maar natuurlijk ook van de ‘Streets of Philadelphia’, het nummer bij de film ‘Philadelphia’, gezongen door  Bruce Springsteen. In Philadelphia vindt u ook het Betsy Ross huis. Betsy Ross was de vrouw die de eerste Amerikaanse vlag aller tijden heeft gemaakt in het jaar 1777. Deze vlag bestond rode en witte strepen en een blauw vlak met daarin 13 steren in een cirkel, staande voor de 13 Verenigde Staten van Amerika. De vlag die ze maakte was met de hand genaaid en is nu nog steeds een populair souvenir in de Verenigde Staten. Wanneer u een auto huurt kunt u makkelijk de stad verkennen, maar ook zeer eenvoudig naar Newark of New York rijden. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om naar JFK Airport te vliegen en vanaf hier naar Philadelphia te rijden met de huurauto.

Autohuur Philadelphia
Naast haar levendige geschiedenis wordt door veel Philadelphia gezien als een plaats die perfect is om uit te gaan, door haar vele bars en restaurants in het centrum. Wanneer u ervoor in bent kunt u een aantal musea bezoeken in de stad en op deze manier meer leren over de geschiedenis van de Verenigde staten van Amerika, zo is er bijvoorbeeld het National Historical Park dat eigenlijk een soort groot museum park is, hier vindt u dan ook Independence hall waar de onafhankelijkheidsverklaring is getekend, maar ook de Freedom bell die gebruikt werd na de burgeroorlog in Amerika om haar nieuwe status als vrij land aan te geven. In het park liggen ook een groot gedeelte van de “Founding Fathers” begraven ofwel de oprichters van het land om deze te aanbidden of hun graven te bezichtigen. Verder kunt u ook nog in dit park de tweede bank van de Verenigde Staten van Amerika bezoeken, deze bank is in 1816 opgericht maar ging helaas in 1841 alweer falliet, vandaag de dag wordt het gebruikt om portretten van veel figuren die veel hebben betekend in de geschiedenis van de Verenigde staten van Amerika uit te stallen. Wanneer u verder wilt en uitgekeken bent in Philadelphia dan kunt u met de huurauto richting “The Big Apple” rijden oftewel New York.

Vanuit Philadelphia
Wanneer u richting New York rijdt treft u het volgende aan, op de kruising van Broadway en Seventh Avenue vindt u Times Square. Times Square wordt ook wel de grote binnenstad van New York genoemd en is het cultureel centrum vol met billboards en neon verlichting. U kunt hier een voorstelling bijwonen in een van de Broadway theaters.
Het symbool van New York en eigenlijk heel Amerika is het Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld werd in 1886 geschonken door Frankrijk als teken van vriendschap. U kunt het Vrijheidsbeeld makkelijk bereiken per veerboot en de toegang tot het vrijheidsbeeld en Ellis Island Immigration Museum zijn gratis. Vanuit de kroon boven in het Vrijheidsbeeld heeft u een mooi uitzicht over de skyline van New York.

Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de andere richting op te rijden namelijk richting Washington D.C. Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. Op 16 juli 1790 stemde de Residence Act in met de oprichting van het district of Columbia, het speciale federale district dat de hoofdstad bevat. Het federale district behoort tot geen enkele staat toe, zodat geen enkele staat invloed kon uitoefenen op de hoofdstad. Om te zorgen dat de scheiding van de verschillende machten (Trias politica) duidelijk zichtbaar was, werd besloten om een half kruis te vormen met als middelpunt het Washington Monument. Aan de ene voet van het kruis bevindt zich het capitool, waar de wetgevende macht gevestigd is en aan de andere voet van het kruis ligt het Witte Huis, waar de uitvoerende macht gevestigd is. Met een huurauto in Philadelphia ontdekt u deze bijzondere stad en omgeving op een leuke en makkelijke manier.