Auto huren Alexandrie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 23 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Alexandria - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:39 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:44 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:44 uur.

Beoordeling autoverhuur in Alexandria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Alexandria:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Geen seconden spijt gehad om voor HAPPYCAR te kiezen
Huurauto beoordeling van Alicia G.- 19 jul. 2015 22:25
(4.8 tot 5 )
Wij gingen er van uit dat het moeilijk zou zijn om een auto te huren, HappyCar heeft toch maar mooi het tegendeel bewezen.
Huurauto beoordeling van Pieter-Jan van der R- 19 jul. 2015 23:44
(4.7 tot 5 )
Al vaker een auto geboekt, maar met happy car was het een fluitje van een cent
Huurauto beoordeling van Frien K.- 19 jul. 2015 16:47
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Alexandrie

Brengt u binnenkort een bezoek aan Alexandrië, de historische havenstad in Egypte, aan de oevers van de Nijl? Of u er nou als toerist of voor zaken heen gaat, als u echt wat van de stad en het omringende land wilt zien, is het huren van een auto gewoon een must. Maar weet u ook waar u dat wilt doen? Bent u goed op de hoogte van het plaatselijke aanbod van Thrifty, Avis of Hertz? U kunt alles op eigen gelegenheid uitzoeken, maar misschien is het toch slimmer om gebruik te maken van een onafhankelijke vergelijker op het gebied van autoverhuur. Happycar is zo'n onafhankelijke dienstverlener. Happycar houdt wereldwijd het plaatselijke aanbod goed in de gaten en let daarbij ook op tijdelijke acties en promoties. Op hun website vindt u een actueel overzicht wat u veel rust en comfort kan bieden. Nog voordat u het vliegtuig richting Alexandrië pakt, heeft u al kunnen zien en beslissen welke huurauto van Rental Car Alexandrie het beste bij u en uw reisdoelen past.

Ontdek Alexandrië

Egypte, het geschenk van de Nijl, is de bakermat van onze beschaving. En Alexandrië, de millennia-oude havenstad, ooit gesticht door Alexander de Grote, is een van de belangrijkste havensteden uit de geschiedenis. De vuurtoren van Pharos stond bekend als een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de beroemde bibliotheek van Alexandrië was misschien wel 's werelds eerste kenniscentrum. Bijna duizend jaar lang was het de hoofdstad van Egypte en de tweede stad van het Romeinse Rijk. Tegenwoordig is Alexandrië een miljoenenstad en van Caïro de belangrijkste stad van Egypte. Dat een stad als deze aan elke reiziger veel bezienswaardigheden te bieden heeft, is een feit. U zult uw ogen hier uitkijken en als u echt op de meest efficiënte manier alles wilt bezoeken wat u van plan bent, dan is een huurauto van autoverhuur Alexandrie uw investering meer dan waard. U reist veilig, comfortabel en op die tijden die u het beste passen.

Met een huurauto Alexandrië ontdekken

Een stad met zo'n rijke historie als Alexandrië heeft veel bezienswaardigheden die dit ook uitstralen. Doet u dit op de meest comfortabele manier, met uw huurauto van Rental Car Alexandrie. Een bezoek aan het Grieks-Romeins museum zou u niet moeten overslaan. De collectie is tegenwoordig chronologisch geordend en u zult er veel oudheidkundige schatten aantreffen. Ook de beelden in de museumtuin zijn uw bezoek waard. Een van de belangrijkste monumenten van Alexandrië is de Zuil van Pompeius, die ongeveer dertig meter hoog is. Daal vervolgens af in de Kom al-Sjoegafa-catacomben, ooit de grootste Romeinse begraafplaats van Egypte. Hoewel de klassieke bibliotheek uit de oudheid meermalen is verwoest, probeert Egypte met de Bibliotheca Alexandrina oude tijden te doen herleven. Breng ook zeker wat tijd door in de tuinen van het Montazah paleis, geniet van het klassieke Romeinse amfitheater en bekijk de schoonheid van het King Farouk-paleis en het El-Salamiekpaleis. Breng een bezoek aan een van de vele moskeeën, zoals de Abu al-Abbas al-Mursi moskee of maak een wandeling langs de belangrijkste boulevard, de Corniche. Uitgebreid winkelen doet u het beste in een van de kleine marktjes die overal in de stad te vinden zijn, of in grote winkelcentra zoals Orouba Mall Alexandra of City Centre Shopping Mall. In Alexandrië hoeft u zich geen moment te vervelen en waar u ook heen wilt, met een huurauto van autohuur Alexandrie komt u er het snelst.

Rondreis door regio Alexandrië

Als u de omgeving van Alexandrië wilt ontdekken, dan is een comfortabele huurauto van autoverhuur Alexandrie met airconditioning een eerste voorwaarde. Natuurlijk zult u van plan zijn om de piramides en de sfinx van Gizeh te bezoeken. Een bezoek aan Egypte is niet compleet zonder. Rijd langs de oevers van de Nijl en zie met eigen ogen hoe belangrijk deze rivier nu nog steeds is. Geniet van de bedrijvigheid die u in de vele kleine dorpjes tegenkomt en kom zelf tot rust op het strand van Maamoura Beach. Als u geïnteresseerd bent in recente geschiedenis, ga dan zeker naar El Alamein, waar in de Tweede Wereldoorlog de beslissende slag tussen Montgomery's Achtste Leger en Rommels Afrikakorps werd geleverd. Autohuur in Alexandrie maakt het u mogelijk om alles wat u wilde bezoeken ook op de snelste en efficiëntste manier te doen. Uiteindelijk kunt u straks terugkijken op een onvergetelijke ervaring.