Auto huren Egypte

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Egypte

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Egypte:

4.5 tot 5 (783 beoordelingen)

(5 tot 5 )
HAPPYCAR is fantastisch en goedkoop.
Huurauto beoordeling van Chuck van L.- 17 jul. 2015 08:37
(4.2 tot 5 )
Het HAPPYCAR services team heeft me heel goed geholpen
Huurauto beoordeling van Marja S.- 17 jul. 2015 05:42
(5 tot 5 )
Toen we een auto huurden wisten we niet zo goed wat we konden verwachten, maar het is allemaal goed gekomen
Huurauto beoordeling van Romano F.- 18 jul. 2015 18:43
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Egypte

Ontdek Egypte

Egypte is gelegen in de rechterbovenhoek van Afrika en gedeeltelijk aan de Middellandse- en Rode Zee. Het land kent een populatie van meer dan 81 miljoen inwoners en vaak is het weer in dit land zeer aangenaam. Vaak wordt bij Egypte vanzelfsprekend gedacht aan de gigantische piramiden of de befaamde Farao, maar in dit land is nog veel meer te ontdekken. U kunt uw reis beginnen in Caïro. U kunt na aankomst op de luchthaven, ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Auto huren in Egypte

Om te beginnen is er de hoofdstad Caïro. Dit is met 15 miljoen inwoners de grootste stad van Afrika. Doordat het zo’n grote stad is, is er een groot tekort aan huisvesting. Overal in de stad zult u mensen vinden die zich op de vreemdste plekken vestigen. Aangezien u nu toch in Egypte bent, kan een bezoek aan een grote aantal piramiden niet missen. Hier vindt u de graven van verschillende indrukwekkende personen. Bij sommige piramiden is het mogelijk om ze te beklimmen, waardoor u een prachtig uitzicht krijgt. Tot op de dag van vandaag wordt er nog vaak afgevraagd, hoe deze imposante werken zijn gemaakt met slechts de kracht van alleen de mens.

Ook wordt er aangeraden om een boottocht te doen op de Nijl. Het is de langste of de op één na langste rivier van de wereld. Het hangt er vanaf welke lengte men de Amazone in Brazilië toekent, over deze lengte is niet iedereen het eens. De Nijl strekt zich uit over duizenden kilometers en geven u een mooie weergaven van het hele landschap. Ook is de stad Memphis een belangrijke stad van het gebied. Helaas is er nog maar weinig terug te vinden in deze stad, maar u krijgt hier wel een mooie indruk over hoe deze stad vroeger bestond. Met een gids krijgt u de meeste informatie en leert u het meest over de geschiedenis.

Wanneer u een mooie wandeling wilt maken, dan moet u gaan naar de oase van Siwa. Hier kunt u genieten van de duizenden olijfbomen en dadelplanten. Hierdoor wordt het erkend onder de naam van ‘Eiland der Gelukzaligen’. In de oase zijn er ook 200 verschillende waterbronnen te vinden. De bekendste hieronder is genaamd: de bron van de zon. Deze kent zijn roem doordat de mooie koningin Cleopatra hierin gebaden zou hebben.

Een reis naar Alexandrië is absoluut de moeite waard. U kunt hier een bezoek brengen aan de tuinen van het Montazah paleis en geniet u hier van het klassieke Romeinse amfitheater. Ook kunt u een bezoek brengen aan een van de vele moskeeën, zoals de Abu al-Abbas al-Mursi moskee. Wanneer u uitgebreid wilt gaan winkelen, dan kunt u dit het beste doen op een van de kleine marktjes die overal in de stad te vinden zijn. Daarnaast zijn er ook grote winkelcentra, waar u prima kunt winkelen.


Uw voordelen van een huurwagen via HAPPYCAR

Als u besluit op om een reis te boeken naar dit prachtige land, dan helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Met een huurauto kunt u op uw gemak het hele land bekijken en het geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!