Auto huren Zurich

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 40 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zürich - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 10:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 10:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zürich

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zürich:

4.9 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Voorbeeldig!!
Huurauto beoordeling van Dirk de K.- 17 jul. 2015 18:05
(4 tot 5 )
Goedkoop een auto kunnen huren toen mijn eigen auto naar de garage was, makkelijk en heel erg handig. Dank u HappyCAR
Huurauto beoordeling van Remco J.- 20 jul. 2015 10:05
(4.3 tot 5 )
Uitstekende service gehad bij het boeken van mijn reis
Huurauto beoordeling van Janne A.- 21 jul. 2015 03:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Zurich

Huurauto in Zurich

Zürich, gelegen in het noorden Zwitserland, staat bekend als één van de grootste financiële centra van de wereld. Het centrum van Zürich wordt dan ook gedomineerd door banken en andere financiële bedrijven. Maar ook als u van winkelen houdt moet u zeker in het centrum zijn. Daar vindt u de wereldberoemde Bahnhofstraße met zijn grote merken.

Vlakbij de Bahnhofstraße vindt u de Augustinergasse. Dit wordt vaak het mooiste en oudste deel van de stad genoemd. Hier vindt u authentieke huisjes die nog in goede staat verkeren.

Voor een stukje China kunt u ook in Zürich goed terecht. Als geschenk van China heeft Zürich een tuin aangelegd gekregen. Deze tuin heeft een van de belangrijkste thema’s in de Chinese cultuur, namelijk ‘Drie vrienden van winter’. Deze staan voor dennen,bamboe en pruimenbloesem. Deze tuin vindt u in de wijk Seefeld aan de rechteroever van het meer.

Het Fraumünster kloosterkerk  is gesticht in 853 door koning Lodewijk de Duitser. Deze kerk is gevestigd in het hartje van Zürich aan de Bahnhofstraße. De kerk trekt zijn aandacht door de gedetailleerde glas in lood ramen. Ook vindt u de Grossmünsterkerk samen met de St. Peter’s kerk. Beide zijn de meest bekende  kerken van de stad. De twee torens zijn een symbool voor de stad. Bezoek het eiland gelegen in de meer van Zürich, Ufenau. Het andere eiland gelegen aan het meer is tot natuurgebied verklaard.

Gaat u voor een stedentrip naar Zürich? Kies dan voor overname van uw huurauto op Zürich airport!

Bezienswaardigheden in Zürich

Zwitserland, het land van de chocolade. Bezoek de chocoladefabriek van Lindt, krijg een rondleiding en neem een kijkje hoe het er aan toe gaat bij het maken van de chocolade voordat ze in de supermarkt liggen. Bezoek het Design museum. De collecties in het museum zijn verdeeld in de volgende categorieën : ontwerp, grafisch, kunst collecties en posters. Kunst wordt in dit museum op hoog niveau vertoont. Door middel van de technologie worden er vele ontwikkelingen gemaakt op dit gebied. Het museum werkt ook samen met de Universiteit voor kunst en er ontstaat interessante creaties.

Wanneer u met de trein zou aankomen op het station van Zürich kunt u haast niet om het stationsgebouw langs. Deze is gebouwd in neorenaissance stijl. Gelijk onder het gebouw vindt u een modern winkelcentrum waar u bij aankomst al volop kunt rondkijken en winkelen.

Doe een wandeltocht naar de Uetliberg, dit is het hoogste punt van Zürich met circa 871 meter. Wanneer u op dit punt staat heeft u een waanzinnig uitzicht over Zürich de stad en de meer van Zürich. Wanneer het weer aangenaam is kunt u de vulkaanberg Hohentwiel zien liggen. Op deze berg waren destijds zes burchten gebouwd welke u nog kunt bezichtigen.

Het stadhuis van Zürich , Rathaus, zal u ook opvallen. Het stadhuis is voor een deel in de rivier en houdt zich boven water door middel van palen. Voordat het stadhuis op deze palen werd gebouwd stond hier een middeleeuws stadhuis gebouwd. In 1694 werd het vervangen door het huidige stadhuis in barokke stijl. Tegenwoordig vergadert de gemeenteraad van Zürich in der rijke kamers van dit gebouw.

Het lindenhof is het oudste gebied van van Zürich. Hier kunt u nog allerlei Romeinse aspecten terug vinden. Er zijn nog overblijfselen van een oude Romeins fort die vele toeristen nog volop bezoeken. Op het pleintje mogen alleen lindebomen geplant worden, waar de plaats zijn naam aan te danken heeft. Vanaf deze plek heeft u een fantastisch uitzicht. Een populaire bestemming in de buurt is ook Zug, hiervoor rijdt u een stukje naar het zuiden.

Het Zürichhorn park is ideaal als Zürich in de zomer bezoekt en u kinderen heeft. Dit park heeft namelijk een buitenzwembad. Evenals is het Rietberg Museum met indrukwekkende stukken uit Afrika, Azië en Amerika. En om niet te vergeten kunt u altijd nog voor wintersport naar Zürich. Dit gebied is te bereiken per trein of per auto. Een reis naar St. Gallen is absoluut de moeite waard, dit ligt meer oostenlijk van Zürich.

Zoals u hierboven kunt lezen is Zürich erg leuk om eens heen te gaan. Deze stad en omgeving kunt u het beste ontdekken met een huurauto van HAPPYCAR. Dus boek nu uw huurauto in Zürich via HAPPYCAR.nl.