Auto huren Dubai

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 31 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Dubai - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 09:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 09:00 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:27 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:27 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:27 uur.

Beoordeling autoverhuur in Dubai

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Dubai:

4.6 tot 5 (786 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Wat een klantvriendelijkheid
Huurauto beoordeling van Niels M.- 17 jul. 2015 09:30
(4 tot 5 )
Ik heb laatst een zeer gunstig geprijsde huur auto gevonden met happyCAR
Huurauto beoordeling van Herman P.- 19 jul. 2015 01:24
(4.7 tot 5 )
Genoten van onze vakantie zonder voor verrassingen te komen staan bij het huren van onze huurauto
Huurauto beoordeling van Laura G.- 18 jul. 2015 16:37
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Dubai

De geschiedenis van deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten gaat tot 2000 jaar terug, maar Dubai begon pas een rol te spelen op het wereld toneel toen rond de 15e eeuw een belangrijke post werd op de handelsroute van Europa naar India . Verder is in haar roerige geschiedenis Dubai meerdere malen ingenomen door de Portugezen, Britten, Hollanders en anderen. Maar uit eindelijk was er een Familie van de Bay Yas stam die de overhand nam en het Emiraat weer claimden, deze familie is nog steeds een zeer belangrijke in de regio.

Ontdek Dubai

Dubai is een prima plek om een auto te huren, met kilometers niets en woestijn doet u er sowieso goed aan om een voertuig ter beschikking te hebben dat u zichzelf ergens heen kan transporteren. Dubai heeft een interessante geschiedenis en het is lang een handelspost geweest, mede doordat in de 19e eeuw de toenmalige leider van Dubai alle buitenlandse handelaren belastingvrijheid schonk waardoor Dubai uitgroeide tot een van de belangrijkste havens van de golf. U kunt in Dubai ook een bezoek brengen aan Al Bastakiya een van de oudste residentiële wijken van Dubai waar u vooral woningen, verder worden de zandkleurige huizen ook gebruikt als kunstgaleries en verder vindt u er ook een munt museum en diverse handelaren, vooral in tapijten en lokale producten. In Dubai kunt u ook naar de “Night Souk ” deze nachtelijke markt geeft de koper het gevoel dat deze in een authentiek sprookje van duizend en één nacht beland is, alleen dan iets moderner. U kunt er van alles kopen en zien, handtassen, horloges, kleding en nog veel meer. Daarnaast biedt de Souk ook een uitgelezen mogelijkheid voor de inwendige mens, zo kunt u even tot rust komen na een lange nacht winkelen met een hapje en een drankje op verschillende plekken in deze markt. Deze markt is nachtelijks geopend van 8 tot 2 uur.

Voor een overgetelijke tijd in Dubai kan men ook op een woestijn safari gaan, met een 4x4 door de zandduinen of rondrijden op een kameel. Zo komt u een stukje dichter bij het exotische Dubai dan door alleen de grote steden te verkennen. Daarnaast kunt u er ook nog zandduin skiën een stuk minder koud dan echt skiën maar minstens even leuk, dit terwijl Dubai ook een enorm indoor skicentrum heeft, waar men echt van de sneeuw kunt genieten. Maar wanneer u in de woestijn blijft kunt u natuurlijk ook de prachtige zonsondergang over de magische woestijn fotograferen, iets wat als herinnering bij u blijft voor de rest van uw leven. Voor een nóg authentiekere ervaring kan men overigens ook naar de Hatta oase deze ligt ongeveer 100 kilometer van Dubai af en nabij het oliestaatje Oman, dit is zeer de moeite waard zeker, dit stukje groen tenmidden van de woestijn is een ware verademing voor elke toerist en vroeger ook voor handelaren en reizigers. Met uw huur auto uit Dubai rijdt u hier zo heen. Vroeger was dit overigens ook een van de plekken waar de Arabiërs hun tabak verbouwde.

Auto huren in Dubai

Het centrum van Dubai is per huurauto goed te bereiken. Na aankomst vind u in de met Rental Car Dubai dat het ongeveer een kwartier rijden van de luchthaven naar het centrum van de stad is. Dubai is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de top bestemmingen in de wereld waar van alles te beleven is. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de Burj Al Arab, ’s werelds enige 7-sterren hotel of beklimt u de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld waar u een kijkje kunt nemen op het hoogste uitkijk platform ter wereld. Vanaf het uitkijk platform heeft u een prachtig uitzicht over de stad en over de palm eilanden. Verder vindt u hier nog een gigantisch winkelcentrum waar u alle top merken vindt. Wanneer u even genoeg heeft van al het zand om u heen, kunt u een bezoek brengen aan Ski Dubai, het eerste indoor ski resort in het Midden-Oosten. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de andere emiraten te rijden. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Abu Dhabi op anderhalf uur rijden van Dubai Airport. In deze stad vindt u ook tal van attracties en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Rondreis door Dubai

Met autoverhuur Dubai kunt u de hierboven genoemde hoogtepunten eenvoudig bezoeken. Wanneer u graag een rit door de woestijn wilt maken kunt u dit het beste vooraf aangeven, zodat er een geschikte auto voor u klaar staat. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Dubai geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt en wanneer u dit wil. Kortom wanneer u dit prachtige land bezoekt denk dan zeker aan de optie om een auto te huren!