Auto huren Napels

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Napels - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Napels

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Napels:

4.4 tot 5 (785 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Wij wouden nog wat aanpassen aan onze boeking,even gebeld en ging zonder problemen!
Huurauto beoordeling van Marianne E.- 17 jul. 2015 14:31
(4.7 tot 5 )
Veel gezien met een auto van happycar en toch nergens aan hoeven denken qua verzekering, tankregeling of iets dergelijks door het prima advies van het service team.
Huurauto beoordeling van Rens P.- 19 jul. 2015 04:26
(4.7 tot 5 )
zeer te spreken over de manier van afhandelen
Huurauto beoordeling van Marcus W.- 20 jul. 2015 00:58
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Napels

Napels is de hoofdstad van Campanië en is na Rome en Milaan de grootste gemeenschap van Italië. Napels is een van de oudste continu bewoonde steden in de wereld. In de bronstijd werden er in het gebied Griekse nederzettingen gevestigd, met een grotere vasteland kolonie - aanvankelijk bekend als Parthenope. De stad werd heropgericht als Neápolis in de zesde eeuw voor Christus en werd een hoeksteen van Magna Graecia. De stad speelde een belangrijke rol bij de samenvoeging van de Griekse cultuur in de Romeinse samenleving en uiteindelijk werd het een cultureel centrum van de Romeinse republiek. Met een huurauto in Napels hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u genieten van de vele bezienswaardigheden. U kunt uw huurauto ophalen vanaf de eigen luchthaven van Napels, Napels Airport.

Bezienswaardigheden Napels
Door de 2800 jarige geschiedenis van Napels, heeft de stad een schat aan historische gebouwen en monumenten. In Napels kunt u alle middeleeuwse kastelen totaan de klassieke ruïnes het best bezichtigen met uw huurauto. De meest opvallende vormen van architectuur die zichtbaar zijn in het huidige Napels zijn de middeleeuwse, renaissance en barok stijlen. Napels heeft een totaal van 448 historische kerken, waardoor het een van de meest katholieke steden in de wereld is. Dit in termen van het aantal gebedsplaatsen. Met uw huurauto in Napels kunt u deze bezienswaardigheden op een makkelijke en leuke manier bezichtigen. Het belangrijkste stadsplein is het Piazza del Plebiscito. De bouw werd begonnen door de koning Joachim Murat en afgemaakt door koning Ferdinand IV. De oostelijke kant van het plein grenst aan het Koninklijk Paleis en de westelijke kant aan de kerk van San Francesco di Paola, met de uitbreiding van de colonnades aan beide zijden. Vlakbij het plein vindt u het Teatro di San Carlo, het oudste en grootste operagebouw in Italië. Direct tegenover San Carlo is het Galleria Umberto gevestigd. Dit is een winkel en een sociaal centrum. Napels is bekend om haar historische kastelen: het oude Castel Nuovo, ook wel bekend als Maschio Angioino, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het kasteel dateert terug uit het jaar 1279 en ziet er vandaag de dag nog prachtig uit. Het is ten zeerste aan te raden om het kasteel in alle rust te bezichtigen en zo te genieten van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Napels.

Wanneer u wat anders wilt zien dan de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is kunt u naar een van de vele stranden. Hier kunt u genieten van de Italiaanse zon aan de Tyrrheense Zee. Na het strand kunt u op de boulevard winkeltjes kijken, genieten van de mensen om u heen en Italiaans ijs eten. Want waar vindt u beter ijs dan in Italië?

Vanuit Napels is het ook mogelijk om een dagje naar het eiland Capri te gaan. Dit eiland, gelegen in de Baai van Napels, bestaat vooral uit bergachtig landschap met fraaie steile kliffen. Met deze dagtrip kunt u Capri ontspannen verkennen vanuit een comfortabel busje. U krijgt een prachtig landschap, indrukwekkende uitzichten en bijzondere bezienswaardigheden te zien. Ook kunt hier tussen de middag of ’s avonds eten bij een van de restaurantjes. U zult hier de lokale gerechten tegenkomen.

Met de huurauto door Napels
Mocht u dus even weg willen uit Napels, dan is dit met en huurauto geen probleem. U kunt ook nog een bezoek brengen aan de vulkaar Vesuvius. De laatste keer dat deze vulkaan is uitgebarst was in het jaar 1994. De lava kwam hierbij uit de zijkant van de vulkaan in plaats vanuit de krater. Deze prachtige vulkaan en het natuurgebied rondom de vulkaan mogen niet op uw lijstje van bezienswaardigheden ontbreken. Zoals u hierboven heeft gelezen is Napels een mooie stad met zeer veel historische gebouwen. Daarbij kunt u heerlijk in het natuurgebied rondom Napels wandelen en zelfs een vulkaan bezichtigen. Met een huurauto in Napels heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.