Auto huren Jeruzalem

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 1 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Jeruzalem - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 10:13 uur.

Beoordeling autoverhuur in Jeruzalem

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Jeruzalem:

5 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Voor mijn zaken reizen heb ik vaak een auto nodig maar, will er niet te veel aan uitgeven, happycar dus.
Huurauto beoordeling van Elena J.- 17 jul. 2015 19:13
(4.1 tot 5 )
Voor onze vakantie wilde wij per se een Cabrio hebben. Met HAPPYCAR was dit geen problem. Direct gevonden een geboekt!
Huurauto beoordeling van Sem M.- 18 jul. 2015 10:49
(4.5 tot 5 )
Zo fijn dat er veel keus is
Huurauto beoordeling van Bert D.- 20 jul. 2015 02:19
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Jeruzalem

Welkom in misschien wel de religieuze hoofdstad van de wereld. Hoewel de oorsprong van Jeruzalem niet helemaal zeker, is werd deze stad al genoemd in geschriften van twee milenia voor Christus. De stad is een heilige plaats voor de Joden, de Christenen en de Moslims. Zij maken er allen pelgrimstochten naar toe. Dit is in de geschiedenis vooraf gegaan door een gecombineerde geschiedenis. Vanaf de in de Bijbel genoemde Olijfberg heeft u een prachtig uitzicht over deze historische stad.


Ontdek Jeruzalem

U kunt deze stad vol kleine steegjes en eeuwenoude voetpaden verkennen, die u terugvoeren naar bijbelse tijden. Zo kunt u de Via Doloroso volgen, de lijdensweg van Jezus, of de westelijke stadsmuur ofwel klaagmuur aanschouwen in Jeruzalem. Wanneer u daarna nog buiten de stad verschillende dingen wil bezichtigen kunt u met uw huurauto in Jerzalem goed uit de voeten en in de auto. Een reis naar Tel Aviv is absoluut de moeite waard. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Eilat te bezoeken. Verschillende autoverhuurders op de luchthaven van Tel Aviv bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen. Maak het uzelf gemakkelijk en boek uw auto vooraf via HAPPYCAR.


Auto huren in Jeruzalem

Het heilige land Israël met de heilige stad Jeruzalem, de stad heeft een bewogen geschiedenis en is dan ook één van die plekken op de wereld die bijna onbeschrijfelijk is en bij velen tot de verbeelding spreekt. Wanneer u een wandeling door de oude stad maakt, wordt u terug gevoerd tot Bijbelse tijden en kunt u op sommige plekken nog zien waar er hevig strijd is gevoerd. De oude stad bestaat uit een Christelijke wijk, Armeense wijk, Joodse wijk en tot slot een Moslim wijk. De klaagmuur of westelijke stadsmuur is één van de belangrijkste plekken van de stad voor Joden. Mannen en vrouwen bidden er apart en wanneer u de muur bezoekt is voor mannen een keppeltje verplicht. De beroemde via Dolorosa is de weg die Jezus heeft moeten lopen van de plaats waar hij veroordeeld werd tot aan de plaats van zijn kruisiging. Deze weg loopt door het moslim gedeelte van de stad en eindigt in de christenlijke wijk. Langs deze route zijn veertien punten waar belangrijke gebeurtenissen tijdens de kruistocht van Jezus hebben plaatsgevonden. De Heilige Grafkerk waar de via Dolorosa stopt is de plaats waar Jezus gestorven is en waar hij later ook weer opgestaan is, later is op deze plek een kerk gebouwd. Al is het niet honderd procent zeker dat dit ook daadwerkelijk de plek is waar Jezus is gestorven, indrukwekkend is het zeker. Daarnaast is in deze kerk ook het graf van Jezus te vinden. In deze kerk is naar het schijnt ook de plek waar Adam is begraven. De kerk is gebouwd toen keizer Constantijn de Grote in de vierde eeuw na Christus het christendom als zijn geloof aan nam. De kerk is in 1009 tot aan de fundamenten weg laten halen door Kalief Al-Hakim die geloofde een incarnatie van God zelf te zijn en deze kon de kerk op zijn grondgebied niet dulden. Nadat Al-Hakim waanzinnig geworden was, werd hij in 1021 afgezet en zijn opvolger Al-Zahir gaf toestemming aan de christenen om een nieuwe kerk te bouwen. Wanneer u uw reis vervolgt door de binnenstad van Jeruzalem vind u ook nog de toren van David net naast de statspoort Jaffa staat een oud Citadel waarvan lang gedacht is dat het paleis van koning David was. Tegenwoordig kan men er opgravingen bezichtigen van wel 2500 jaar oud.

 

De nieuwe stad

Daarnaast kunt u in Jeruzalem ook de nieuwe stad bezichtigen, u kunt er naar de beroemde olijfberg om een prachtig zicht over de stad te hebben of langs de tuinen van Gethsemane lopen waar Jezus volgens de Bijbel door Judas werd verraden. Daarnaast kunt u ook naar het Holocaust museum Yad Vashem het museum tracht de joden die in de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd en vermoord een gezicht te geven en laat een indrukwekkende reportage zien aan feiten uit de Tweede Wereldoorlog.

 

Kortom: van een vakantie in Jeruzalem zult u zeker geen spijt krijgen. In deze prachtige stad staat spiritualiteit centraal en dit zult u ook zeker merken. Met een huurauto van HAPPYCAR kunt u alles ontdekken.