Auto huren Bonaire

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Bonaire

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bonaire:

4.6 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Ik wou dat ik eerder van de site had gehoord, boeken gaat makkelijk en snel en de auto die we kregen was helemaal naar wens.
Huurauto beoordeling van Nicky S.- 17 jul. 2015 06:13
(4.3 tot 5 )
HappyCar heeft mij meerdere malen prima geholpen met het vinden van een geschikte huur auto
Huurauto beoordeling van Josef D.- 17 jul. 2015 23:00
(4.3 tot 5 )
Ik had de mogelijkheid om een betere auto te huren dan gedacht door de lage prijzen van happycar
Huurauto beoordeling van Nathalie F.- 18 jul. 2015 14:58
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bonaire

Wilt u even weg naar een tropisch oord, is u de drukte van Nederland even genoeg geweest, in minder dan 11 uur vliegt u vanaf Schiphol naar Bonaire, een klein eiland in de prachtige Caribische zee en alom geroemd als een tropische vakantie bestemming. Dit is dan ook zeker niet onterecht zeker aangezien Bonaire een van de mooiste witte zandstranden ter wereld heeft. Wilt u even helemaal weg en in de tropische zon genieten van de turquoise blauwe zee? Dan is Bonaire een super aanrader! Naast alleen aan het strand liggen van cocktails genieten en duiken in het heldere Caribische water is er natuurlijk op Bonaire veel meer te doen, u kunt bijvoorbeeld ook met autoverhuur Bonaire het eiland verkennen en naar een van de forten rijden, of naar een romantisch afgelegen strand. Wie weet wat u allemaal ontdekt met autoverhuur Bonaire.


Ontdek Bonaire

Een werkelijk prachtige locatie om even volledig weg te zijn van Nederland of, nou volledig behorende tot het Koninkrijk der Nederlanden is Bonaire niet volledig onafhankelijk van Nederland, maar het heeft wel haar eigen bestuur, haar eigen valuta en nog vele dingen meer. Deze dingen zijn hetgeen waar de Bonaireënaren met recht trots op zijn omdat hun onafhankelijk van het Nederlandse vaste land zwaar bevochten is door de jaren heen. In Bonaire kunt u heerlijk rots klimmen een populaire sport onder waaghalzen en avonturiers. Daarnaast kunt u bij Bonaire ook zeer goed snorkelen, dit komt vooral omdat het water erg helder is en er ook prachtige koraalriffen zijn. Wanneer u echter voor echte ontspanning gaat kunt u prima uit de voeten op Playa Kalki, ook wel Alice in Wonderland genoemd, dit strand heeft veel faciliteiten en hier kunt u uw ultieme strand vakantie in de Caribean vieren. Verder leent Bonaire zich ook uitermate goed om heerlijk over te mountainbiken voor wanneer u een actieve levensstijl nastreeft, het eiland heeft meerdere fiets en mountainbikeroutes die bij de mountainbike verhuurbedrijven op het eiland. Daarnaast kunt u in plaats van te fiets ook te paard het eiland verkennen, het rijden van een paard is niet alleen voor op het strand maar kan men ook in de binnenlanden doen en is wellicht een van de mooiste ervaringen om het eiland te leren kennen. Daarnaast kunt u ook een van de forten gebouwd door de Nederlanders bekijken op Bonaire. Bijvoorbeeld een klein fort in het centrum van Kralendijk dat in 1639 gebouwd werd in opdracht van de West-Indische Compagnie. In 1932 werd een toren aan het fort toegevoegd, deze verving een een eerder gebruikt houten exemplaar.


Om weer een hele andere kant van activiteiten uit te gaan kunt u ook de Struisvogel boerderij op het eiland bezoeken, de boerderij heeft de meeste struisvogels buiten Afrika die zich ondanks dat het niet hun originele habitat is prima thuis voelen op dit Caribische eiland. Er is zoals u al ziet veel te doen op het eiland voor alles en iedereen maar misschien is een van de mooiste dingen om er te doen nog wel het scubaduiken. Misschien haalt u wel uw paddy of gaat u op avontuur bij een van de meest interessantste scheepswrakken van de Caribean. Heeft u nog niet genoeg gezien en staat u op het punt zich te mengen in het nachtleven van Bonaire? Wellicht is het dan wel verstandig om een salsa les of twee te nemen op het eiland, de kwaliteit van de lessen is meestal hoog en zowel leraren als studenten zijn meestal enthousiast over de resultaten. Een beetje salsa kunnen dansen is dan ook een pre wanneer u optimaal van het nachtleven in Bonaire wil genieten. Wanneer u dit allemaal gedaan heeft en nog niet alles gezien heeft dan kunt u natuurlijk met autoverhuur Bonaire een auto huren en op deze manier het eiland verkennen, misschien voor een dagje, misschien wel voor een week.


Met uw huurauto Bonaire ontdekken

Het voordeel van het huren van een auto is natuurlijk de vrijheid die het u geeft om niet vast te zitten aan tours en touroperators. Waardoor u op uw eigen tempo het eiland kunt verkennen, of bevalt u een bepaalde plek op het eiland zó goed dat u er wellicht langer wil blijven? Dan kan dat ook zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de bus weer vertrekt of dat u op tijd op een bepaald punt hoeft te zijn. Zoals u ziet, met een huurauto in Bonaire komt u overal en heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Willemstad is overigens ook niet ver weg.